2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
ItthonNapi horoszkóp: Nem lehet oka a panaszra, mert nem ütközik akadályokba, tehát bármibe belekezd

Napi horoszkóp: Nem lehet oka a panaszra, mert nem ütközik akadályokba, tehát bármibe belekezdhet

Tombol a nyár, és még ha nincs is szabadságon, úgy dönt, hogy lazít egy kicsit. Jól teszi! Ki kell használni az ilyen - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ha kisebb kozmetikai beavatkozásra lenne szüksége, érdemes azt a mai napra időzíteni: ilyenkor szinte soha nem keletkeznek sebek. Szintén alkalmas a nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. Ezen a napon a levágott köröm kemény, ellenálló marad, és nem törik olyan könnyen. Feleslegesek a körömápoló szerek, mert azok csak a tüneteket, nem pedig az okot szüntetik

Bika 04.21-05.21.
A mai nap jelentős lesz az életében. Kivételes öröm éri, ami talán meglepetésnek is felfogható lenne, ha nem előzte volna meg annyi munka és előkészület. Ám a befektetett energia nem mindig áll egyenes arányban az eredménnyel, és ezt Ön is nagyon jól tudja. Ezért éri kellemes meglepetésként a hír. Az már csak a ráadás, hogy ennek a gyümölcseit nem csak Ön, hanem szűkebb pátriája is élvezheti.


Ikrek 05.22-06.21.

Futó betegségeiből fokozatosan kigyógyul, ugyanakkor még a veszély a küszöbön áll. Orvosok, hozzátartozók ezerszer figyelmeztették, nem lesz jó vége annak, ha túlhajszolja magát, a szíve nem fogja bírni a tempót. Annál is inkább vigyázzon az egészségére, mivelhogy nagy szüksége lesz rá, sikeres vállalkozásai rengeteg energiát emésztenek fel. Partnere sértődött, mert elhanyagoltnak érzi magát. Foglalkozzon vele többet.

Rák 06.22-07.22.
Tombol a nyár, és még ha nincs is szabadságon, úgy dönt, hogy lazít egy kicsit. Jól teszi! Ki kell használni az ilyen - minden értelemben - felhőtlen napokat. Menjen el valamelyik strandra, és adja át a testét a jótékony napsugaraknak, ússzon és kapcsolja ki a hétköznapi dolgokat - kezdje talán mindjárt a mobiltelefonjával. Ha teheti, mindezt ne egyedül tegye, hívja fel barátait, társaságban még a hideg fagyi is jobban esik.

Oroszlán 07.23-08.23.
A tegnapi izgalmak után már a legrosszabbra is felkészült, ezért igazán meglepő, hogy nem folytatódik az, ami tegnap abbamaradt. Furcsa, de emiatt üresnek, céltalannak érzi magát. Ne feledje, hogy nem kell minden napot feltétlenül harccal, küzdelemmel eltölteni, az élet végül is viharos és csendes szakaszokból tevődik össze. Most remélhetően a nyugodt szakasz köszön Önre. Ennek is megvan a maga jelentősége, ezt kár is volna bizonygatni.

Szűz 08.24-09.23.
Ha eddig kételkedett volna a tehetségében, vagy nem hitt volna abban, hogy elismerik a képességeit, most felhagyhat az önmarcangolással. Váratlanul, és éppen most, amikor a legkevésbé számít rá, díjat nyerhet, elismerésben részesülhet, előléptethetik. Igazán beláthatná már végre, hogy semmi oka a kishitűségre. Este ünnepeljen családi körben, hisz sikereinek alapja a biztos, szerető háttér.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nagyobb felelősséget kell vállalnia a munkahelyén. Többet dolgozik, függetlenül a környezetétől, kollégáitól. Hamarosan alkalma nyílik egy külföldi útra, kiküldetésre. Amilyen kedvező ez a nap a hivatásában, olyan kedvezőtlen a szerelemben. Ne engedjen a kísértésnek, a kalandnak vagy a flörtnek, mert ezzel veszélybe sodorhatja nemcsak saját magát, de a kapcsolatát, illetve a partnerét is.

Skorpió 10.24-11.22.
Siker a munkában, a hivatásban, viharok, hanyatlás a szerelemben. Ne szomorkodjon! Ha az egyik partner elmegy, jön a másik. Olyan házasság pedig nincs, ahol ne törne el egy-két tányér, pohár. Csak az a kérdés, hogy mindezek milyen mélyen érintik meg a feleket. Ez vele jár az élettel. Az viszont már nem, hogy valóban azt becsülik meg, aki megérdemli. Ha valaminek igazán örülhet, hát ez az.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai nap alkalmas arra, hogy legyőzze a bizonytalanságát. Mindezt sikerül oly „remekül" teljesítene, hogy igaztalanul támad másokat, sértegetéseivel még a főnökeit is megtalálja. Legyen nagyon óvatos! Nem mindenki fogja ölbe tett kézzel tűrni Öntől ezt a viselkedést. Bár képes belátni a hibáját és elnézést kérni, nem biztos, hogy mindezt időben teszi, és nyitott fülekre fog találni. Inkább előtte számoljon százig.

Bak 12.22-01.20.
Ilyen vidámnak és feldobottnak már régen látták a kollégái. Mindenben benne van, aminek semmi értelme, ellenben azt várja, hogy együtt jó hangulatot tudnak ezáltal teremteni. És csapatban érzi jól magát, ahol csak úgy röpködnek az ötletek. Ügyeljen, mint rangidős, és mint legjózanabb, nehogy túlzásba vigyék a tréfát. Holnap is nap lesz, amikor ugyanezekkel az emberekkel kell együtt dolgoznia.

Vízöntő 01.21-02.19.
Továbbra is felfelé ível az élete. Gyűjtheti a jó pontokat, építheti a karrierjét. Nem lehet oka a panaszra, mert nem ütközik akadályokba, tehát bármibe belekezdhet. Egyenlőre csak ígérik a munkahelyén, hogy kellően honorálják a teljesítményét. Amíg nem vette fel a pénzt, ne költekezzen, mert az ígéretekben nem nagyon lehet mostanában megbízni. Az utóbbi időben többször is „előre ivott a medve bőrére".

Halak 02.20-03.20.
Ahhoz a lendülethez, amely ma szárnyakat ad Önnek, sok esetben kedvező körülmények is társulnak. Használja ki őket! Még az is, aki az utóbbi időben úgy érezte, hogy a környezet fokozódó nyomásának van kitéve, ma lélegzethez jut. Egyszerre úgy érzi, képes a tartalékait mozgósítani és úrrá lenni az élet nehézségein. Végül is ez minden siker legfontosabb titka. Tehát ha érzéseit sikerül állandósítania, lehet, hogy hamarosan fordul a kocka.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite