2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon egy magas állású személy a támogatásával örvendezteti meg

Napi horoszkóp: A mai napon egy magas állású személy a támogatásával örvendezteti meg

Az, hogy ilyenkor, kánikulában Önnek kell állnia a sarat, nem csupán gondot és kötelezettséget jelent, de lehetőséget is egyben - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Állandóan olyan férfiakra vadászik, akik nem félnek a kalandoktól. Ha magához akarja vonzani őket, valami extrát kell kitalálnia. Például egy piknik naplemente után egy tó partján, vagy blikkfangként egy tetovált pillangó a vállon. A mai napon mindenesetre bevállalós hangulatban képes oly „őrültségekre", melyekkel sikereket érhet el a férfiak körében. Csak aztán holnapra nehogy megbánja.

Bika 04.21-05.21.
Új emberekkel, új partnerekkel kerül a mai napon kapcsolatba, mindez egyben azt is jelenti, hogy alapvetően megváltozik Önt körülvevő fizikai környezet. Minderre pedig éppen akkor kerül sor, amikor úgy érezte, lehetőségeinek határához érkezett, nincs több tartaléka, nem képes megújulni. Ugyanakkor annak is tudatában van, hogy a szellemi tartalékai és energiái szinte végtelenek, kimeríthetetlenek.


Ikrek 05.22-06.21.

Az igazán értékes kapcsolatait úgy sikerül a legjobban megőriznie, ha elkerüli az ismerőseit, és ha mégsem sikerül, akkor ne vitatkozzon velük. Egy óvatlan megjegyzés ugyanis régi sérelmeket szakíthat fel, és ez könnyen kenyértöréshez vezethet. Nemcsak kommunikációs nehézségei támadnak, hanem elmaradhatnak a randevúi, vagy azokat nem találja, akikre a legnagyobb szüksége lenne. Régi mulasztása miatt most kellemetlensége támadhat a hivatalokkal.

Rák 06.22-07.22.
Lehet még fokozni a szörnyű napokat? Lehet. Ez a péntek mindegyiken túltesz. Képtelen bebizonyítani, hogy Önnek van igaza, még akkor is, ha ez nyilvánvaló. Ne vitázzon feleslegesen. Ma mindenestre nem érdemes. Tegye el hétfőre, akkor talán jobb formában lesz. Mondja le inkább az esti programot is, mert csak veszekedés volna annak is a vége. Ez egy ilyen nap, megesett már másokkal is, nincs mit tenni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Az, hogy ilyenkor, kánikulában Önnek kell állnia a sarat, nem csupán gondot és kötelezettséget jelent, de lehetőséget is egyben. Ha most, mikor szinte égető szükség van a kreativitására és a lendületére, felfigyelnek a tehetségére, később, a felelős pozíciók betöltésénél is gondolni fognak Önre. Ez persze még messze van, most törődjön inkább azzal, hogy a mai napra kirótt feladatokat maradéktalanul ellássa. A pillanatnyi siker a továbbiakra is jó hatással lesz.

Szűz 08.24-09.23.
Fontos fejlemények várhatóak a szakmájában vagy a vállalkozásaiban. Ne hanyagolja el a kapcsolatait, szüksége lehet segítségre vagy tanácsra. Ha éppen dolgozik valami új kihíváson, ne hagyja abba, fejezze be, most nagy az esélye az önmegvalósításra. Sikereket arathat a szerelemben is és új kapcsolata a munkahelyén bontakozhat ki. Eddig is ott járt a szeme előtt, csak valahogy nem vette észre.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem az a típus, aki karba tett kézzel képes megvárni, amíg tájékoztatják az eredményről. Állandóan mozgásban kell lennie, és naprakész információkra van szüksége, különben úgy érzi, már csak vegetál. Ne feledje, hogy csak kevesen képesek követni ezt az őrült iramot, amit Ön diktál. Fogja hát kicsit vissza magát, vagy várja ki türelemmel, amíg beérik a többiek. Higgye el, hálásak lesznek érte.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma a hullámzó kedélyállapot jellemzi Önt. Ez független a körülményeitől, bár valóban az Önt körülvevő helyzet sem nevezhető csendes tengernek. Lehet, hogy álmaiba menekül a valóság elől, lehet, hogy nem tud hinni a tényeknek. A legjobban akkor jár, ha a szerelemben keres menedéket és biztos fogódzót. Így legalább az estéje csodálatos lehet. És Ön is tudja, minden jó, ha a vége jó, így van ez a napokkal is.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon végre elismerik a tehetségét úgy, ahogyan azt Ön mindig is remélte és ez igazi örömet fog jelenteni. Sőt. Élvezni fogja. Diadalmámorában azonban ne feledkezzen meg azokról az emberekről, akiknek mindezt köszönheti, akik nélkül nem juthatott volna el idáig, akár segítve Önt a háttérből, vagy Ön mellett állva tanácsokkal, ötletekkel. Most ne üljön sokáig a babérjain, ne torpanjon meg, csípje fülön a szerencséjét.

Bak 12.22-01.20.
Ha térképet kellene készítenie egy-egy munkatársa jelleméről, tökéletesen kirajzolódnának a határvonalak, kiemelkednének a bevonalkázott részek, az illető gyengéi. Hihetetlen, hogy annyira a vesékbe lát. Félik is ezért. Remélhetőleg azonban csak jóra használja majd eme tudományát. Hosszú távon az éri meg. Persze, minek is tagadja, lenne, akit szívesen elfűrészelne, nem vitás, de inkább a hallgatásával állítsa maga mellé.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha még nincs kerékpárja, elérkezett az idő, hogy beszerezzen egyet. Kellemes időszak, szabadjára engedheti a romantikus hajlamait, ami ugyan néha szívfájdalommal jár, ha nem talál éppen senkit, akivel igazán jól érezné magát. E gyengeség kínos helyzetekbe s sodorhatja, ismerősei kinevethetik, vagy ami még rosszabb. Csúnyán becsaphatják ismeretlenek. Legyen ezért óvatos az utcán vagy utazás közben.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon egy magas állású személy a támogatásával örvendezteti meg. Ez a váratlan segítség egy csapásra megoldja a problémákat, melyek jobban nyomasztották, mint ahogyan azt saját magának valaha is bevallotta. A felfelé ívelő életszakaszban olyan belátásokra juthat, amelyek az adott körülmények között az egész világképét is megváltoztathatják, és olyan irányba terelik életé, mely a környezete számára is nagy meglepetés lesz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite