2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma a szakmájában, a hivatásában rendkívüli eredményekre lehet képes

Napi horoszkóp: Ma a szakmájában, a hivatásában rendkívüli eredményekre lehet képes

Ismerősei közül sokan e nehéz napokban mutatják meg, milyen is az igaz arcuk, néhányan kiesnek a szíve csücskéből, de lesznek olyanok is, akikben kellemesen csalódik- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Tudattalan hangulati vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhet élete és kapcsolatai. Legszívesebben visszavonulna egy időre, de ne tegye - legalábbis ne teljesen. Sokat segítene, ha ki tudná beszélni az érzéseit valamelyik bizalmas barátnőjével, de az is, ha magában meditálna bármely olyan érzéséről vagy megnyilvánulásáról, amit szívesebben tartana titokban. Ha szembesül velük, meglátja, nem is annyira szörnyűek, mint gondolná.

Bika 04.21-05.21.
A tegnap Önre nehezedő nyomás enyhül, majd hirtelen, minden előjel nélkül meg is szűnik. A tehertől megszabadulva végre szabadon fellélegezhet, kiegyenesedhet és kedvére sétálhat. Ez megnyugtatja, felszabadítja. Jó volna, ha ismét rátalálna a régi önmagára, ha meg tudná találni újra a közös nevezőt a barátaival, az ismerőseivel. Mindnyájan örülnek majd az Önben lezajlott kedvező változásnak.


Ikrek 05.22-06.21.
Olyan szakmai problémákkal és irigyei által okozott gondokkal kénytelen hadakozni, amelyekről idáig jóformán tudomása sem volt. Ismerősei közül sokan e nehéz napokban mutatják meg, milyen is az igaz arcuk, néhányan kiesnek a szíve csücskéből, de lesznek olyanok is, akikben kellemesen csalódik. Otthon sem különb a helyzet, főként idősebb rokonai gondja szakadhat a nyakába. Fogadja el, hogy most csak Önre számíthatnak.

Rák 06.22-07.22.
Sokszor úgy érezte az elmúlt időszakban, hogy teljesen feleslegesen hajtja magát, elmarad az elismerés. Nos, most learathatja a munkája gyümölcsét. Annyi dicséretet zsebelhet be, hogy végül még sokallja, túlzásnak is tartja. Igaz, irigyei mindig is akadtak, ahogyan most is, de ne foglalkozzon velük, engedje el a füle mellett a rosszindulatú megjegyzéseiket. A jutalom a magánéletében sem marad el, forró éjszaka vár Önre.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kezében a marsallbot. Most ne feltétlenül katonai karrierre gondoljon, hanem inkább nagyon is békés és polgári célokra. Végre elérhető közelségbe kerültek a régóta vágyott tervei, úgyhogy ideje lenne lépnie. Itt az ideje, hogy feladja a biztonságos, de rosszul fizető munkahelyét, és belevágjon a nagy vállalkozásba. Erősítse meg magát, hiszen kellő önbizalom nélkül társai sem tudnak elég határozottsággal fellépni. Ez pedig az üzleti életben igen nagy hiba volna.

Szűz 08.24-09.23.
Vegyen egy mély lélegzetet és lazítson. Ma ne hajszolja a sikert, a pénzt, a szerencse kegyeit. Nem érdemes és nincs is rá különösebben szüksége. Érje be azzal, amit eddig elért és igyekezzen megtartani a pozícióit és az elért sikereket. Ha túlhajszolja magát és elhanyagolja a családját, sokkal többet veszíthet, mint amennyit nyerhetne vagyonban, előmenetelben. Legyen a nyugalom napja ez a mai.

ezo_banner

hirdetés


Mérleg 09.24-10.23.

Még Ön is meglepődik azon, hogy mi mindenre képes. Ha megfelelően ösztönzik, eltalálva azokat az eszközöket, melyek Önt valóban cselekvésre sarkallják, megtesz mindent a győzelem érdekében. És ma még komoly erőfeszítésekre sem lesz szüksége. Mondhatni: a sors ezüst tálcán kínálja Önnek a megoldást. Természetesen Ön körültekintőbb annál, hogy azonnal elfogadja ezt a nagylelkű ajánlatot, de némi gondolkodás után megteszi.


Skorpió 10.24-11.22.
Ma a szakmájában, a hivatásában rendkívüli eredményekre lehet képes. Magánéletében támadhatnak ugyan nehézségek - örökösödési per, behajthatatlan adósság, lakással kapcsolatos ügyek -, de ezek kimenetele még kétséges. Tehát végződhetnek jól is, meg rosszul is. Emiatt most még ne izguljon, bízzon a szerencséjében! Ma kiválóan képes elintézni olyan hivatalos ügyeket, amelyek eddig kilátástalannak tűntek.

Nyilas 11.23-12.21.
Az otthoni légkör veszélyezteti a munkáját. Legyen óvatos és megfontolt. Ne szórja két kézzel a pénzt. A művészi hajlammal megáldott emberek ma csodálatos eredményeket érjenek el. A nevelési problémákat a mai napon könnyedén meg tudja oldani, érdemes tehát időt szentelnie a gyerekeire. Talán épp a kiegyensúlyozottsága miatt képes most végighallgatni őket, ami eddig a legnagyobb hiányossága volt.

Bak 12.22-01.20.
Meg fog bizonyosodni arról, hogy mit számít, ha valaki mosolyog. Mindenki Önnel akar beszédbe elegyedni. Mintha valami varázserőt sugározna szét mindenüvé a kedélyességével. Hogy ne hervadjon le az arcáról a mosoly, lepje meg magát valami széppel vagy finommal. És feltétlen csempésszen este is haza a nyugalmából, kedvességéből, mosolyából, mert partnere is megérdemelne már egy nyugodtabb családi vacsorát.


Vízöntő 01.21-02.19.
Kicsit zűrös napok előtt áll. Pénzügyi tervei sorra kútba esnek, a barátai cserbenhagyják. De éppen ez sarkantyúzhatja meg a fantáziáját. Ha most indul hosszabb túrára, az eredeti programnál sokkal nagyszerűbb élményekben lehet része, és nem is kell alkalmazkodnia a nyűgösködő haverjaihoz. Bár a túra alatt nem lesz kivel beszélgetnie, de a szellemi felfrissülés meditációval szintén garantált.

Halak 02.20-03.20.
A külső látszat ismét megcsalja azt, aki Önre néz. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak látszik, pedig valóságos érzelmi vihar dúl a lelkében, a szívében. Próbáljon meg rájönni, hogyan lehetne lecsillapítani a kedélyállapotát. A közeljövőben egy jó kis mulatságra lenne szüksége, hát ne bújjon ki mondvacsinált ürügyekkel a meghívások elől. Nyugodt szívvel mozduljon ki hazulról, megérdemel egy kis lazítást.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite