2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Hangulata kitűnő, szelleme friss, munkáját, semmi sem akadályozza

Napi horoszkóp: Hangulata kitűnő, szelleme friss, munkáját, semmi sem akadályozza

Ha munkahelyet kíván változtatni, akkor tanácsos megragadnia a kínálkozó lehetőségeket, mert később már romlanak az esélyei - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Önt az a szerencse éri, hogy a közeljövőben egy régóta áhított vágya teljesül be. Az öröm akkor lesz maradéktalan, ha meg tanulja élvezni is azt. Addig azonban alaposan vegye szemügyre a fűszálat, a patak mentén gömbölyűre csiszolt kavicsot, az orgonabokorról leszakított levél erezetét. Ismerje fel azokat a csodákat, amik lépten-nyomon körbeveszik. Merjen rádöbbenni az apró részletekre és a felismerés örömét építse be a közérzetébe.

Bika 04.21-05.21.
Ne legyen már ilyen kicsinyes! Miért húzza-halasztja a választ, miért kukacoskodik minden tételnél? Öntől nem ezt várják. Attól, hogy most az „éberség" csapdájába esik, és elveszít néhány napot, még nem dől össze a világ, csupán az történik, amire egyáltalán nem számít: érzékeny anyagi veszteség éri. De ahogy eddig is, most is sikerül kilábalnia a nehézségekből, még ha ehhez be is kell most húznia a vészféket.


Ikrek 05.22-06.21.
Vonzza magához az érdekes és befolyásos embereket, és ügyesen kamatoztatja - főként a hivatásában - az általuk nyújtott előnyöket. Ha munkahelyet kíván változtatni, akkor tanácsos megragadnia a kínálkozó lehetőségeket, mert később már romlanak az esélyei. Lakásügyekben éppen ellenkezőleg, mert ott csak később érnek be a feltételek. Nehezen ért szót a kedvesével, éppen ezért kerülje a vitákat, mert csak tovább bonyolítja a később jórészt önmaguktól tisztázódó félreértéseket.

Rák 06.22-07.22.
Az egyik legbiztosabb jele annak, hogy a hangulata a depresszió felé hajlik, amikor töprengeni kezd. Rendszerint ilyenkor jön rá arra, hogy semmit nem ér az élete, elrontott mindent, de azért előfordul néha az is, hogy értelmes dolgok is eszébe jutnak. Mindenesetre jobban teszi, ha kerüli a társaságot: elég, ha önmagával goromba! Bár ennek sincs semmi értelme, inkább sétáljon egy nagyot, vagy menjen ki a strandra úszni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Különös látogató érkezése várható a mai napon. Nem feltétlenül a személye, mint inkább a küldetését találja szokatlannak. Ezt az első pillanatban még ugyan nem érzékeli, hiszen rögvest nem áll elő a farbával. Ne sürgesse, ne idegeskedjen - ha érzi is, hogy valami van a levegőben. Ha türelmetlen, az ő malmára hajtja a vizet. Erre egyáltalán nincs szükség, amúgy is ő van nyerő helyzetben.

Szűz 08.24-09.23.
Az élet ragyogó lehetőségeket kínálhat Önnek az érvényesülésre, a vagyonszerzésre, de akár a családalapításra is. Az alkotómunkában jótékony erőterek jelentkezhetnek, most úgy érzi, sikerülhet megvalósítani álmait. A kozmikus tér most egyértelműen Önnek dolgozik. Használja hát ki ezt a rendkívül kedvező „földöntúli" adottságot, és most ne a szerencséjében, sokkal inkább a múzsáiban bízzon.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ezen a napon olyan magabiztos a fellépése, hogy még azokat is megtéveszti ezzel, akik pedig jól tudják, hogy ez nem az Ön stílusa. Lehengerlő munkabírása, kiemelkedő eredményei és merész ötletei egészen új színben tüntetik fel Önt. Magabiztosságát erősítik a szerelemben elért sikerei is. Ez egy önmagát erősítő folyamat kezdete. Az sem kizárt, még önmagával is elhiteti, valóban sikeres, és ennek következtében valóban sikeres is lesz.

Skorpió 10.24-11.22.
Ritkán fordul elő, hogy valaki egyformán sikeres a szakmájában és a szerelemben. Eddig azt tapasztalta, ha munkabírását kiaknázva rendkívüli teljesítményeket nyújt a hivatásában, nem volt szerencséje a szívügyeiben. Ha viszont magánélete rendezett, szíve választottjával megtalálja a közös utat, szakmájában tér le az eredményekhez vezető ösvényről. Talán most sikerül mindkét téren elindulni egy új cél felé?

Nyilas 11.23-12.21.
Jelentős találkozásokra nyílik lehetősége. Kizárólag Önön múlik, hogy mivé fognak fejlődni. Bátorság! Nem esik le a korona a fejéről, ha kezdeményezően lép fel. Butaságnak tűnik ugyan, de igaz: mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Biztos, hogy takarékos volt, és nem szórta a pénzt két kézzel? Hagyja ezt inkább abba. Ha nem elővigyázatos, komoly pénzügyi gondok várhatóak az elkövetkező hetekben.

Bak 12.22-01.20.
Választania kell. Állásfoglalásáról teljes bizonyságot kell adnia. Még mindig jobb, mint ha Ön nélkül dőlnének el a dolgok. Nehéz lesz a döntés, mert mindkét fél várományos, csak éppen, más-más szempontok alapján. A szerencsével pedig az a helyzet, hogy bizony Fortuna is „csak" egy nő. Ha nem kergeti, ha nem erőszakoskodik, lehet, hogy előbb vagy utóbb a kezére játszik. Udvaroljon neki, ahogy elvárná, hogy Önnel tegyék.

Vízöntő 01.21-02.19.
Hangulata kitűnő, szelleme friss, munkáját, semmi sem akadályozza. Élvezi, hogy apróságokkal is van türelme foglalkozni, hogy a míves részletek csillogó díszítései az Ön keze munkáját dicsérik. A kellemes még élvezetesebb lesz, ha időben abba tudja hagyni a munkát, és végre egy kis időt szentel a partnerének is. Akár együtt is felfedezhetik az Önöket körülvevő csodákat egy kettesben eltöltött séta és vacsora alatt.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon következetesen összpontosíthat a legfontosabb dolgaira, és ez a legnagyobb megelégedést okozza Önnek, mert azt tapasztalja, hogy így az eredmény nem marad el. Szakítson hát időt a szerződéseinek megtárgyalására, ezen a napon e területen is sikereket érhet el. Este kikapcsolódást nyújtó, örömteli órákat tölthet el olyan emberek társaságában, akik az Ön számára kiemelkedően fontosak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite