2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Tegnapi szerencséje még ma sem hagyja el

Napi horoszkóp: Tegnapi szerencséje még ma sem hagyja el

A bolygók kedvezőtlen állásának hatására Ön ingerlékeny és ideges a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Váratlanul egy vidám vendég állít be Önhöz. Semmi gond, mert feldobott hangulata hamar átragad az egész családra. Olyannyira felszabadul, hogy új színeket fedez fel a lakóhelyén, és még a szomszédokhoz is közelebb kerülhet. Rengeteg házibuli, meghívás vár Önre, de emiatt a munkáját igyekezzen ne elhanyagolni. Ha reggelente összekapja a gondolatait és a munkahelyén összpontosít, délutánonként szabad a pálya a szórakozás előtt.

Bika 04.21-05.21.
Jelentéktelen napra ébredt. Mindenki nyaral. Legalábbis ez derül ki abból, hogy egyszerűen semmit nem tud elintézni. A telefonokat nem veszik fel, a levelekre nem válaszolnak, sőt még a sarki közértes is zárva van. Akkor pedig mit keres Ön még mindig itt? Vegye Ön is kezébe a képzeletbeli vándorbotot, és tegye ki Ön is a zárva táblát. Menjen ki a strandra, vagy egy közeli bányatóhoz és napozzon, fürdőzzön. Ma úgysem nő a fű sem.


Ikrek 05.22-06.21.
Beborul az ég, legalábbis Ön felett. A bolygók kedvezőtlen állásának hatására Ön ingerlékeny és ideges a mai napon. Munkájában is sok gond jelentkezik. Csak annyit tehet, hogy megpróbálja megőrizni a nyugalmát, elszámol százig, mielőtt bárkivel kiabálna. Ha teheti, vegyen ki inkább szabadnapot mára és zárja magára lakása ajtaját. Ha mindenképpen emberek közé kell mennie, tegye ezt inkább az esti órákban.

Rák 06.22-07.22.
Úgy összekuszálódott minden, hogy ember legyen a talpán, aki megtalálja a szál végét. Márpedig nagyon úgy fest, hogy ez a feladat Önre vár, nem másra. Néha nagyon nehéz megkülönböztetni a valódit a hamistól, de ha összeszedi magát, tisztázni tudja a dolgokat, Addig azonban, amíg a végére nem járt mindennek alaposan, jobb, ha hallgat az eredményeiről. Részeredményeket ne közöljön, hisz az csalóka lehet.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai nap semmi nem úgy alakul, ahogy elképzelte. Tapasztalatait, eddig jól bevált sémáit nyugodt szívvel sutba dobhatja. Egyikkel sem ér el semmit. A dolgok ugyanis teljesen összezavarodtak, áttekinthetetlenné váltak. Jó volna valamilyen kapaszkodót találni, de ha ezt a múltban keresi, hiába vesztegeti az idejét és az energiáját. Nézzen inkább a jövőbe, és keresse az új, legszokatlanabb megoldást. Ez lesz az egyetlen lehetősége a győzelemre.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon rájön, hogy semmi oka nem volt az aggodalomra. Munkahelyi ügyei rendeződnek, kiderült, hogy félreértésről volt szó. Ön valóban érintett a híresztelésekben, csak nem a felmondását kapja kézhez, hanem az előléptetését. Szerencsés fordulat várható a függőben lévő egyéb ügyeiben is, vagyoni helyzetében, üzletkötéseiben. A remény mindig közelebb van, mint azt gondoljuk, és ezt ma Ön meg is tapasztalhatta.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A legjobb védekezés a támadás. Fél, hogy alulmarad, így már kora reggel alkalmazza ezt a módszert. De vigyázzon, mert ezzel a taktikával az ellenkezőjét is elérheti. Ha alaptalan a gyanúja, szerezhet néhány új ellenséget és olyanok is szembefordulhatnak Önnel, akik eddig kitartottak Ön mellett. Ma nem fogékony a szerelmi játékokra, többször elvét egy pillantást, melyet csakis Önnek szántak. Ne támadjon, inkább figyeljen.

Skorpió 10.24-11.22.
Ha semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy a szakmájában, a hivatásában a legjobbak között emlegessék, akkor a mai napon teljesülhet a kívánsága. Elismerik, megjutalmazzák, és más jelekből is megbizonyosodhat arról, hogy számítanak a munkájára. Azok pedig, akiknek nem jut az elismerésből, azért ne másokat hibáztassanak. Vegyék észre, hogy az utóbbi időben teljesítményük visszaesett, munkakedvük elapadt. Változtassanak rajta.

Nyilas 11.23-12.21.
Tegnapi szerencséje még ma sem hagyja el. Jó ez a nap utazásra és látogatásra. Ne legyen feleslegesen büszke, kollégái segítségét ne utasítsa vissza. Ha a tanácsaik értelmetlennek tűnnek is az Ön számára, ne törődjön ezzel, később még profitálhat belőlük. Főnökeit meglepi azzal a képességével, hogy a dolgokat egészen új szempontok szerint képes látni és láttatni. Ne rejtegesse hát a véleményét, mondja el bátran.

Bak 12.22-01.20.
Miért csak azt veszi természetesnek, hogy Önhöz bármikor lehet tanácsért fordulni? Miért nem ugyanolyan természetes, hogy most, amikor kételyek gyötrik, Ön is megkeres valakit tanácsért, egy kiadós eszmecsere reményében? Tulajdonképpen nem is arra vár, hogy más döntsön Ön helyett, hanem arra, hogy a gondolatait átmoshassa és a bizonytalanság érzésétől megszabadulhasson. Ebben remek társ lehet egy gyerekkori barátja.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma vitába keveredik egy rendőrrel, noha tudja, eleve nem lehet igaza a „közeggel" szemben. Ha indulatok nélkül, higgadtan és udvariasan, nem érvekkel, hanem érzelmi motívumokkal próbál hatni rá, még lehet egy utolsó esélye a meggyőzésre. Ha viszont ez sem használ, adja inkább be a derekát. Kiabálás és veszekedés helyett este egy kis testmozgással vezesse le inkább a felgyülemlett feszültséget.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon sok minden átrendeződik a közvetlen környezetében, és ez Önt is érintheti közvetlenül vagy közvetve. Szerencsére nem kelt fel bal lábbal, és így gyorsan tud alkalmazkodni az új, váratlan helyzethez, és ezáltal jobban ki is tudja használni a lehetőségeket, mint a munkatársai. Összességében elmondhatja, kedvezően alakult ez a nap, még akkor is, ha reggel nem így indult. Minden jó, ha jó a vége.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite