2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha azt akarja, hogy még sokra vigye, a világért se mondjon le a pihenésről

Napi horoszkóp: Ha azt akarja, hogy még sokra vigye, a világért se mondjon le a pihenésről

Ámor alaposan megtréfálhatja, mert régi ismeretsége válhat szerelemmé, és könnyen lehet az is, hogy megtalálja azt az ideális kapcsolatot, amelyről régóta álmodozik, ám a balszerencsés körülmények átmenetileg elszakíthatják a kedvesétől- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nem jellemző Önre, hogy csak a közvetlen környezetét figyeli meg. Még önmaga számára is tud meglepetéseket okozni. Ne lepődjön meg, hogy mindenki kérdéseket tesz fel és homályosan célozgatnak a változás vélt okaira. Senkit nem tehet felelőssé azért, hogy így alakult a helyzet. Hiszen Ön elkezdett valamit nagy lelkesedéssel, tele energiával, és a befejezés egyre nehezebben megy, ami nem jellemző Önre.

Bika 04.21-05.21.
Az örökség váratlanul jött. A szomorú hírről ugyan már régóta tudomása van, de mivel azóta hosszú idő telt el, nem is gondolhatta, hogy ennek valamilyen következménye lehet Önre nézve. Egyrészt hosszú távú befektetésekre gondol, másrészt viszont azon tépelődik, vajon a szűkebb és a távolabbi rokonság hogyan részesedjék a nem várt örökségből. Szerencsére ma még nem kell döntenie, mert a hír feldolgozása is kimeríti a gondolatait.


Ikrek 05.22-06.21.
Rendkívül előnyös szakmai lehetőséggel találkozhat. Ne féljen az esetleges nehézségektől, a konkurenciától, az előbbieken viszonylag egyszerűen túljut, riválisai pedig hamarosan kiesnek a versenyből. Ámor alaposan megtréfálhatja, mert régi ismeretsége válhat szerelemmé, és könnyen lehet az is, hogy megtalálja azt az ideális kapcsolatot, amelyről régóta álmodozik, ám a balszerencsés körülmények átmenetileg elszakíthatják a kedvesétől.

Rák 06.22-07.22.
Szombat lévén nem kellene dolgoznia, de valahogy figyelmen kívül hagyott egy fontos határidőt és elcsúszott a munkájával. Most az egyszer ne bánja, ez alkalommal a siker azonnal megmutatkozik. Még ma le is arathatja a babérokat. Ettől fellelkesedve családi programot szervez estére, és mivel ma Önre ragyog a szerencse, ez is remekül sikerül. Érezze jól magát, fürdőzzön a jól megérdemelt dicsőségben, szórakozzon kedvére.

Oroszlán 07.23-08.23.
Úgy lenne az igazi, ha a most kezdődő nyaralás egy évig „kitartana", ha a pihenést semmi nem zavarná meg, ha a hivatali gondjait maga mögött hagyhatná. Erre csak egy mód kínálkozik: ha „minden nyomot eltüntet maga mögött". Csak a legközelebbi családtagjainak árulja el, hová utazik, kapcsolja ki a mobiltelefonját, és még az újságot se küldesse maga után. Csak így tud tökéletesen kikapcsolódni.

Szűz 08.24-09.23.
Felesleges volt aggódnia azon, hogy unatkozni fog, ha nem szervezi tele az egész napot programokkal. Szerettei gondoskodtak kellemes meglepetésről, mindezt olyan titokban, hogy Ön nem is sejtett semmit. Boldogságát semmi sem zavarhatja meg. Minden oka megvan rá, hogy önfeledten élvezze az Önhöz legközelebb állók társaságát. Örüljön hát. Így a többiek is boldogabbak egy kicsit és a hangulat önmagát fokozza.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Csodálatos napra ébredt. Minél kevesebb figyelme terelődik a karrierjére, annál jobban ki tud kapcsolódni a barátai, üzlettársai társaságában. Így a szívügyei is különös hangsúlyt kaphatnak, hiszen a szerelem és az erotika a társasági életben virágzik csak igazán. Legyen ma különösen hódító, mert jelen van a nagy ő is, és minden esélye megvan rá, hogy elnyerje a szívét. Ne szalassza el a kínálkozó lehetőséget.

Skorpió 10.24-11.22.
Átlagos szombati nap. Kivéve, ha tegnap még kilátástalannak érezte a jövőjét, mert akkor ma elismerésben részesül. Ettől szárnyai nőnek, legszívesebben abba sem hagyná a munkáját. Eszébe ne jusson megtenni. Ha azt akarja, hogy még sokra vigye, a világért se mondjon le a pihenésről. Már csak azért is álljon fel az asztal mellől, mert szerettei hiányolják egy családi összejövetelről, melyet elsősorban Ön miatt szerveztek.

Nyilas 11.23-12.21.
Látja? Most fizetődik ki, hogy korábban olyan óvatos volt. Kitartását és állhatatosságát azok is elismerik, akik eddig Önt egyáltalán nem méltányolták. Szomszédjai vagy rokonai óvatosságát szorongásnak hiszik, ezért kinevetik Önt, de gondoljon mindig arra, az nevet, aki utoljára nevet. Kezdeményezzen! Ez a nap ideális az otthoni kérdések, elnapolt problémák, szőnyeg alá söpört ellentétek tisztázására.

Bak 12.22-01.20.
Tombol a nyár. Teljes az uborkaszezon. Minden a megszokott rendben történik. Nem kell nagy dolgokon törnie a fejét, habár házi ünnepségre azért sort keríthet. Szalonnasütés, egy-két pohár bor. A gyerekek is jól elszórakoznának egymással. Ha nagyon szeretne kedvezni nekik, házilag - némi fáradozással előállított jelmezekből felvonulást is tarthatnának. Csapjanak egy rögtönzött kis farsangot, ki mondta, hogy csak a tél végét lehet ezzel búcsúztatni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma szerencséje van, pénzt talál. Némi lelkiismeret furdalást azért érez, hiszen a megtalálónak annyi örömet okozott az összeg, mint amennyi bánatot és szomorúságot az elvesztőnek. Ha végképp nincs meg az eredeti tulajdonos, fordítsa ajándékvásárlásra, jótékony célokra, mert Önnek nem fog szerencsét hozni. Túlzás lenne azt állítani, hogy elégedett partnerével vagy gyermekével. Ha meg akarja változtatni őket, akkor ne rontson ajtóstul a házba, hanem észérvekkel próbálja meg meggyőzni őket.

Halak 02.20-03.20.
Néhány kudarc, mint amilyet tegnap is megélt, vagy amilyen ma is fenyegeti, megmutatja, hol keresse a saját gyenge pontjait. Megint nem képes megvárni, hogy a helyzet beérjen, és a mérleg az Ön javára billenjen, sietteti az eseményeket, sőt, elébük is megy. Bámulatos, hogy Ön ennek ellenére is rendszerint eléri a céljait. A szerelemben nem várható semmi kiugró esemény, csendesen telik a magánélete meglepetések nélkül.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite