2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Már megint egy hétfő, már megint egy zűrös reggel

Napi horoszkóp: Már megint egy hétfő, már megint egy zűrös reggel

Magára esett a választás. Irigyei persze egy cseppet sem örülnek ennek, és azonnal meg is kezdik Ön ellen az aknamunkát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Már megint egy hétfő, már megint egy zűrös reggel. Kapkodva indul a nap és ez rányomja a bélyegét az egész napjára. Munkahelyén feszült, kötekedik a kollégáival. Jó lenne még azelőtt lakatot tenni a szájára, mielőtt végleg megbántaná őket, vagy bosszankodásaival eléri a főnökeit is. Késő este sem talál nyugalmat, nyugtalanná, türelmetlenné válik a megszokott dolgokkal szemben, és talán meggondolatlan is. Vigyázzon, nehogy olyasmit tegyen, amit rögtön meg is bán.

Bika 04.21-05.21.
Nehezen meghatározható érzelmek és hangulatok kerítik hatalmukba a mai napon. Nem tudja, miért levert, miért komor. Bizonytalan és kedvetlen. Mindebből csak akkor lesz képes kimászni, ha eldönti, tulajdonképpen mit is akar. Ha egész nap borongós gondolatainak adja át magát, és önsajnálattal végigtelefonálja a barátait, jottányival sem jut közelebb a megoldáshoz. Inkább tisztázza önmagában a gondjait, mielőtt valamennyi barátját az őrületbe kergeti.


Ikrek 05.22-06.21.

Irigyei kikezdhetik a családi életét, valamint pénzügyeit, és e kettő most szorosan összefügghet egymással, előfordulhat, hogy jogtalan következtetéseket támasztanak Önnel szemben. Ha tápot ad a vádaskodóknak, akkor szilárd érzelmi és üzleti kapcsolatán most keletkezhetnek az első repedések. Az egyébként már meggyengült kötelékek rohamosan közeledhetnek az utolsó felvonás felé, és a jelek szerint csupán egy jogi kérdés akadályozza meg a szakítást.

Rák 06.22-07.22.
Olyan nyugodt, kiegyensúlyozott, hogy az már mindenkinek gyanússá válik. Munkahelyén a kollégái idegesen figyelik, nem akarják elhinni, hogy elmaradnak a szokásos hangulatváltozásai, dühkitörései. Ha viszont éppen a szabadságát töltené, akkor csendes pihenőnap vár Önre. Semmi más nem foglalkoztatja, mint az, hogyan tehetne a partnere kedvére. Örökítse meg fényképeken ezeket a felejthetetlen élményeket, csendes téli napokon jól fog esni a nosztalgiázás.

Oroszlán 07.23-08.23.
Magára esett a választás. Irigyei persze egy cseppet sem örülnek ennek, és azonnal meg is kezdik Ön ellen az aknamunkát. Legyen biztos benne, hogy holnapra az ellenségeinek száma megsokszorozódik. Rá se hederítsen, tegye a dolgát úgy, ahogy elvárják Öntől, a gáncsoskodókkal pedig ráér utána elbánni. Ne tulajdonítson túlzott jelentőséget a történteknek. Az embernek mindig akadnak irigyei, amikor a csúcsra ér, ha nem így lenne, nem is tudná, hol tart az élete.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon nagyon élénk, dinamikus és határozott lehet. Éljen vele. Vegye kézbe a saját sorsának kormányát: kössön szerződést, tárgyaljon az üzleti partnereivel, intézkedjen a hivatali és a személyes ügyeiben. Ezúttal képes lesz rá, hogy megküzdjön az ellenfeleivel, és e küzdelemből győztesen kerüljön ki. Ha a szerelemben vetélytársa lenne, most őt is kiütheti a nyeregből. Lám, néha könnyebb utat is kínál a sors, és ha megragadja és él vele, akkor Ön lehet a győztes.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mindig akkor éri a szerencse, amikor a legkevésbé számít rá. Így lesz ez a mai napon is. Váratlan jutalomról, esetleg külföldi kiküldetésről szerez tudomást. Igaz, ezek még nem hivatalos információk, de csaknem biztosak. Ha ezt a kellemes napot még a partnere is tetézi egy jó hírrel, el lesz ragadtatva. Csak arra ügyeljen, hogy a partnere által közölt információknak legalább akkora jelentőséget tulajdonítson, mint az Ön által hozott híreknek.

Skorpió 10.24-11.22.
Óriási veszekedéssel kezdi a mai napot és így egyben ezt a hetet - ami természetesen így rosszul indul. Mármint a társának, mert Ön megkönnyebbül a szópárbajtól, csak éppen az ő lelkivilágát aprítja ezzel össze. Törésre ugyan még nem vitte a dolgot, de nagy jövőt nem jósolhatunk a kapcsolatuknak, Leginkább azért, mert Ön egy lépést sem hajlandó tenni annak érdekében, hogy előrelépjenek.

Nyilas 11.23-12.21.
Iszonyatos erőfeszítés kell a hét megkezdéséhez. Energiáinak felfrissítésére van szüksége. Higgye el, legjobb, ha most veszi ki a szabadságát, mert úgy a hivatásában, mint otthon sok-sok erőfeszítés vár Önre. Pihenjen, és hamarosan érezni fogja, hogy mennyi erő lakozik még Önben. A körülmények hamarosan megváltoznak, méghozzá az Ön javára. Az elmúlt időszak viharai után viszonya a partnerével megjavul.

Bak 12.22-01.20.
Szívesen engedelmeskedne, ha lenne kinek. Rá kell döbbennie a valóságra: bizonyos kategóriákban már nem kereshet Ön fölött állót. A tapasztalatai, az elvárásai olyan szintre juttatták, hogy Ön lesz az, akihez segítségért, tanácsért fordulnak. Kezdjen ebben hinni és vállalni az ezzel járó következményeket. Eljött az ideje, hogy felnőjön a feladathoz, de a legjobbkor, most készen is áll erre a felelősségre.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma partnere vallomást tesz, és határozott döntést vár Öntől. Természetesen mérlegelnie kell a saját érzéseit, és el kell képzelnie a közös jövőjüket. Hamarosan eljutnak oda, hogy összeköltöznek, és kipróbálják, milyen is az együttlakás, mennyire képesek kompromisszumot kötni úgy, hogy közben ne adják fel a saját személyiségüket. Ma este egy barátja kér szívességet, és Ön úgy érzi, köteles teljesíteni.

Halak 02.20-03.20.
Ha Ön alkotótevékenységgel foglalkozik, akkor a mai napon komoly előrehaladásra számíthat a munkájában - hacsak a terveinek keresztülviteléhez nincs szüksége befolyásos személyek támogatására. Efféle segítségre ugyanis pillanatnyilag aligha számíthat. Olyan hírt kap, amely megzavarhatja Önt vagy közvetlen környezetét. A mai napon egy boldogító szerelmi találkozás várható. Hogy ez hosszú távú, vagy futókaland, már csak Önön múlik.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite