2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Valószínűleg a pénzen, a nyereségen is osztoznia kell valakivel

Napi horoszkóp: Valószínűleg a pénzen, a nyereségen is osztoznia kell valakivel


A most kibontakozó ismeretsége csak hosszabb szünet után folytatódik, ám akkor annál értékesebb kapcsolattá válik, akár a szerelemben, akár a hivatásában - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ezen a héten nagyon fel van pörögve. Olyan, mint egy száguldó vonat, készen arra, hogy bármikor az élre törjön. Lehet, hogy valami érdekes, új tevékenység irányába orientálódik a figyelme. Lehet, hogy itt az idő egy kis romantikára, és ne zárkózzon el az erotikus kalandoktól sem. De lehet, hogy csak új társaságra lenne szüksége. Lehet, hogy össze kellene jönnie egy életrevaló és jelenleg épp szabad illetővel.

Bika 04.21-05.21.
Meglepetésként éri a nyílt felszólítás. Azt gondolta ugyanis, hogy még hónapokig elhúzhatja, ki tudja kerülni a nyílt válaszadást. Most azonban „tetemre hívták", és mivel mindezt mások előtt tették, határidő megjelölésével, nincs módja többé arra, hogy elkenje a választ valamiféle semmitmondó kedveskedéssel. Partnere, úgy látszik, megelégelte az időhúzást, betelt nála a pohár. Ha már így alakult, akkor döntsön végre, ne halogassa tovább.


Ikrek 05.22-06.21.
Nem biztos, hogy Önnél is beválik az, ami az ismerőseinek sikerül. És minél jobban igyekszik utánozni őket, annál nagyobbat csalódik. A most kibontakozó ismeretsége csak hosszabb szünet után folytatódik, ám akkor annál értékesebb kapcsolattá válik, akár a szerelemben, akár a hivatásában. Ne bízzon az ígéretekben, és különösen legyen óvatos, ha ismerőseivel közös munkába, pénzügyi manőverbe kezd.

Rák 06.22-07.22.
Meglehetősen ideges, hiszen sok múlhat az elkövetkezendő órákon. Már az önmagában feszültté teszi, hogy a bíróságra idézték be, pedig csak tanúskodnia kell. Igaz, nem mindegy, hogy mit mond, hiszen aki ellen tanúskodnia kell, könnyen bosszút állhat. Végül a közmondásos diplomáciai érzéke átsegíti a nehézségeken, de addig is alaposan megizzad. Estére feszültségoldásként hívja meg a partnerét egy kellemes vacsorára.

Oroszlán 07.23-08.23.
Érzelmein ma nehezen tud úrrá lenni. Úgy érzi, mindenképpen világgá kell kürtölnie a dolgot, mindenkinek el kell mondania a boldogsága rövidnek tűnő történetét. Ez önmagában nem helytelen, sőt. Mégis, inkább húzódjon vissza a magányába. Tegyen be egy jó CD-t, és hallgassa meg egymás után egykori kedvenc zeneszámait. Meglátja, a muzsika szinte a csontjáig hatol és teljesen kikapcsolja a gondolatait.


Szűz 08.24-09.23.

Ma terhesnek érez minden feladatot. Legszívesebben kibújna valamennyi kötelezettsége alól és elmenekülne a világ szeme elől. Feszült, ideges, nem találja a helyét. Könnyen lehet, hogy régi betegsége ismét kiújulhat, vagy egyszerűen csak fáradt, kimerült. Nyugalomra, pihenésre szorul. Legyen óvatos a közlekedésben és ne foglalkozzon olyan ügyekkel, amelyekhez tökéletes idegek szükségesek.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem erőlteti meg magát, éppen csak annyit dolgozik, amennyiit okvetlenül muszáj, hogy ne vegyék észre fáradtságát, kimerültségét. Ha nem fontos Önnek, a délutáni randevút is lemondhatja, nem volna képes elviselni semmit a mai napon, ami kötöttséggel jár. Ezért ma a közlekedés sem megy úgy, ahogyan azt szeretné. Otthon sem érdekli semmi, még a szokásos csütörtöki V-műsorát sem nézi meg. Valami nagyon nincs rendben Önnel.

Skorpió 10.24-11.22.
Látszólag semmi oka nincsen rá, mégis pánikba esik. Önmagát hibáztatja olyan dolgokért, amelyekről nem is tehet, de még igazán ráhatása sem volt. Talán az bántja, hogy nem tud gondoskodni idős szüleiről, vagy nem gondoskodott kellőképpen gyermekei jövőjéről. Próbáljon megnyugodni. Sokáig ne cipeljen olyan terheket, amelyek Önt agyonnyomhatják anélkül, hogy ebből haszna lenne bárkinek is.

Nyilas 11.23-12.21.
Ismét úgy tűnik, a legjobb úton halad afelé, hogy a megálmodott céljait elérje. Gondosan mérje fel a helyzetét, hogy további terveket tudjon úgy készíteni, hogy azoknak legyen is reális alapjuk, ne csak álmok szövevénye legyen. Olyan emberekkel tanácskozzon, akik jó véleménnyel vannak Önről, de a vágyait, a terveit tartsa még előttük is titokban. Ráér akkor beszámolni azokról, ha már sikeresen véghez is vitte.

Bak 12.22-01.20.
Ne nagyon fájlalja, de még mindig nem kell összetörnie magát. Talán nem is olyan nagy baj, hogy most kicsit elhanyagolják, és nem keresi mindenki Önt az apró-cseprő kéréseivel, kérdéseivel. Gondolkozzon, nehogy kiüljön az arcára a fájdalom. Ne erőltesse a világmegváltást. Lesz még arra ideje, hogy sorra járja a hirdetéseket. Lakásdolgát előbbre viheti, és ismét tanulmányokat végezhet az emberi sokszínűséget illetően.

Vízöntő 01.21-02.19.
Bizonyára nem bánta meg, hogy az elmúlt időszakban rendkívül aktív volt a munkahelyén. Ezen a napon kiderül, hogy Önnek volt igaza. Hogy a babérokat nem egyedül fogja learatni? Ez előfordulhat, de nem érdemes bosszankodni miatta. Valószínűleg a pénzen, a nyereségen is osztoznia kell valakivel. Ez már fájdalmasabban érinti, de nem tudja megakadályozni, hogy az is jól járjon, aki csak a markát tudja tartani.

Halak 02.20-03.20.
Egyenletesen jó teljesítménye kivívja a felettesei elismerését, de egyben irigységet is szül. Sóhajtozása, hogy miért nem lehet békében meglenni, nagyon indokolt. Ne zavartassa azonban magát a kárörvendő megjegyzésektől, hanem haladjon továbbra is következetesen a helyesnek tartott úton. Ha még nem találta meg az igazi célját, akkor a nap folyamán érdekes olvasmányok révén megkaphatja a döntő lökést.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite