2019. július 15., hétfő - Henrik
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Főnökei vagy más személyek be akarják csapni, ne hagyja magát

Napi horoszkóp: Főnökei vagy más személyek be akarják csapni, ne hagyja magát


Úgy érzi, kezd kimászni a hullámvölgyből, felcsillan egy jobb, reménytelibb időszak reménye - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egy váratlan látogató felborítja az eredeti terveit és vele kell töltenie az ideje nagyobb részét. Igaz, hogy már régen nem találkoztak, de az utóbbi időben teljesen másfelé sodorta Önöket az élet. Ön észrevette a változást, csak ő maradt vak a világra. Nem az Ön tiszte a felvilágosítás. Élvezze inkább az újralátás örömét és nosztalgiázzon. Ha pedig szalonnasütésre adják a fejüket, óvakodjon a felfázástól, mert egy nem kívánt gyulladás megkeserítheti a hangulatát.

Bika 04.21-05.21.
Már-már kóros önbizalomhiányban szenved. Ahelyett, hogy állandóan önmagát marcangolja, hogy másokban keresné a vélt vagy a valódi támadások okait, nézzen önmagába. Miért van az, hogy lassan már egy mondatért sem tud vagy akar felelősséget vállalni? Miért menekül el minden önálló döntés lehetősége elől? És miért nem bízik meg a barátaiban, rokonaiban? Ha ezekre megtalálja a választ, jó úton halad.


Ikrek 05.22-06.21.
Kirobbanó formában van. Szédületes iramban veszi az akadályokat, alig tudnak lépést tartani Önnel a munkatársai. De vigyázzon, ne feszítse túl a húrt, mert könnyen elpattanhat. Szerencsére a csillagok fékező hatása a legjobbkor kapcsol be és jut érvényre. Szakmai kérdésekben most kitűnő tanácsokat kaphat azoktól a kollégáitól, akik véleményére máskor is nyugodtan támaszkodhatott. De vigyázzon az új barátokkal.

Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, kezd kimászni a hullámvölgyből, felcsillan egy jobb, reménytelibb időszak reménye. A mai napon már képes a munkájára összpontosítani, környezetével sem olyan undok és elutasító. Talán az is segít, ha a családjával vagy a barátaival megbeszéli a gondjait. Sokszor már az is elég, ha kibeszélgetjük magunkat, és máris előttünk áll a meztelen igazság, és Ön mindig is szerette a pőre dolgokat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Véget nem érő, szinte lávafolyamszerű eseménysorozatba csöppen, amely néha, úgy látszik, maga alá temeti. Vannak, akik azt tanácsolják Önnek, ne sokat kapálózzék, hanem hagyja magát sodortatni az árral. Most azonban helyesebben tenné, ha ellenállna ennek a csábításnak, és némi ellenállást fejtene ki. Ez másoknak bíztatást nyújt a jövőre nézve. Ettől még elbukhat, de legalább az erőfeszítése nem lesz hiábavaló.

Szűz 08.24-09.23.
Ez a nap sem rosszabb, mint a többi, de több kellemetlenség is beárnyékolhatja. Főnöke és partnere is próbára teszi a türelmét és az idegeit. A maga módján mindegyikük elégedetlen Önnel. Főnöke a teljesítményét kevesli, partnere az odaadását hiányolja. Tartson önvizsgálatot. Ha igazuk van, kérje az elnézésüket és a türelmüket. Ha viszont nincs, akkor se veszekedjen, legyen Ön elméző és türelmes.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Gyűlöli a kötelezettségeket és a családi összejöveteleket. Ha a kettő együtt jár, azt kifejezetten rosszul viseli. Szeretne megszabadulni ettől a nyomasztó tehertől, de az egyetlen mód erre, hogy mielőbb keresztülesik rajta. Ha zsörtölődik is, akkor is meg kell vennie az ajándékot. Ha az energiáit, amit arra pazarol, mennyire érinti rosszul az összejövetel, inkább arra használná, hogy jól érezze magát, még akár valóban jól is érezné magát.

Skorpió 10.24-11.22.
Ez a nap tökéletesen alkalmas arra, hogy az elintézetlen ügyeit kézbe vegye, és rendet teremtsen a saját posztján. Nem kell attól tartania, hogy megzavarják és felborítják mára tervezett programjait. Estére hívja meg a barátait, beszélgessen velük. Nem árt néha kikérni mások tanácsát, véleményét. Egy jó hangulatú borozgatás, kellemes beszélgetés teljesen új megvilágításba helyezhet bizonyos kérdéseket.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap nem is végződik olyan rosszul, mint azt kezdetben hitte. Nem magán múlik, hogy élete más fordulatot vesz, mint tervezte. Főnökei vagy más személyek be akarják csapni, ne hagyja magát. Otthon sötét fellegek gyülekeznek, vihar van készülőben. Legyen türelmesebb és megértőbb, térjen ki inkább a vita elől, mert könnyen elharapódzhat egy kisebb nézeteltérés is. Olyan dolgokat vághat a partnere fejéhez, amit másnapra megbán.

Bak 12.22-01.20.
Örökké csak hosszan tartó kapcsolatokra vágyik, és ez mindig ahhoz vezet, hogy képes ezen a téren kisebb-nagyobb megalkuvásokra is. Ha valamilyen programajánlatot kap, ne legyen olyan lajhár. Mindent olyan alaposan megrág, hogy ez idő alatt mások már rég lenyelik. Az alapos rágás csak a ténylegesen nagy falatokra érvényes. Egy meghívás, egy kikapcsolódás lehetősége nem tartozik ezek közé.

Vízöntő 01.21-02.19.
Napszakok között megoszlik a teljesítménye. Délelőtt a csúcsra tör, délután viszont nem akar semmiben sem kitűnni. Egy félreértés vagy egy tévedés elég sok fejtörést okoz. A legjobb esélye a mai napon az üzleti életben van. Ezen a téren még kockázatot is vállalhat, de azért adósságba ne verje magát. Nem árt nyitva tartania a szemét, csalók, szélhámosok próbálják kihasználni a hiszékenységét és behálózni.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon - akár tetszik, akár nem - búcsút kell vennie kedvelt elképzeléseitől, régi vágyaitól. A közeli dolgokra koncentráljon, minden, ami a távoli jövőbe mutat, pillanatnyilag elhanyagolható. Elégedett lehet, ha a jelenlegi problémákon úrrá tud lenni. A körülmények tulajdonképpen jobbak, mint amilyennek látszanak. Este bebizonyosodik, hogy a régi barátaiban még most is megbízhat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite