2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ön tudja, hogy a jövőért dolgozik, és azt akarja megteremteni, ami elképzelt.

Napi horoszkóp: Ön tudja, hogy a jövőért dolgozik, és azt akarja megteremteni, ami elképzelt.

Valahol legbelül érzi, tudja, hogy csupa szerencsés fejlemény vár Önre - napi horoszkóp.

 

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A mai nap feltámad Önben az anyáskodó ösztön, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezi ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érzi magát, de tartsa a szeme előtt, hogy nem telepedhet rá a partnerére, hagynia kell neki némi mozgásteret. A féltékenysége, a túláradó aggódása olyan szinten nyomhaja agyon, hogy esetleg menekülőre fogja.

Bika 04.21-05.21.
Tovább tart a felszabadultság, a kellemes érzések változatlanul a hatalmukban tartják. Valahol legbelül érzi, tudja, hogy csupa szerencsés fejlemény vár Önre, az élet most napsütötte arcát mutatja Önnek. Boldogsága átragad a környezetére is, és így jókedvű emberek között töltheti a napjait. Vigyázzon, mert ebben az eufórikus állapotban könnyen megsérthet valakit, aki igazán közel áll Önhöz.


Ikrek 05.22-06.21.

Használja ki a kínálkozó lehetőségeket, és tegyen eleget baráti, protokolláris kötelezettségeinek. Ezek a szereplések talán nem mindig lesznek kedvére, de most szövődnek, erősödnek meg azok a kapcsolatai, amelyeknek kezdetben, a munkájában, később pedig egzisztenciális helyzetében látja a hasznát. Kezd túljutni a kicsit romantikus, esetleg csodaváró hangulatán, és talán nem is csalódik, mert immár a megvalósulás küszöbén van egy régi terve.

Rák 06.22-07.22.
Amilyen világos fejjel tudja néha leegyszerűsíteni a dolgokat, néha olyannyira képes összezavarni mindent. Ehhez igazán remek érzéke van. Pedig jobban tenné, ha nem bonyolítaná az életét, mert rövidesen szabadságra megy, és nem lesz ideje tisztázni az esetleges félreértéseket, és rendbe hozni a ballépések következményeit. Most az egyszer legyen kevésbé agyafúrt, és válassza a rövidebb utat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne elégedjen meg féleredményekkel, most Önnek áll a zászló, és így nyugodtan követelheti az egészet. Ha belemegy a kicsinyes alkudozásokba, semmi sem menti meg attól, hogy belesétáljon a jó előre felállított kelepcébe. Ha minden kötél szakad, vágjon fapofát, és dobja vissza az egészet. Meglátja, nem lesz erejük ahhoz, hogy elutasítsák. A mai napon mindent elérhet, amelyért szívvel-lélekkel megküzd, legyen az hivatali ügy, vagy magánéleti kérdés.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap kedvez minden olyan tevékenységnek, amihez nem kell különösebb képesség vagy erőfeszítés. A saját dolgaival nemtörődöm hozzáállása most kicsit enyhül, így rendbe rakhatja holmijait, átnézheti a levelezését, kialmozhatja a szekrényét, íróasztalát. Ami azért sem lenne haszontalan, mert ilyenkor olyan fontos iratok, feljegyzések, dokumentumok is előkerülhetnek, amelyeket eddig nem találtak meg.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Többször rajtakapta már saját magát, hogy a gondolatai egészen máshol járnak, mint szeretné, meredten bámul a semmibe, de nem fogja fel, amit lát. Ez nagyon veszélyes játék. Keresse fel az orvosát, vagy menjen el egy hét kényszerszabadságra. Ha tovább dolgozik ilyen tempóban, nemcsak a cégének okozhat tetemes károkat, hanem a saját egészségét is alááshatja. Most egy kis pihenő csodákra lehet képes a teljesítőképességére is.

Skorpió 10.24-11.22.
Jól tette, hogy nem adta fel a reményt és küzdött. Ügyei rendben, kívánsága szerint elintéződnek. Amit csak lehet, még most verekedjen ki. A mai napon minden lépése szerencsés lehet. Persze csak akkor, ha a követeléseit nem viszi túlzásba, és nem kíván lehetetlent. Bátran térjen be egy lottózóba, vagy jelentkezzen valamilyen nyereményjátékra, Fortuna a mai napon tett lépéseiben elkíséri.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma bármihez nyúl is, azt sokkal nagyobb erőbedobással tegye, mint máskor. Csak akkor utazzon, ha feltétlenül szükséges. Dolgait halassza el, később több eredményt érhet el, mint amire most, ilyen állapotban képes lenne. Délután hirtelen megváltoztatja a terveit. Magánéletében és a hivatásában társai zavarják. Este viszont harmonikus együttlétre számíthat a barátaival és a kollégáival.

Bak 12.22-01.20.
Úgy érzi, hogy a munkakörben, amelyben Ön van, csak tekintéllyel uralkodhat. Pedig néhányszor már megbizonyosodott róla, hogy az emberségéért sokkal jobban megbecsülik. Irányítson hát ne csak ésszel és ridegséggel, de megértéssel és elfogadással. Fogadja el, hogy nem robotokat irányít, hanem érző embereket, akik nem gép módjára működnek. Ha meghallgatja a problémáikat, akár még Ön is okulhat belőle.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ön tudja, hogy a jövőért dolgozik, és azt akarja megteremteni, ami elképzelt. Szerelmi partnere roppant érzéki, de ha az ismeretség friss, ne bújjanak az ágyba a mai napon. Szinte minden átmenet nélkül ismét üzleti teendők foglalják el, vagy fontos tárgyalása lesz, vagy egy jó üzletet köthet meg. Éljen a váratlanul jött kedvező lehetőséggel, ne szalassza el csak azért, mert nem összpontosít az ügyre.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon elragadtatja magát egy ötlettől, amely szinte minden egyéb gondolatot kiöl Önben. Ám ne csüggjön túlságos rajongással a saját fantáziájának szülöttén, inkább alaposan vizsgálja meg, hogy megvalósíthatóak-e egyáltalán. Mert többet ártana, mint használna, ha most száznyolcvan fokos fordulatot venne az élete. És vajon a megvalósításba fektetett energia megtérülne-e? Vajon a megvalósítás során hozott áldozatok valóban megérik? Komoly kérdések, ne szaladjon el mellettük.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite