2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A kedd lesz a szerencsés napja ezen a héten

Napi horoszkóp: A kedd lesz a szerencsés napja ezen a héten


Lelke és szíve még mindig kitárva az új felé, izgatottan keresi a szokatlant - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ezekben a napokban komoly lehetősége van az ismerkedésre. Lelke és szíve még mindig kitárva az új felé, izgatottan keresi a szokatlant. Egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már párkapcsolatban él, akkor ez az időszak a kapcsolatuk elmélyülését hozza. Mindemellett olyan érdekes emberekkel hozza össze a sors, akik a jellemére, személyiségére komoly hatást gyakorolnak.

Bika 04.21-05.21.
Már másodszor fedezi fel, hogy egy szempár erősen szegeződik Önre. Az ilyen kitartó figyelemnek pedig oka van. Mindig későn vette eddig észre, hogy tetszik valakinek, akkor, amikor már késő, amikor az érdeklődés már elfordult Öntől. Most viszont még nem késő viszonozni a tekintetet, és van esély arra is, hogy titokban megtudjon egyet és mást a vonzó szempár tulajdonosáról. Nem mintha ez olyan fontos volna, de azért jó egy kis előtanulmányt végezni, mielőtt megszólítja.


Ikrek 05.22-06.21.

Amilyen gyorsan lelkesedik, olyan gyorsan csügged, igyekezzen megtalálni az egyensúlyt a vágyai és a lehetőségei között. Ne vállaljon erejét meghaladó feladatokat a munkahelyén, mert igyekezetét most úgysem méltányolják, a hibáit viszont számon tartják. Ajtaját zárja be az idegenek előtt, hivatkozzanak azok bármilyen üdvös és nemes célra. Ha otthonával, ingatlanával nagyobb tervei vannak, akkor legyen óvatos, mert szélhámosok igyekeznek megkörnyékezni Önt.

Rák 06.22-07.22.
Ma rátalál arra, amit régen keresett és ez igazán boldoggá teszi. Azt nem jósolhatjuk meg, hogy ez mi lesz: egy szép ruha, egy antik bútor, netán az Igazi. A boldogság szempontjából ez egyébként is teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy megleli és az Öné lesz. Most már történhet bármi, kedvét nem rontja el semmi. Úgy örül, mint egy gyerek, mindenkinek eldicsekszik a szerzeményével. Ha más személy is érintett, ügyeljen arra, nehogy túl indiszkrét legyen.

Oroszlán 07.23-08.23.
Könnyen meglehet, hogy a mai perpatvar után - ez mostanában mintha menetrendszerűen, naponta következne be! - végre dűlőre jutnak. Nem csak Önnek, de már a szomszédoknak is elege van az állandó hangoskodásból. Fogja vissza a hangját, és mutasson nagyobb kompromisszumkészséget. Ha végre egyszer nyugodtan meg tudják vitatni a problémákat egymás között, sértődések nélkül, akkor mindenki jól jár.

Szűz 08.24-09.23.
Amennyiben most tér vissza a szabadságáról, a szokottnál is nehezebben áll be újra a kerékvágásba. Nem megy a munka? Ma még nem is muszáj erőltetni. Ön kissé lehangolt. Sajnálja, hogy vége a nyaralásnak. Egészen más a hangulata akkor, ha még csak most készül nyaralni, különösen, ha külföldi út van betervezve. Már a gondolat is felvillanyozza, hogy nemsokára világot láthat, napozhat, fürdőzhet.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Még szerencse, hogy csak ritkán tör elő Önből ez a rossz tulajdonsága, különben már számtalan ellensége lenne. Irigykedik mindenkire, akit kicsit szebbnek, csinosabbnak, netán okosabbnak gondol önmagánál. És ez még nem elég! Tetézi a bajt azzal is, hogy az illetőt megpróbálja eláztatni mások előtt. Nagyon gyorsan változtassa meg a módszereit, mert ez az állapot tarthatatlan, és Ön is tudja, eredménytelen.

Skorpió 10.24-11.22.
Szinte minden együtt van ahhoz, hogy ez a nap se legyen rosszabb a többinél, mégsem árt az óvatosság. Különösen igaz ez akkor, ha Ön november 3-a és 12-e között született. Az elmúlt napok viharai megtépázták az idegeit, emiatt a szokásosnál is idegesebb, zaklatottabb, feszült. Tehát valósággal céltáblája lehet a tolvajoknak vagy a baleseteknek. Legyen nagyon körültekintő a közlekedésben. Ne feledje el bezárni a kocsija ajtaját és a lakását.

Nyilas 11.23-12.21.
Kapcsolódjon ki, pihenjen, művelődjön, szórakozzon! Bár sikert sikerre halmoz, kímélje magát, ne vigyen semmit se túlzásba. Szenteljen több időt a szeretteinek és ne csak a közvetlen környezettében élőkre, hanem a régen meglátogatott rokonai is jussanak eszébe, hívja fel legalább őket. A mai estén titkos szerelmével minden sikerül, amit csak akart. Ezért legyen megértőbb, figyelmesebb, kedvesebb a házastársával.


Bak 12.22-01.20.
Jó sorsát kísértve szívesen kitálalna, valami nagyon nem tetszik, de jobb, ha magába zárja. Holnap már szégyellné a heves kirohanását. Aki felcsattan, kiabál, annak a legtöbb esetben nincs igaza. Ne az indulatait kövesse, hanem a józan belátását. Ha nem reagál a méregzsákokra, hamarabb kidurrannak. És van-e annál szebb az Ön számára, mint látni, ahogy mások azért bosszankodnak, mert Ön nyugodt maradt?

Vízöntő 01.21-02.19.
A kedd lesz a szerencsés napja ezen a héten. Ha lehet, akkor erre a napra időzítse a fontosabb teendőit, és ma vállaljon új feladatokat is. A hét többi napján sem kell váratlan akadályoktól tartania, ám nehezebben ismeri fel a saját érdekeit. Szerződésre és üzletkötésre is a mai nap a legalkalmasabb. Ha az anyagi ügyeit nem tudja ma elrendezni, akkor szerdán tartson „szünnapot" és csak csütörtökön folytassa, amit elkezdett.

Halak 02.20-03.20.
Megint sikerül megóvnia valakit attól, hogy elkövessen egy nagy ostobaságot. Okos közbelépését nagyra értékelik. Utazásokon vagy látogatások alkalmával kellemesen hat az udvarias modora, jó benyomást kelthet friss ismeretségeiben. A rokonok elvárják a segítségét, de vizsgálja meg alaposan, nem származik-e személyes hátránya abból, ha valóban eleget is tesz a kérésüknek. Mondjon bátran nemet, ha ezzel az Ön érdekei sérülnének.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite