2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Lehet, hogy újabb siker, ünneplés lesz az osztályrésze, de az sem kizárt, hog

Napi horoszkóp: Lehet, hogy újabb siker, ünneplés lesz az osztályrésze, de az sem kizárt, hogy kudarc és megtorpanás

Ma szüksége lesz minden ügyességére, hogy átszlalomozzon az egymást gyorsan követő események között - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Azért dühöng, mert munkaadója felmérgesítette. Az a gondolkodásmód, amellyel egy állásért olyan elvárásokat támasztanak, mely összeegyeztethetetlen az Ön magánéletével, sekélyes. A munkaadója azt gondolja, hogy a munkavállalókkal szemben bármit megengedhet magának, mert mostanában kiszolgáltatottak, nagyon felháborítja. Bár még a mai nap nem szánta el magát, de hazaérve sem száll el a mérge.

Bika 04.21-05.21.
Meglehetősen igazságtalanul, mondhatni kegyetlenül bántak el Önnel a munkahelyén. Borítson fátylat a történtekre, és felejtse el az egészet. Önre most sokkal fontosabb feladatok várnak, sokkal nagyobb megmérettetésre készül. Az ajánlat, amelyet a mai napon kap, teljesen értelmetlenné teszi, hogy ezen a bírálaton tovább gondolkodjon. Hogy mielőbb kiverje a fejéből az Önt ért sérelmet, mozduljon ki este.


Ikrek 05.22-06.21.

Megélénkül a társasági élete. Ezeknél az alkalmi programoknál azonban sokkal jelentősebbek a most kibontakozó kapcsolatai, amelyeknél szinte nyomban hasznát veheti a hivatásában vagy a bonyolultabb ügyei rendezésében. A rokonságban olyan kedvező fordulat várható, amely előnyösen befolyásolja a szakmai törekvéseit, illetve az anyagi helyzetét, annak ellenére, hogy az első pillanatokban emiatt kiéleződhetnek az egyébként is meglévő családi ellentétek.

Rák 06.22-07.22.
Ma szüksége lesz minden ügyességére, hogy átszlalomozzon az egymást gyorsan követő események között. Nem panaszkodhat, hogy unatkozik. Sorban jönnek a munkatársai tanácsot kérni, lehetetlenebbnél lehetetlenebb feladatokat kap a főnökétől, és a családtagjai is telefonon zaklatják egész nap. Ez a nagyság átka, de ne is tagadja, hogy élvezi. Azért ne essen át a ló túlsó oldalára, csúnyán megütheti magát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne hagyja magát sem átverni, sem megfélemlíteni. Az Ön béketűrésével már amúgy is sokan visszaéltek. Álljon végre a sarkára és mondjon nemet. Ezt ugyanis nem várják Öntől. Azt gondolják, hogy továbbra is kiszolgálja őket és aláveti magát a céljaik elérésének. Ideje végre a tudomásukra hozni, hogy Ön is önálló ember, saját célokkal és vágyakkal. Ha kicsinyes üzelmeikhez bábra van szükségük, keressék másban, másutt.


Szűz 08.24-09.23.
Igyekezzen erőt venni magán és küzdje le a rosszkedvét. Ne túlozza el a jelentőségét annak, hogy képtelen eredményt felmutatni vagy kapcsolatokat teremteni. A mai nap már csak ilyen. Mindig is erre vágyott: csendes, eseménytelen hétvégére. Kívánsága most teljesülhet. Ne erőltessen hát semmit, hagyja a dolgokat a saját medrükben haladni és engedje, hogy megtörténjenek, ne akarja mindenáron irányítani.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A szerelem nem kortól és még csak nem is évszaktól függ. Egyszerre csak kellemes bizsergést érez a gyomrában, és azon kapja magát, hogy állandóan körülötte forog minden gondolata. Így kezdődik. De a mai napon azok is érezni fogják, hogy az érzelmeik felkorbácsolódnak, akik már több éve élnek boldogan egymás mellett. A mai napon érzelmileg teljesen átlényegülnek, és bár ritkán engednek a csábításnak, most nem tudnak ellenállni.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma ismét érheti jó is, rossz is. Lehet, hogy újabb siker, ünneplés lesz az osztályrésze, de az sem kizárt, hogy kudarc és megtorpanás. A javakat sem egyformán osztják el, és így van ez a sors adományával is. Tehát néha könnyebb elviselni a rosszat, mint a jót. A dicsőség hamar a fejébe száll mindenkinek. Vigyázzon, hogy Ön ne essen ebbe a hibába. Ma ok nélkül megbánthat valakit, aki nehezen felejt. Legyen hát óvatos, mit ejt ki a száján.

Nyilas 11.23-12.21.
Barátai vagy kollégái ismét azt tapasztalhatják, hogy nem mindiig jó Önnel egy tálból cseresznyézni. Most hajlamos arra, hogy újból elveszítse a fejét. Ne hitesse el magával, hogy ki akarják használni csak azért, mert újabb terheket helyeznek a vállára anélkül, hogy Önt erről megkérdezték volna. Az élet bizony nem mindig fenékig tejföl. De ha megküzd a kihívással, ráadásul jókedvűen, akkor az ünneplés feledteti a fáradalmakat és a sérelmeket.


Bak 12.22-01.20.

Alkalmas lenne az idő arra, hogy a háztartását rendbe szedje. Végre kicserélje a fürdőszobában az égőt, vegyen egy új tükröt, mert már csak sejteni lehet az arcvonásait, ha a régibe belenéz. Nem nagy kiadással járó változtatások ezek, mégis megújítják a közvetlen környezetét, és ezáltal a hangulatát is jobb kedvre hangolják. Egy kis csinosítás az otthonában még nem vezet anyagi csődhöz, de a hangulatában okozott javulás megfizethetetlen.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ahol nem boldogul egyedül, ott a barátai segítenek, így aztán nekik is jut a dicsőségből. A pályán vagy a pódiumon cserbenhagyhatja a szerencse, persze a legkritikusabb pillanatban. De ez az Ön formája, már meg sem lepődik rajta. A kedvese mostanában szeszélyes, és nagyon kell igyekeznie, ha a kedvében akar járni. Egy kellemes vacsora közben hallgassa meg a véleményét, mert előfordulhat, hogy oka van a kicsapongásainak.

Halak 02.20-03.20.
Hivatalában ma bosszankodni fog a főnökei miatt, de ezt nem szabad túldramatizálnia. Minden oldalról ellenkezést tapasztal, de ezt sem szabad túlságosan a szívére vennie. Legszívesebben egyszerűen eltűnne a színről, de ezt nem teszik lehetővé fennálló kötelezettségei. Gondoljon azokra is, akik a helytállására számítanak. De ez a hét utolsó munkanapja, vigasztalódjon, már fél lábon állva is kihúzza.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite