2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha volán mögé ül, indulás előtt számoljon el tízig, az idegeskedés sok bal

Napi horoszkóp: Ha volán mögé ül, indulás előtt számoljon el tízig, az idegeskedés sok baleset okozója volt már

Újabban úgy viselkedik, mint egy hisztériás „szüzike". Elpirul, menekül azok elől, akikben akár partnerre is lelhetne, egyszóval képtelen felnőttként viselkedni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Maradjon ki a pletykákból, a hatalmi harcokból. Ez nem az Ön stílusa. Tegyen úgy, mintha nem látna, és nem hallana semmit. Ne siránkozzon, és ne beszéljen mindig a pénzről. Ez nem vet jó fényt magára. Beszélje meg a munkahelyi gondjait a párjával, neki mindig van egy-két jó ötlete, meglátása. Most az egyszer próbálja meg elfogadni a tanácsait. Ő kívülről sokkal jobban lát mindent, mint Ön belülről.

Bika 04.21-05.21.
A július vége jelentős időszak mindig is az életében. Nincs ez másképpen idén sem. Úgy érzi, hogy sok hiábavalósággal foglalkozott eddig, hogy változtatnia kell a hozzáállásán, különben könnyen utoléri a baj. A sok elfecsérelt idő káros következményeit már érzi is. Kár volna, ha az amúgy is drága időt most önigazolásra, pótcselekvésre fordítaná, ha a józan helyzetelemzés helyett „köldöknézéssel" ütné el az időt. Az igazi okok megtalálása fél siker.


Ikrek 05.22-06.21.
Újabban úgy viselkedik, mint egy hisztériás „szüzike". Elpirul, menekül azok elől, akikben akár partnerre is lelhetne, egyszóval képtelen felnőttként viselkedni. Pedig a vágyai teljesülése „menetrend szerint" halad. Nagyon fontos, gyümölcsöző szövetséget kötött olyan üzletemberekkel, akiknek nem a szállóigéjük: minden szívesség megbosszulja magát. Ne rontsa el a születő kapcsolatokat durvasággal, mohósággal. Ez nem jellemző Önre.

Rák 06.22-07.22.
Felelőtlen kijelentésével veszélyes vizekre evezett már megint. Benőhetne már végre a feje lágya, és megtanulhatná azt is, mikor kell befognia a száját még akkor is, ha kérdezik. Nem lesz ám mindig Ön mellett valaki, aki kihúzza a pácból. Ma még ugyan szerencséje van, az őrangyala nem hagyta magára. Ha volán mögé ül, indulás előtt számoljon el tízig, az idegeskedés sok baleset okozója volt már.

Oroszlán 07.23-08.23.
Azt mondják, teher alatt nő a pálma. Ez minden bizonnyal bölcs mondás, azonban csak egy határig igaz. Önre ugyanis az elmúlt időben már annyi terhet raktak, hogy nemcsak nőni, de már élni is alig képes. Itt az ideje már egy szusszanásnak, némi pihenésnek. Ez egyben alkalmat nyújt arra is, hogy felmérje: megéri-e ilyen terheket cipelnie, és ha igen a válasza, meddig tarthat még ez komoly következmények, utóhatások nélkül.

Szűz 08.24-09.23.
Nem tud dönteni: egyre ragyogóbb ajánlatokkal bombázzák, és fél elszalasztani a kínálkozó lehetőségeket, hisz még Ön sem tudja, melyik is lenne a legjobb választás. Másrészt valóban nem érez kedvet a vezető poszt betöltésére. Emiatt a családjával is nézeteltérése támadhat és ez még jobban összezavarhatja. Ne döntsön ma, aludjon rá egyet, mielőtt kimondaná a válaszát. Talán álmaiban feltárul Ön előtt egy jövőkép.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Anyagi ügyekre összpontosít, erős indíttatást érez arra, hogy több pénzt keressen, nagyobb haszonra tegyen szert. Ez ismételten csak azt eredményezi, hogy lényegesen kevesebb ideje jut minden más ügyére. Mint általában, most is a család sínyli meg leginkább, hogy elmélyül a munkájában. Ne csodálkozzék, ha egyszer, mire hazaér, már nem lesz otthona, vagy nem talál otthon senkit, csak az üres lakást.

Skorpió 10.24-11.22.
Ha még nem nyaralt az idén, itt az ideje, hogy behozza a lemaradását. Az utazás most egyébként is különösen jót tenne: kicsit kiszellőztetné a fejét, átgondolná a helyzetét, és egyúttal feltöltődne új élményekkel. Erről ne mondjon le! A hiányát, ha most még nem is veszi észre, később nagyon megérezné. Keresgéljen hát az interneten, katalógusokban, vagy hívja fel a barátait, hátha valakinél akad még szabad hely.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon ne ütközzön össze a főnökeivel, még akkor sem, ha nehezére esik magában tartania a véleményét. Ma nem fog megértő fülekre találni akkor sem, ha merész tervekkel, vagy csak egyszerű újításokkal állna elő. Inkább hallgasson és várjon egy kedvezőbb időpontot. Törődjön többet az egészségével, óvakodjon viszont a túlzásoktól. Ha sportol, ne erőltesse túl magát, legyen mértékletes az alkoholfogyasztásban.

Bak 12.22-01.20.
Senkit nem talál a helyén. Nyaral az egész város. Vagy ki kell használnia a pillanatot, és engedni, hogy Önt megtalálják és nyaggassák, mint egyetlen elérhetőt, ezáltal éreztetni főnökeivel, hogy Ön nélkülözhetetlen, vagy felzárkózni a többiekhez, és fedezékbe vonulni, kiköltözni a többiekhez hasonlóan a városból és kikapcsolódni. Egyikre sem fogja senki felkapni a fejét. Már nincs is feje senkinek sem.

Vízöntő 01.21-02.19.
Mire beköszönt a hét második fele, már eldöntötte, hogy melyek a legfontosabb dolgok a szakmai életében, a hivatásában. A rangsorolás azzal is jár, hogy bizonyos célokról le kell mondania, de az, amit előtérbe helyez, kárpótolja mindenért. Ne csak egy napra vagy egy hétre tervezzen előre, hanem egy egész évre. Szüksége van arra, hogy a partnere biztos támasza legyen, Ezt ne titkolja, hanem mondja meg neki.

Halak 02.20-03.20.
Bár üzlettársainak támogatása - amelyre biztosan számított - elmaradt, mégis sikerül egy meglepő vállalkozása. Ha terveit valóban jól készítette elő, pénzt és tekintélyt szerezhet ezzel a sikertörténettel. Alaptalan az a félelme, hogy kudarcot vall, amikor megkísérli fáradozásainak gyümölcsét leszüretelni. Biztosítsa azok támogatását, akik kedvesek Önnek. Ez a támasz többleterőt kölcsönöz Önnek az esetleg felmerülő problémák leküzdéséhez.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite