2019. szeptember 19., csütörtök - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem lehet panasza a csillagokra, ha az elmúlt hetek mérlegét elkészíti

Napi horoszkóp: Nem lehet panasza a csillagokra, ha az elmúlt hetek mérlegét elkészíti

Az ilyen napokért érdemes megszületni. A csillagok kegye a mai napon valóban pazarló - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az intuíció, az ösztönös megérzés arra sarkallja, hogy ellenfeleivel békét kössön. Talán kimerült a gazdag ötlettár, vagy megunta a folytonos, kilátástalan civódást. Ez dicséretet érdemel, de ne felejtse el, hogy az ellenfelei életének egy békés szakaszát használják fel arra, hogy áthúzzák a számításait. Nézzen alaposan körül, mielőtt cselekszik. Sosem tudhatja, hogy aki Ön előtt a kedves arcát mutatja, valójában milyen szándékkal közeledik Ön felé.

Bika 04.21-05.21.
Már az előjelekben sem lehet bízni. A mai nap ígéretesnek indult, úgy látszott, semmi sem áll majd az útjában, minden akadályt sikerrel vesz. Aztán minden elakadt, és a napot eltakarták a fellegek. Ez már-már letargiába kergeti. Egy vékony fénysugár azonban a remény halvány lehetőségét villantja fel Ön előtt. Kapaszkodjon meg a remény sugarában és kövesse az útját, ezzel elkerülheti a lelki összeomlást.


Ikrek 05.22-06.21.

A Vénusz látogatásának hatására váratlan fordulat rajzolódik ki. De ne kergessen illúziókat. Próbálja meg az új helyzetet - amennyire csak lehetséges - tárgyilagosan felmérni. Ha reálisan ítéli meg a lehetőségeit, rádöbben, hogy ebben a helyzetben sem kell feladni, nem reménytelen. Este partnerével kellemes élményben lesz része, adja át magát teljesen a kikapcsolódásnak és a felhőtlen perceknek.

Rák 06.22-07.22.
Visszazökken a rendes kerékvágásba, minden a megszokott menetrend szerint zajlik. Egészségi állapota kielégítő, mostanában kevesebbet fáj a feje is. Talán valóban a javára válik, hogy többet tartózkodik a szabadban. Ha elintézetlen ügyei vannak, akkor most hajtson rá, jelenleg kedvező a csillagok állása. Csak olyasmit vállaljon azonban, amit biztosan tud teljesíteni is, mert ha túlvállalja magát, újból komoly stresszhelyzetben találhatja magát.

Oroszlán 07.23-08.23.
A házasságukban hosszú ideje jelentkező bajok - Önnek is be kell látnia - könnyen orvosolhatók, ha legyőzik a felesleges félelmüket. Az orvosi kezelést, úgy látszik, nem tudja más helyettesíteni. Ha még most is kételkedik ennek a szükségességében, beszéljen olyanokkal, akik valaha hasonló helyzetben voltak. Ne feledje, hogy ezen a héten kedvező alkalom kínálkozik egy kora őszi utazás megszervezésre.

Szűz 08.24-09.23.
Máris learathatja a határozott fellépésének első gyümölcsét: az elérhetetlennek hitt kedves megajándékozza forró szerelmével. Ügyei kedvezően alakulnak, és az alkotómunkában - írás, képzőművészet, zene, színjátszás - nagyszerű eredményekre lehet képes. Ne tétovázzon! Valósítsa meg az álmait, melyeket már rég eltemetett magában. Most Ön körül táncol a múzsa, alkotásai elnyerik a saját és környezete tetszését is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon csupán két variáció képzelhető el, és az egyik rosszabb, mint a másik. Vagy összevész már kora reggel a partnerével, és ezáltal a munkahelyén sem állja meg a helyét, vagy elmarasztalja a főnöke, és Ön otthon adja ki a mérgét, melynek eredménye ugyanaz, összevész a partnerével. Mindenesetre egyedül marad, ami már csak azért is bosszantó, mert gyötrik a nyomasztó gondolatok.

Skorpió 10.24-11.22.
Az ilyen napokért érdemes megszületni. A csillagok kegye a mai napon valóban pazarló: előléptetéssel, boldogsággal, szerencsével halmozzák el a jegy szülötteit. Szexuális aktivitásuk ma kivételes, és amilyen szerencséjük van, vállalkozó szellemű, káprázatos partnert is találnak hozzá. Ha ez a partner nem állandó, igyekezzen a jeleket eltüntetni, mert hosszú távú kapcsolatra nem számíthat egy ma kialakuló kapcsolat esetén.

Nyilas 11.23-12.21.
Igen előnyös tárgyalásokat bonyolíthat le a mai napon. Éljen a kínálkozó lehetőségekkel, és olyan ajtók tárulhatnak fel Ön előtt, amelyekről azt hitte, hogy már régen és végérvényesen bezárultak. Ne habozzon tehát, használja ki a soha vissza nem térő alkalmat, különben végül mégis veszíteni fog. Ismét megtapasztalhatja, hogy partnerével ideális a kapcsolata, ha kedves és figyelmes hozzá.

Bak 12.22-01.20.
Ne engedjen a mai napon olyan embert a közelébe férkőzni, aki nem feltétlen híve, mert nem fogja bírni a szeszélyeit és a hangulatváltozásait. De közeli ismerősei, különösen barátai ma bármit kérhetnek Öntől, készséggel áll a rendelkezésükre. Végső elhatározásra jut a lakáscserét illetően. Kedvező baráti ajánlattal találja szembe magát. Majdnem annyiért bérbe adja a saját lakását, mint amennyiért igénybe veheti a másikat.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem lehet panasza a csillagokra, ha az elmúlt hetek mérlegét elkészíti. Ja, ha valaki mindig többre vágyik, mint ami jut, az ő baja. Pedig most örülhetnének annak, amit elértek. Úgy van a szerelemmel is, mint a pénzzel: ami van, az sohasem elég. Álmaikban most is egy új, mindent elsöprő érzelemről ábrándoznak. No, és akkor mi lesz a hűségesküvel? Arra nem gondolt, hogy a meglévő kapcsolatába csempésszen több romantikát?

Halak 02.20-03.20.
Ha ma valamilyen megbeszélésen kell részt vennie, ne felejtse otthon az optimizmusát - szerencsét fog hozni. Ha az egészsége okot adott is egy kis depresszióra, az orvosa most eloszlatja a félelmeit, nincs komolyabb betegsége, hangulatát kizárólag az elmúlt hetek stresszhelyzeteinek köszönheti. Pénzügyi gondjait nem lehet pár óra alatt megoldani, mégis a legjobb úton halad afelé, hogy kievickéljen a csávából.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite