2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Hirtelen meglódulnak az események

Napi horoszkóp: Hirtelen meglódulnak az események


A legjobb úton halad, hogy egy régi álmát megvalósítsa - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Nem lesz egyszerű elfogadtatni sem érveit, sem szándékait. Mégis a legjobb úton halad, hogy egy régi álmát megvalósítsa. Ne azokkal törődjön, akik megpróbálják feltartóztatni, vagy akadályozni, sokkal inkább segítőire, támogatóira. Legyen önbizalma és meglátja, napról-napra eredményesebb lesz. Ellenségei azt terjesztik Önről, hogy köpönyegforgató. Érdemes lenne ezen elgondolkodnia, miért indult el ez a hír.

Bika 04.21-05.21.
Ma valaki megsúgja Önnek az öt számot. Azokat, amelyeket szerinte meg kell játszania a lottón, és biztos, hogy telitalálatot ér el velük. Most az egyszer bízzon a véletlenben, és tegye azt, amit tanácsolnak. A saját variációk kidolgozása ugyan időt vesz igénybe, de felhasználhat kész sablonokat is. Ha már betér egy lottózóba, vegyen kaparós sorsjegyet is, Fortuna istenasszony a kegyeiben tartja, használja ki.

Ikrek 05.22-06.21.
A változás gondolata mindenkit felkavarhat, így érthetően Önt is. Gondolja végig élete bizonyos pontjait, és ne féljen kivetni azokat, amiknek már semmi hasznát nem veszi. Ne legyen konzervatív. Lássa a változás előnyeit is, ne csak azzal foglalkozzon, mit veszít, ha nem halad a korral. „Aki mer, az nyer" - tartja a mondás, miért ne lehetne ez Önre is igaz? Vágjon bele, sodortassa magát az árral, kezdeményezzen. Ön dönt. Csak lépjen már.


Rák 06.22-07.22.
Véletlenül annyi elintéznivalót halmozott fel erre a napra, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, melyikbe kezdjen bele egyáltalán elsőként. Szerencsére ma erős a pozitív hatás, így fokozott iramban, egymás után dolgozza fel az ügyeket, nem kapkod, mint Bernát a ménűkhöz. Ön is meglepődik a nap végén, hogy milyen rövid idő alatt mennyi mindent képes elvégezni, ha akarja. Kár, hogy ez nem túl gyakori Önnél.

Oroszlán 07.23-08.23.
A nagy változás napja. Kerülje az autózást, inkább utazzon busszal vagy villamossal. Vegyüljön el a tömegben, és lehetőleg ne rohanjon eszetlenül - mint ahogyan azt oly gyakran megteszi. Jól nézze meg a szembejövők arcát, de ne bámuljon meg senkit sem feltűnően. Nem tudni, honnan és mikor néz vissza Önre az, akit régóta keres. Ma mindenképpen találkozniuk kell. Csak nehogy a nagy sietségben elmenjenek egymás mellett.

Szűz 08.24-09.23.
Hirtelen meglódulnak az események: váratlan ajánlatokat kaphat, előléptethetik, fizetésemelést ajánlhatnak. Elfoglaltsága növekszik, hatalmas erővel veti bele magát tervei megvalósításába. Ismét bebizonyosodik, hogy minél több kedvére való tennivalója van, annál jobban bírja a terhelést. Azért vigyázzon. Az óvatosság soha nem árt. Próbáljon meg mértéket tartani. Nehogy az egészsége lássa kárát a tettvágyának.

ezo_banner

hirdetés

 

Mérleg 09.24-10.23.
Olyan helyzetbe kerül, ami nem tesz jót a hírnevének. Ettől ingerült, zaklatott lesz. Ha nem tud rövid időn belül magyarázatot adni erre a kínos helyzetre, elveszítheti a tekintélyét, de még az állását is. Manapság egy munkanélküli nagyon nehéz helyzetben van. Úgyhogy szedje össze magát, és miközben fogát összeszorítva küzd, gondoljon a családjára is. Ki kell másznia a slamasztikából, talpon kell maradnia. Ha magáért nem is, értük.

Skorpió 10.24-11.22.
Munkahelyén, hivatásában ellentmondásos helyzet alakulhat ki. A változás - ami Önt is érinti - lehet előnyös, de az is előfordulhat, hogy felborítja eddigi életvitelét. Szívügyekben viszont örvendetes meglepetések érhetik. Ha most kezdett új vállalkozásba, szerencsésen indul, de ne dőljön hátra. Sokat kell még azon dolgoznia, hogy a tervei úgy valósuljanak meg, ahogyan azt elképzelte.

Nyilas 11.23-12.21.
A barátainak korábban adott kölcsönt ma feltétlenül kérje vissza! Bízzunk benne, hogy vissza is kapja. Egy megoldhatatlannak látszó talány elé kerül, ha partnerkapcsolata most van kialakulóban. Jó lenne, ha elgondolkodna azon az egyszerű tényen, hogy az Ön által másokban furcsállt vonások nem kivetítései-e a saját jellemének. Az önvizsgálat nem csak a kapcsolatteremtést könnyítené meg, de a hangulatán is javítana.

Bak 12.22-01.20.
A viharfelhők teljesen elvonultak Ön fölül. Kéken ragyog az ég, a nap is szikrázóbban süt most Önre. Ebben a hangulatban minden olyan egyszerű. Noha a természet mindig egyensúlyra törekszik, a nyugalmat viharok előzik meg, és az a baj, hogy gyakran fel is váltják. De most még gondolatban se idézze meg. Egy régi ismerőse vagy szerelme tűnik fel a láthatáron és randevút kér. Bátran mondjon igent. Megbeszélésük kellemes és eredményes lesz.

Vízöntő 01.21-02.19.
A kompromisszum, a tapintat és a békés kapcsolat utáni vágy mostanság erőteljesebb Önben, mint máskor. Egyáltalán nem boldog attól, amit el kell végeznie. A hét végére tervezett program kezd kialakulni. Erősek az érzelmek, szorosabbak a kapcsolatok, most érdemes belevágni bármiféle párkapcsolatba vagy egy közös vállalkozásba. Jó alkalom arra, hogy olyan elfoglaltságot találjon, amelyben levezetheti fölös energiáit.

Halak 02.20-03.20.
Első pillanatban nem is tudja, honnan, újszerű indíttatást kap. Az életvezetésében döntő változás következik be. Ez ugyan talán költözködéssel jár, de legalábbis utazással. Olyan ajánlatot kap, amilyenre már nem is számított. Csak Ön képes felmérni, hogy mennyire esik nehezére ez a változtatás. Igen okosan és ésszerűen teszi, ha pontosan megfogalmazza, mik is az érdekei. A többletjövedelem önmagában nem sokat használ, ha bánkódnia kell az otthona elvesztése miatt.

 

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite