2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, használja ki a váratlan szerencséjét

Napi horoszkóp: Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, használja ki a váratlan szerencséjét

A csillagok hatására szerencsésen alakulnak az események. Sikersorozatra számíthat mind a hivatásában, mind a magánéletében - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne törődjön azzal, hogy a barátnői kávén, sütin, pizzán, sült krumplin és hamburgeren élnek. Persze ne maradjon ki a közös étteremlátogatásokból és csajos bulikból, de legyen mértéktartó. Gondoljon arra, hogy a pasik zömének nem a dundi nők tetszenek. Ha mégis elcsábul, irány a konditerem vagy az uszoda, ahol elégetheti a feleslegesen bevitt kalóriákat. Ez nem csak az alakjának, de a szellemének is jót tesz.

Bika 04.21-05.21.
Képzelete sohasem volt földhözragadt, mindig ötletek tucatjaival, elképzelések százaival játszott el gondolatban. Sajnos, képességei nem tették lehetővé, hogy ezeket a szárnyaló gondolatokat írásban vagy a zenében örökítse meg. Ne nyomassza a felelősség, és görcsök nélkül, felszabadultan vágjon bele valamilyen alkotó tevékenységbe. Most homlokon csókolta a múzsa, olyan rejtett képessége kerülhet felszínre, mely még önmagát is meglepi.


Ikrek 05.22-06.21.

Folytatódik a kedvező időszak. A csillagok hatására szerencsésen alakulnak az események. Sikersorozatra számíthat mind a hivatásában, mind a magánéletében. Még egy nagyobb pénznyeremény sincs kizárva. Partnerügyekben most bátran kezdeményezhet, kisugárzásával hódít. Szakmai ügyekben pedig, bár kemény csatákat kell megvívnia, de találékonyságának és kezdeményezőképességének köszönhetően a csúcsra érhet.

Rák 06.22-07.22.
Akár üdül valahol, akár otthon pihen, ma csodálatos napra van kilátása. Reggel igen kellemes meglepetés éri: rég nem látott jó barátja toppan be váratlanul. Feledkezzen meg most a kötelességeiről, mondjon le minden más programot, és töltsék el együtt a napot. Felejthetetlen órákat élhetnek át, úgy, mint régen. A nosztalgiázás nem csak a régi emlékek felelevenítését jelenti, hanem számos új élményt is kínál.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon igazán remekül érezheti magát, ha önmagát helyezi előtérbe, és ezt a szerettei is meglepően kedvezően fogadják. Most ne foglakozzon azzal, hogy szalad a háztartás, ha nincs kedve takarítani. Rendeljen ebédet a családnak, ha a konyhát messzire szeretné elkerülni. A lényeg, ma az legyen, amit Ön szeretne, ne az, amit a szerettei. Igazán megengedhet magának egy ilyen napot, és ezzel kár várnia a születésnapjáig.

Szűz 08.24-09.23.
Ne gondoljon arra, hogy mit hozhat a holnapi nap. Örüljön a mai napnak, amely kellemes eseményeket is tartogathat Önnek. Jó híreket kaphat a családjáról, a vállalkozásairól és kedves, bár nem várt látogatókra is számíthat. A mai napon kivételesen ez nem borítja ki, kifejezetten örül az események váratlan alakulásának. Találjon hát kedvet a házigazda szerepében, kápráztassa el a vendégeit.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha pályaválasztás, netán pályamódosítás előtt áll, a mai napon kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy helyes döntést hozzon meg. Okosan teszi, ha kikéri a család véleményét is. Szívügyekben gyakran cselekszik a pillanatnyi érzelmei hatására, de ez most még inkább jellemző lesz. Elragadják az érzelmei és minden meggondoltság nélkül enged a szívéből feltörő érzéseknek. A mai nap ezáltal emlékezetes eseményt ígér a szerelemben.

Skorpió 10.24-11.22.
Jó híreket hall: a munkahelyén, a hivatásában erősödik a pozíciója. Kitartása, szorgalma, gyors reagáló képessége most sem marad észrevétlen. Ma egyébként a szerelemben is káprázatos eredményeket érhet el. Ritkán adódik az ember életében olyan nap, amikor mind a szakmai, mind a magánélete pozitív irányba mozdul el. Igyekezzen fenntartani a most kialakuló egyensúlyt, hogy hosszú távon is örülhessen a sikereinek.

Nyilas 11.23-12.21.
Ismét csúcsponton. Egy látogató olyan híreket hoz, amelyek nagyon fontosak az Ön jövőjére nézve. Így még azt is megbocsátja neki, hogy hívatlanul a szabad napján állított be Önhöz. Egy magas személyiség jóindulatával tünteti ki. Ne játssza el a lehetőséget, ne ingadozzon! Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, használja ki a váratlan szerencséjét. Ha most hagyja elillanni, hetekig nem tér vissza.

Bak 12.22-01.20.
Még a fejét is képes volna elveszíteni - vagy ahhoz lenne leginkább kedve. Egyszer minden előkerül, de nem mindegy, mikor. Az jobban izgatja, hogy miképpen is találkozhatna azzal a barna szeművel, akivel úgy összeakadt a pillantásuk tegnap. Idézze fel a körülményeket, és mindjárt meglesz a megoldás is, ki vagy mi segíthetné hozzá a találkához. Ha elég erősen akarja, biztosan el fogja érni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ön napi küzdelmet vív az egyensúlyért, és amikor már-már elérni véli, minden felborul. Ne essen kétségbe, ahol zajlik az élet, ott időről időre bármi megváltozhat. Az újat még újabb követi, ez így törvényszerű az Ön életében is. A váratlan, a változás nem egyenlő a kellemetlennel, a hátrányossal. Kellenek az ember életében olyan pillanatok, amikor úgy érzi, elölről kell kezdenie mindent, de menet közben úgyis ráébred, már biztos alapokon állt.

Halak 02.20-03.20.
Egy ilyen nyári napon, mint a mai, mindent el kell követnie, hogy a napi feladatait, amilyen gyorsan csak lehet, elintézze. És ezáltal maradjon ideje a saját dolgaira is. Ha Önnek a hivatása egyben a vesszőparipája is, ma különösen nagy tettekre lesz képes. Pénzügyileg azonban ne hagyja magát hamis nyomra vezetni. A spekulációkból nagyon ritkán származik haszon. Este engedjen a partnere kívánságainak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite