2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Sorsdöntő választásokra kényszeríthetik: munkahelyén, hivatásában

Napi horoszkóp: Sorsdöntő választásokra kényszeríthetik: munkahelyén, hivatásában, vállalkozásaiban, pályaválasztásában, de még a magánéletében is

Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt, eltölti a belső erő és a békesség - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon képes lesz elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagát és az érzelmeit. Jó alkalom nyílik arra, hogy egyedül legyen, és elgondolkodjon a dolgairól és a problémáit megbeszélje egy idősebb személlyel. Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt, eltölti a belső erő és a békesség. Az önismeret terén sokat nyerhet. Élete és párkapcsolatai most gördülékenyen alakulnak, mert sikerül jól egyensúlyt teremteni a belső és a külső világa között.

Bika 04.21-05.21.
A feleslegesség érzése, a szürkeség és az unalom ellen legjobb orvosság a munka, a céltudatos tevékenység. Lásson neki az elmaradt, félbehagyott, íróasztalfiókba gyömöszölt feladatoknak, Válasszon ki közülük legalább egyet, és azt végre becsületesen, elejétől a végéig oldja is meg. Meglátja, egy perc ideje sem lesz unatkozni az elkövetkezendő napokban. A hét végére pedig elfogyhatnak a függőben maradt ügyei, sokkal nyugodtabban töltheti a hétvégét.


Ikrek 05.22-06.21.
Megpihenhet a babérjain, mert akár a hivatásában, akár az otthoni ügyei intézésében befejeződött egy mozgalmas időszak. Előnyös fordulatot vehet egy régóta húzódó vitás ügye és talán ez teremti meg a lehetőségét annak, hogy jól értékesítse az ingatlanát vagy a feleslegessé vált holmijait. Ha idáig feszültebb volt a viszonya a szűkebb környezetével, akkor egy váratlan találkozás vagy alkalmi összejövetel eloszlathatja a felesleges félreértéseket.

Rák 06.22-07.22.
Nem tud a mai napon olyan munkába kezdeni, ami ne sikerülne. Most még azért is megdicsérik, amiért máskor letolást kap. Ha elfelejtene valamit elintézni, ma az is csak a javára válik - kiderül ugyanis, hogy csak baj lett volna belőle. A délutáni randevút nem felejti el, és ez lesz a nap csúcspontja. Még sok ilyen hétfői napra lenne szüksége. De ne élje ebbe bele magát, inkább használja ki alaposan ezt a mait.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ez egy valódi, túlzás nélkül állítható, kritikus nap. Népszerűsége a mélyponton van, ami önmagában még nem lenne tragédia, de ezzel együtt megrendült az Önbe vetett hit és bizalom is. Ha legalább ez utóbbiakat helyre akarja állítani, nem lesz elegendő hangzatos szólamokkal szórakoztatni a kollégákat. Hamarosan valódi eredményeket kell felmutatnia, különben végleg eltemetheti a reményeit.

Szűz 08.24-09.23.
Váratlan szerencse érheti ezen a hétfőn: nagyobb összeget nyerhet vagy örökölhet. Sikeresen szerepel egy versenyen vagy pályázaton is. A társaságnak a mai napon Ön lehet a középpontja: barátait lebilincselheti a szellemességével, humorérzékével, egyedi stílusával. Ne mondjon le semmilyen meghívást: a mai nap kedvez a szereplésnek, igazán jó formában van. Új erőt, magabiztosságot adhat Önnek is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai nap az ábrándozásoké. A tervezgetés időszakába kerül. Az életet meglehetősen lassúnak találja, ami egyben azt is jelenti, hogy a múltbeli határozatait, cselekedeteit felülvizsgálja és az eljövendő lehetőségeken gondolkodik. A szokásosnál többet ábrándozik, álmodozik, és ha valóban alkotó típus, akkor most ettől mindenféle ihletet kap. Újra kezébe veszi az ecsetet, a tollat, esetleg leül a hangszere mellé.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagy, de talán nem könnyű nap lesz ez a mai. Sorsdöntő választásokra kényszeríthetik: munkahelyén, hivatásában, vállalkozásaiban, pályaválasztásában, de még a magánéletében is. Lehet, hogy a ma meghozandó döntések komoly próbára teszik. Ám az sincs kizárva, hogy ezek a változások előnyösen érintik. Főleg akkor, ha a kinevezés, az előlépetés és a családalapítás egybeesik. Erre is van most kilátás.

Nyilas 11.23-12.21.
Átlagos, kielégítő napra ébredt. Kisebb egészségügyi problémával kell megküzdenie. Hallgasson a családtagjai tanácsára ez ügyben, hasznára válik. Kollégái és ismerősei új ötleteket adnak, és ez jót tesz Önnek. Biztos, hogy eleget törődött az egészségével és a fittségével? Nem lenne jobb megelőzni a bajt? Most igazán nem gond kellő mennyiségű és minőségű vitaminok hozzájutni, éljen a lehetőséggel.

Bak 12.22-01.20.
Érdemes volna értékálló dolgokba fektetnie a pénzét. Most jó áron vásárolhatna aranyat, szőnyeget, műalkotásokat. Nemcsak gyönyörűséget jelentenének az Ön és környezete számára, hanem értékmegőrzést is. Ha nincs annyi, akkor sem érdemes a kredencfiókban őrizgetni. Amíg nem lesz rá szükség, jobb, ha a bank őrzi. Annak azért alaposan járjon utána, melyikbe, milyen kondíciók mellett teszi be.

Vízöntő 01.21-02.19.
Anyagi téren egyenesbe kellene jönnie. Ha mindig csak annyit költ, amennyi a bevétele, akkor sohasem lesz megtakarított pénze, pedig nem csak a biztonságérzete miatt lenne erre szüksége, hanem azért is, nehogy lemaradjon valamiről. Szeretne új szokásokat bevezetni otthon. Ezek valószínűleg a párja érdekeit sértik, de ha kellően diplomatikus lesz, akkor elérheti, amit akar és eltervezett.

Halak 02.20-03.20.
Nyugodt nap ez a mai, sok kellemes élményben lesz része. Hivatásában új ötletei pénzügyi eredményekhez vezetnek, amelyek azonban csak később mutatkoznak meg. Előfordulhat, hogy olyan döntések elé állítják, amelyek végleges, a jövőt is befolyásoló elhatározásokat kívánnak meg. Ebben az esetben nem árt, ha mielőbb további információkat szerez be, és nem a döntés után szembesül olyan tényekkel, melyek befolyásolhatnák a gondolkodását.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite