2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha a mai napon tölti ki a lottószelvényét, olyan nyereményt érhet el, amely m

Napi horoszkóp: Ha a mai napon tölti ki a lottószelvényét, olyan nyereményt érhet el, amely miatt már régóta hódol e szenvedélyének

Céljait könnyebben elérheti, mint gondolná, hiszen a csillagok állása nemcsak bíztatják és segítik, de bizony pénzt is ígérnek - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Belső békéje és szeretetteljes viszonyulása embertársaihoz hasonló reakciót vált ki belőlük is Önnel szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad, és ez most különösen igaz Önre. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségével tulajdonképpen Önmagán is segít. Ne érezze úgy, hogy görbe tükröt tartanak Ön elé, fogadja el, hogy kisugárzásával valóban ezt váltja ki az emberekből.

Bika 04.21-05.21.
Már megint vita és veszekedés jellemzi a napot. Miért nem tudja végre megtanulni, de legalább megjegyezni, hogy a partnere képtelen elviselni a kompromisszumokat? Ha efféle egyezségre kényszeríti őt, ne csodálkozzék azon, ha ingerülten visszavág, és azonnal támadásba lendül. Ilyenkor azonban már hiába próbálna javítani a helyzeten, ellentmondani vagy másra terelni a szót, végleg oda a családi béke.


Ikrek 05.22-06.21.

Ellentmondásosan alakulnak az események. Kezdetben kedvezőek a kilátások egy szerződés megkötésére, De a későbbiekben kellemetlen meglepetés érheti ugyanezzel kapcsolatban. Tartsa hát nyitva a szemét, és még azelőtt olvasson, mielőtt aláír. Népszerűsége és karrierje mos nyugodt mederben halad előre, ebben segítségére van, hogy irigyei a szabadságukat töltik, de azért anyagi ügyekben legyen óvatos.

Rák 06.22-07.22.
Ez a nap általában szerencsét hoz, különösen az első kvadrátban születetteknek. Ha a mai napon tölti ki a lottószelvényét, olyan nyereményt érhet el, amely miatt már régóta hódol e szenvedélyének. Egyébként nyugodtan kezdhet új vállalkozásba, pénzügyekben is kiváló eredményekre számíthat. Ha szerelmi kapcsolata most kezdődik, könnyen lehet, hogy az igazira lelt rá és házassággal végződik.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kinek fontos, érdekes az, hogy Önt újra kibillentse az egyensúlyából? Nem tudni. Márpedig most már nem lehet észre nem venni ezt a tendenciát. Ennek pedig súlyos következményei vannak, és ami a legbosszantóbb, nemcsak Önre, hanem a családjára nézve is. Jó volna, ha fel tudná deríteni e „zavarórepülések" okát és célját, így máris jelentős lépést tenne e lehetetlen helyzet feloldására.

Szűz 08.24-09.23.
Érdemes volt tartalékolni az erejét: ma ismét mozgalmas napja lesz. Felragyoghat a szerencsecsillaga a hivatásában, jobb állásajánlatot kaphat, előnyös üzletet köthet, esetleg nyerhet vagy örökölhet. Mindent azért ne bízzon a szerencséjére. Célját csak akkor érheti el, ha meg is küzd érte. De ezzel Ön is tisztában van, sosem hullott semmi ingyen az ölébe. Figyeljen tehát a körülményekre.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma könnyen sebezhető, lelkileg igen bizonytalan. Egy nagyon kedves ismerőséről kapott rossz híreket, kétségbeejtően rossz híreket. Aggódik a saját egészségi állapota miatt is, pedig az utolsó orvosi leletek szerint kutya baj. Próbálja meg elterelni a figyelmét a hallottakról, hiszen amúgy is van bőven elintéznivalója. Volna mivel lekötni a szárnyaló képzeleté, ha inkább összpontosítana az Ön előtt álló feladatokra.

Skorpió 10.24-11.22.
Minden jó, ha a vége jó. Az Ön hétvégéje tényleg jól indul: előléptetéssel, jutalommal. Hivatásában elért sikerei feledtetik, hogy érzelmi élete kissé sivár. Futó kalandokon kívül nem jut a szívében hely senkinek. Vigyázzon! Az évek gyorsan repülnek, és az öregségnél csak egy lehet rosszabb: a teljes egyedüllét. Néha gondoljon erre is, amikor egy partnere útját kiadja. Vajon valóban oly nagy kompromisszumokat követelne, ha kipróbálnák a közös életet?

Nyilas 11.23-12.21.
Ma haladni fog a művészi terveiben. Fogadja meg a szakemberek tanácsát, csak a javára válhat, ha nem utasítja el az Önnek nyújtott segítő jobbot. Vigyázzon a pénzére. Ismét hajlamos arra, hogy mértéktelenül, sőt kritikátlanul költekezzék. Függ valakitől, ezért ma legyen vele nagyon kedves, rendkívül figyelmes, és akkor nem marad el az eredmény, hatni tud rá. Mindezt elsöprő lendülettel úgysem érheti el.

Bak 12.22-01.20.
Ha már nagyon felhalmozódtak a tennivalók, ha már nincs ereje átrágni magát a képzeletbeli kásahegyen, üljön le elé, vegyen elő egy nagykanalat, és mint ahogyan felgyülemlett, ugyanúgy próbálja megeszegetni. A sietség egyáltalán nem ajánlatos, mert könnyen a torkán akadhat a gombóc. Ma, belátva a kis falatok taktikáját, sok mindent képes elintézni idegeskedés nélkül. Örül testi valójának. Bármi, ami a testmozgások körébe tartozik, nagy-nagy élvezetet nyújt.

Vízöntő 01.21-02.19.
Bizakodva néz az új hónap elé, és erre minden oka meg is van. Céljait könnyebben elérheti, mint gondolná, hiszen a csillagok állása nemcsak bíztatják és segítik, de bizony pénzt is ígérnek. Talán a pénzes postás képében, talán egy jó üzlet formájában, de többletjövedelemhez juthat. Lehet, hogy partnerük nem olyan sikeres, mint ahogyan szeretné, ezért most ne támadja őt, hisz inkább vigaszra, bátorításra lenne szüksége.

Halak 02.20-03.20.
A hónap utolsó napján nem várt, rendkívüli elismerésben lesz része a munkahelyén, az iskolában, vagy az otthoni feladatok teljesítéséért, Nyugodtan élvezze a dicsőséget, gazán rászolgált. Csak azt a hibát ne kövesse el, hogy megpihen a babérjain. Titkos vágyai csak akkor teljesülnek, ha a jövőben nagyobb következetességgel ragaszkodik a kitűzött céljaihoz és minden követ megmozgat azok megvalósítása érdekében.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite