2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jelentős és örömteli eseményt is tartogat ez a mai nap

Napi horoszkóp: Jelentős és örömteli eseményt is tartogat ez a mai nap

Alkotóerejének változatlanul a birtokában van. Rá kell azonban jönnie, hogy nem csinálhat mindent önmaga - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Könnyen találja meg a hangot a környezetével. Ismét kezd visszatalálni önmagához anélkül, hogy a külvilág rájönne az okára. Úgy érzi, hogy egy barátja átverte? Ne engedje, hogy a büszkeség álarca mögé rejtőzve ne járjon a dolog végére. Olyan megoldást tartogat a helyzet, amellyel elégedett lesz. Bízzon benne, mert nem érdemli meg a barátságuk, hogy Ön kételkedjen és elveszítse a bizalmát benne.

Bika 04.21-05.21.
Alkotóerejének változatlanul a birtokában van. Rá kell azonban jönnie, hogy nem csinálhat mindent önmaga. Gondolja át az Önre váró feladatokat és így válasszon maga mellé munkatársakat. Egyedül ugyanis nem tud megbirkózni minden Önre bízott feladattal. Várnak Önre, már csak ezért sem helyes, ha a munkájába öli minden energiáját. Ne késse le a megbeszélt találkozót csak azért, mert nem tud elszakadni a munkájától.


Ikrek 05.22-06.21.
Az elmúlt napok kiszipolyozták minden erejét. Most, amikor a legnagyobb szüksége lenne egy kis önuralomra, kitartásra, nem tud felnőni a feladathoz. Nem dől össze a világ, ha néhány napig azt mondja, amit Pató Pál úr: „Ej, ráérünk arra még." Este váratlanul teljesül egy oly régi kívánsága, melyre már nem is emlékezett. Persze a beteljesülés újra előhozta az Önben rejlő gyermeket, újra kitörő lelkesedéssel tud örülni.

Rák 06.22-07.22.
Reggel, mindjárt éhgyomorra letolja a főnöke, így kénytelen összeszednie magát. Néha igazán jó hatással van Önre egy kis lelki fröccs. Annyira belejön a végén a szorgoskodásba, hogy alig bírja abbahagyni. A munkaidő végén jön rá csak arra, hogy a barátja telefonált. De szerencsére még időben, így nem kési le a vacsorameghívását. Csak a tervezett ajándék maradt el, de ne bánkódjon, holnap is örülni fog neki.

Oroszlán 07.23-08.23.
Felszálló ágban van. Úgy tetszik, az eddig oly sokszor kárhoztatott balsors sötét, nehéz fellegekei elvonulnak Ön felől. Már-már a nap is kibukkan, de ez még nem csupán csalóka, de erőt adó látszat. Most igazán résen kell lennie, mert ha most hibázik, súlyos következményei lesznek. Helyezzen el egy kisebb összeget nyereménybetétkönyvben, a következő sorsoláson komoly esélyekkel számolhat.

Szűz 08.24-09.23.
Jelentős és örömteli eseményt is tartogat ez a mai nap: felgyógyulást a betegségéből vagy a nagyon várt utód megérkezését. De ezzel egy időben sajnos kedélyváltozás is beáll Önnél. Ismét rászorul szerettei megértésére és figyelmére. Ilyenkor elvárja, hogy Ön körül forogjon a világ, legalábbis a sajátja. A nyugtalansága akkor szűnik meg, ha eléri a célját és valóban megkapja az elvárt figyelmet.

ezo_banner

hirdetés


Mérleg 09.24-10.23.
Ha a rosszkedve miatt elszalaszt egy lehetőséget, csak magára vethet. Nem kell mindent túldramatizálni! Vegye csak egy kicsit lazábban a dolgokat, így talán nem kerüli el a figyelmét az a felfedezés, hogy az orra előtt hever a siker, csak ki kell nyújtania érte a kezét. A délutáni összejövetelen legyen a humoránál, különben megsértődik egy tréfán, amelyet az Ön kárára eszelt ki a társaság.

Skorpió 10.24-11.22.
Minden energiáját felélte. Mára a munkakedve is elfogyott. Erőlteti ugyan, de csak ímmel-ámmal. Partnerkapcsolatai sem hozzák lázba. Az egyik túl színtelen, langyos, a másik fárasztóan zajos. Napirenden vannak az állandó veszekedések, amelyek értelemszerűen idegesítik. Pedig a nézeteltérések zömét Ön provokálja heves természetével, beteges féltékenységével, olykor elviselhetetlen önimádatával.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha sikerülne megőriznie a nyugalmát, higgadtságát, meggondoltságát, a munkájával jól haladna. Ha a szeretteinek szüksége lesz Önre, ne térjen ki előlük, hiszen a legfontosabb a családi békesség és a nyugalom. Ha ugyanis elfordul tőlük, megromlik a viszonyuk. Tegyen most meg mindent a családi harmóniáért. Az elkövetkezendő hónapokban a biztos háttér fogja meghatározni a szakmai, hivatali előmenetelét.

Bak 12.22-01.20.
Lépésről lépésre halad előre a „tudományban", és ez lehet akár a csemperakás tudománya is. Az biztos, hogy amit megcsinál, azt szétrobbantani sem lehetne. Alapos munkát végez, de ez Öntől nem meglepő. Alig veszi észre az idő múlását, pedig gyorsan telnek az órák. A nagy hajtásban azonban ne feledkezzen meg a családjáról, számítanak az Ön diplomáciai érzékére és tiszteletet parancsoló fellépésére. Hogy mihez? Meglátja.

Vízöntő 01.21-02.19.
A főnökét nem az érdekli, mennyit fáradoztak a munkatársaival, sokkal inkább az eredményt nézi. Ezért nem érdemes siránkozniuk, tegyenek úgy, mintha gyerekjáték lett volna az egész. Ne gondolják, hogy partnerükkel szabadon rendelkezhetnek, mintha csak tárgy volna. Törődjön bele, hogy önálló személyiség, akinek titkai is lehetnek, és ezeket nem szabad firtatniuk, bármennyire is kíváncsi.

Halak 02.20-03.20.
Pillanatnyilag kissé görcsösnek érzi magát, és mintha nélkülözné azt a laza könnyedséget, amellyel nemrégen még minden problémán oly könnyedén túltette magát. Ehhez járul az a bizonyos gyomrát kavargató érzés, hogy valamiképpen kijátsszák Önt a háta mögött. A mai nap folyamán kisebb meglepetés éri. Este azzal a tudattal búcsúztathatja el ezt a keddet, hogy mindent összevetve egész tűrhetően telt el.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite