2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem véletlen, hogy a hagyomány szerint a mai, a termés betakarításának a napj

Napi horoszkóp: Nem véletlen, hogy a hagyomány szerint a mai, a termés betakarításának a napja

Azt hitte, hogy Önt már nem érheti meglepetés, de ez a mai szombat bizony rácáfol erre - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Mert nehezen tud megbékélni azzal a szabadelvű gondolkodásmóddal, amelyet jelenleg a partnere folytat. A lelke mélyén talán érzi is: a családi életre teljességgel alkalmatlan. Bár vágyik már közös gyerekre, jól is bánik velük, az otthon-ülés, a békés családi élet távol áll a természetétől. Imádja a társaságot, képes akár éjjel kettőkor is útnak indulni az éjszakába. Vajon valóban ilyen társat keres maga mellé?

Bika 04.21-05.21.
Nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Mert nehezen tud megbékélni azzal a szabadelvű gondolkodásmóddal, amelyet jelenleg a partnere folytat. A lelke mélyén talán érzi is: a családi életre teljességgel alkalmatlan. Bár vágyik már közös gyerekre, jól is bánik velük, az otthon-ülés, a békés családi élet távol áll a természetétől. Imádja a társaságot, képes akár éjjel kettőkor is útnak indulni az éjszakába. Vajon valóban ilyen társat keres maga mellé?


Ikrek 05.22-06.21.

Sötét színben látja a világot, amire van is némi oka, mert az elképzelései sorra meghiúsulnak, és az eddig biztosnak hitt forrásai rendre elapadnak. Ám amíg máskor viszonylag könnyedén vészelte át az ehhez hasonló időszakokat, most panaszkodással és önsajnálattal tölti az idejét és ezzel megfosztja magát a cselekvés lehetőségétől. Ne dédelgessen reménytelen álmokat és „ráfizetéses" barátságokat, ideje, hogy megszabaduljon felesleges, nyomasztó terheitől.

Rák 06.22-07.22.
Azt hitte, hogy Önt már nem érheti meglepetés, de ez a mai szombat bizony rácáfol erre. Úgy indul, mint egy átlagos hét vége, ám végül egészen rendhagyóan alakul. Erre a kis flörtre nem számított, de úgy hat Önre, mint sebre a balzsam. Lehet, hogy csupán nyári kaland lesz belőle, de könnyen megeshet, hogy komolyra fordul a dolog. Talán Ön sem bánná, hisz régóta vágyott már az érzelmi biztonságra.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem véletlen, hogy a hagyomány szerint a mai, a termés betakarításának a napja. Úgy érzi, hogy különösen eredményes nap áll Ön előtt. Csak még azt nem tudja, hogy a szerteágazó tevékenységének éppen melyik ága kerül a szerencse védőernyője alá. A lényeg mégsem ez. Hosszabb távú befektetései is kedvező fordulat előtt állnak, Önnek csupáncsak annyit kell tennie, hogy nem avatkozik közbe kivételesen.

Szűz 08.24-09.23.
Kedvező fordulat várható a beosztásában, anyagi helyzetében. Mérlegelje a lehetőségeit, és ne hamarkodja el a döntést. A mai napon ne foglalkozzon azzal, amivel csak felidegesítené magát és a környezetét. Ne rontson el egy ilyen kiváló napot veszekedéssel. Lazítson! Törődjön a családjával, látogassa meg a szüleit, kiránduljon a gyermekeivel, nyugtassa meg a partnerét, hogy szereti. Erre várnak már régóta.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Arra gondol, hogy talán kár volna elvesztegetni ezt a remek napot, hiszen olyan jól beleásta már magát a munkába. Ön szerint nem akkor kell pihenni, ha szombatot mutat a naptár, hanem akkor, amikor végzett a feladatával. Annak érdekében, hogy ne kelljen még egy napot rááldoznia, inkább lemondja az esti programot, így viszont talán még ma végez. Már csak a meghívó felet kell majd kiengesztelnie, hiszen nagyon várta Önt.

Skorpió 10.24-11.22.
Munkahelyi hírek zavarják meg a pihenését. Újabb értesüléseket kap átszervezésekről, biztosat azonban erről még nem lehet tudni. Lehet, hogy kacsa az egész, Önnek mégis oda a nyugalma. Másoknak viszont a családjukkal támad konfliktusuk, vagy betegség, baleset keseríti meg a napjukat. Ha hobbija az alkotás, alán sikerül annyira beletemetkezni, hogy azt sem veszi észre, ha romba dőlne Ön mellett a ház.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma ne foglalkozzon semmi különös dologgal, csak a rutinmunkákat végezze el. Új gondolatokat érlelő nap ez a mai, ezekről a gondolatokról azonban csak később fog kiderülni, hogy egyáltalán megvalósíthatóak-e. Tökéletesítse a tudását, éljen a művészi hajlamának, menjen este moziba, színházba, vagy hallgasson zenét. Asztrológiai és metafizikai gondolatok foglalkoztatják. Partnerével alaposan beszélje meg az ügyeit.

Bak 12.22-01.20.
Jókedvű, tettre kész, telve van életkedvvel. Mindezt annak köszönheti, hogy frissen, kialudva ébredt. Hiába a hétvége - vagy talán éppen azért -, akkora a munkakedve, hogy még másnak is jut belőle. Használja ki a nyár minden ajánlatát, lehetőségét. Túra, kert, úszás. És lesz, ami csak Önnek jut az eszébe. Nem kell félnie, hogy elmegy a szerelem mellett. Most nyitott minden kapcsolatra és nyitott a kapcsolatok folytatására is.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai nap a csillagok állása fenyegető veszélyt jelez. Ma legyen különösen óvatos és körültekintő a közlekedésben. Vigyázzon az értékeire, ha kimozdul otthonról, és ne csak a pénztárcájára gondoljon és a zsebtolvajokra, hanem az üresen maradt lakására is. Ma ne álljon szóba ügynökökkel és kerülje a mély vizű helyeket is. Nem könnyű túlélni egy ilyen napot, de Önben megvan az ehhez szükséges óvatosság és figyelem.

Halak 02.20-03.20.
Legyen óvatos a céljai megvalósítása során. Könnyen konfliktusba kerülhet mások elképzeléseivel. Ebből még sok bosszúsága származhat, különösen akkor, ha meg sem hallgatva az ellenvéleményt, csak a maga feje után megy. Ha lényének egyszerű oldalát mutatja ki, kedvességével többet elérhet és megint győzni fog. Arra azért ügyeljen, hogy ne gázoljon át mindenkin, hisz a győzelem is akkor szép, ha van kivel osztozni a sikereken.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite