2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kiváló napra ébredt, remekül indul a hét

Napi horoszkóp: Kiváló napra ébredt, remekül indul a hét


A Halak szülöttje ma azt tapasztalja, mintha váratlanul kicserélték volna. Csupa ötlet, csupa energia. - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az Ön szerelmi életét a Plútó határozza meg, és így nincs benne semmi mesterkélt. Mint ahogy az életben, a kaland és a felfedezés hajtja, a szerelemben is fejest ugrik a lehetőségekbe. Nem kifejezetten hűséges típus, folyton az újdonság varázsát keresi. De ha egyszer megtalálja a valódi társát, akkor nem hagyja el többé a világ összes kincséért sem. Talán a mai napon szembe jön Önnel ez az Igazi.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon annyi minden történik Önnel, mint máskor egy hét leforgása alatt. Szinte csak arra van ideje, hogy kapkodja a fejét, szinte elvész az Önre zúduló eseményzuhatagban. Ne várjon tovább, mert még elvész az áradatban. Ebéd után vonja ki magát az események alól, és húzza meg magát egy eldugott kis szobában, lazítson! Kipihenten, ellazultan ismét eredményesen vehet részt a küzdelemben.


Ikrek 05.22-06.21.
Szerencsére a mai napon nem terhelik le túlságosan a munkahelyén. Sikerül is egy kicsit korábban eljönnie, így nyer egy kis szabad időt. Kedvenc időtöltésének hódol, vásárol és kirakatokat nézeget. Beül a barátaival egy kávézóba és felelevenítik a régmúlt időket. Jót tesz a lelkének és a szellemének a kikapcsolódás, régen volt már ennyire nyugodt napja. Így aztán családi körben is békésebben telik el az este.

Rák 06.22-07.22.
Na, tessék, megint egy utálatos hétfői nap. Ön szerint az volna a kibírható, ha mondjuk, szerdával kezdődne a hét. Ne ábrándozzon, ezt még a parlament sem fogja megszavazni. Ha képtelen kiszakadni az álmok világából, legalább tegyen úgy, mintha sorsformáló gondolatokon töprengene. Vigyázzon, az nagyon feltűnő, ha a telefon helyett a tízóraiját tartaná a füléhez. Ennyire azért ne legyen szórakozott.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kiváló napra ébredt, remekül indul a hét. Ha egy profi kosárlabdázó röviden értékelné az Önnel történteket, akkor azt mondaná, hogy „elsült a keze". Valószínűleg erre még Ön sem számított. Minden az elképzeléseinek megfelelően alakul, sőt, jó néhány előre be nem tervezett esemény is az Ön malmára hajtja a vizet. Sőt, még a kockázatosnak látszó manőverek - melyeket eddig olyannyira elítélt - is sikereket hoznak.

Szűz 08.24-09.23.
Ez a nap nem tartogat figyelemreméltó eseményeket, nagy kalandokat. Ettől függetlenül a közérzete remek, egészségileg is tökéletesen rendben érezheti magát. Itt az alkalom, hogy kihasználja a testi és szellemi frissességét és behozza a lemaradásait, elintézze a függő ügyeit. Jussanak eszébe a rég látott barátai, ismerősei. Hívja fel őket telefonon, beszéljen meg velük találkozót, érdeklődjön a hogylétük felől.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Meglepődve tapasztalja a mai napon, hogy ami a múlt héten még gondot okozott, az most simán elintéződik, és hogy az egyébként nehézkesen mozgó, csikorgó kerekek ma olajozottan járnak. Használja ki, hogy az élet ilyen kegyes Önhöz, mert ha nem teszi meg a szükséges lépéseket, marad minden úgy, mint eddig. És ismeri a mondást: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Mert holnap már késő lesz.

Skorpió 10.24-11.22.
Az élet nem tartogat minden napra meglepetést - főleg kellemeset -, de aki keres, az talál. Ha ma kirohanna minden ok nélkül egy munkatársuk ellen, megütheti a bokáját. Ráadásul nem is tudhatja, hogy kinek a felesége, lánya, barátnője. Honnan is tudná? Hisz Önt nem érdekli más, csak a szakmája, a hivatása. Pedig ha figyelt volna, észrevehette volna, hogy ez a munkatársa nem véletlen került a kivételezett pozícióba.

Nyilas 11.23-12.21.
Meg fog lepődni azon, hogy a főnökei ma a bizalmukkal tüntetik ki. Problémáit most nyugodtan megbeszélheti velük. Használja ki ezt a kedvező helyzetet arra, hogy magasabb beosztásba helyezzék. Egészségével többet kell törődnie. Vizsgáltassa ki magát, hisz az utóbbi időben oly gyakran jelentkeztek fejfájások. Ma fordítson különös figyelmet a külsejére, legyen elegáns, egy fontos emberrel fog találkozni.

Bak 12.22-01.20.
Higgadtan telik a mai napja. Jó esélye van arra, hogy sikerrel zárhat le egy tárgyalást. Stílusát a partnere is értékeli. Úgy látszik, kamatozik a „testbeszéd-tanfolyam". Érdemes lenne az ismereteit szerelménél is kipróbálni, hátha kamatozna az eredmény. Ne feledje, csakúgy, mint a tárgyalás során: a kölcsönös érdekek tiszteletben tartásával hamarabb érhet el eredményt, mint a saját akaratának erőltetésével.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ingerlékeny lesz az elkövetkező napokban és akkor is megsértődik, ha senki nem akarja Önt megbántani. Azonban még ennél is nagyobb baj, hogy Ön sem válogatja meg a szavait, ezért komolyabb munkahelyi konfliktusra számíthat. Az is hozzájárul a feszültségéhez, hogy anyagilag nem áll úgy, ahogyan azt remélte. Talán eljött az ideje annak, hogy egy magasabb jövedelemmel járó munka után nézzen..

Halak 02.20-03.20.
Ma azt tapasztalja, mintha váratlanul kicserélték volna. Csupa ötlet, csupa energia. Minden munka, minden törekvés ezen a napon könnyedén keresztülvihető. Ha az elképzeléseit eléggé meggyőzően képes előadni, befolyásos emberek támogatását szerezheti meg tervei megvalósításához. Öltözzön hát fel reggel elegánsan, vegye elő diplomáciai érzékét, és megtapasztalhatja, mily könnyedén célt érhet, ha a topon van.

 

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite