2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ezen a pénteken kiderül az a szövetség, amit kialakított, valóban kibír-e mi

Napi horoszkóp: Ezen a pénteken kiderül az a szövetség, amit kialakított, valóban kibír-e minden megpróbáltatást

Minden úgy alakul, ahogy már előre elképzelte. Párját sikerült végre rávennie arra, hogy a tervei szerint alakuljon a nap - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Minden úgy alakul, ahogy már előre elképzelte. Párját sikerült végre rávennie arra, hogy a tervei szerint alakuljon a nap. Akár elégedett is lehetne magával, de most nem engedheti el magát, mert meg kell beszélniük néhány olyan sarkalatos pontot, amire nem sok időt szántak az utóbbi hetekben. A tisztázás néha nem megy fájdalom nélkül, erre készüljön fel. De annál megnyugtatóbb, ha a kérdéseket sikerül tisztázniuk.

Bika 04.21-05.21.
Ki hitte volna, hogy ez ilyen könnyen megy majd. Jól tette, hogy belefogott. Áldhatja a pártfogója eszét, hogy a kínálkozó lehetőségek közül pont ezt választotta az Ön számára. Mert mi tagadás, még most sem képes az igazán önálló döntés meghozatalára. Ha az önbizalma megerősödik, akkor végre a kezébe veheti a saját sorsának irányítását. Addig azonban hallgasson a barátaira, családtagjaira.


Ikrek 05.22-06.21.

Ön többet szeretne tudni az életéről. Új találkozásokon érdekes emberekkel kerül kapcsolatba, és a velük folytatott beszélgetések során sok újat megtud önmagáról is. A munkahelyén többnyire kiegyensúlyozott a viszonya, és örül, hogy társasági ember lévén, mindenkivel jól ki tud jönni. Az sem kizárt, hogy meghitt kapcsolat alakul ki Ön és az egyik üzletfele között - el kell gondolkodnia azon, hogy mennyire bölcs dolog egy ilyen kapcsolatba belemenni.

Rák 06.22-07.22.
Elönti a „na ezt megúsztam" érzés, és jelenleg a súlytalanság állapotában lebeg. Szálljon le végre miinél hamarabb a földre, mert az rosszabb, ha a lábánál fogva rángatják le. Itt a hét vége, és eddig jóformán nem csinált semmit. Nézze meg a hűtőszekrényt, valószínűleg Önt fogja legjobban meglepni, hogy szinte üres. Ha mást nem, legalább ennivalót vegyen a családjának. Mivel főzni nem lesz igazán kedve, már eleve gyorsan „összecsapható" ételekben gondolkodjon.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nagyon jó napra ébredt. Nevezze is ki mindjárt reggel ünnepnappá. Bár sem születés-, sem névnap nem indokolja a „hejehujázást", verbuválja össze a szeretteit egy szolid vacsorára. Biztos meg fognak lepődni a meghíváson, de talán éppen azért engedik el magukat, mert nem kell senkit sem ünnepelni. Legyen elég alkalom erre az együttlét, a közös élmények felelevenítése vagy egy kártyaparti.

Szűz 08.24-09.23.
Válságba sodródhat a magánélete és a hivatásában is. A sors most áll bosszút azért, hogy elhanyagolta a partnerét vagy kerülte az új ismeretségeket. Nyugtalanságát fokozza, hogy karrierje, amiért mindent feláldozott, szintén veszélyben foroghat. Nem kell pánikba esnie. Adjon haladékot magának hétfőig. Ha még akkor is rezeg a léc, jobb lesz beadni a felmondását és új munka után nézni, mielőtt Önnek kötnek útilaput a talpára.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem elég óvatos, különösen sebezhető és félrevezethető ezen a napon. Szerződéskötésnél, megállapodásnál ragaszkodjon a tényekhez, az előre megtervezett forgatókönyvhöz. Azt viszont még a legrosszabb álmaiban sem gondolta volna, hogy a sikersorozatának éppen a partnere vet véget. Lehet, hogy nem készakarva, mindenesetre elképzelhető, hogy ez vet véget a kapcsolatuknak. De semmi esetre se döntsön hirtelen felindulásból, legalább hallgassa meg a másik felet.

Skorpió 10.24-11.22.
Ismerősei már mind a szabadságukat töltik valahol, és ettől árvának, elhagyatottnak érzi magát. Fél attól, hogy egyedül, magányosan kell kibírnia a hétvégét. Éljen az alkalommal, és látogassa meg idős rokonait, hozzátartozóit, akik bizonyára örülnek majd Önnek. Ettől máris sokkal jobban érzi majd magát. Ha pedig szórakozni vágyna, hívja fel belföldön nyaraló barátait é ugorjon le hozzájuk is.

Nyilas 11.23-12.21.
Nyugtalan napnak néz elébe. Ha szerelmes, ma ismét előveszi a féltékenység. Próbálja meg önmagát kívülről nézni, ugye hogy máris önkritikát gyakorol? Objektív saját magával? Miből gondolja, hogy már nem bízhat meg a partnerében úgy, mint korábban? Féltékenységével csak saját magának árt, illetve kapcsolatukat tudja megkeseríteni, de az Önben rejlő bizonytalanságot nem fogja eloszlatni.

Bak 12.22-01.20.
Ha rajtakapják, nagyon magas az emelet. Jobb lenne, ha elővigyázatosabban viselkedne. Ha nem akarja a nyakát törni vagy a válást kifizetni, csak biztonságos helyet válasszon. Az erdő sem az! Nem mindegy, hogy hova dobja be a törölközőjét. Vonatkozik ez arra az igazán sekélyes kis tárgyalásra is, amelyet a sors ma juttatott. Ne veszítse el a türelmét, mert bár jelentéktelen a tét, nem lenne jó alulmaradni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A Merkúr a mai napon fordulatot hozhat az életében és az ízlésében. Könnyen szakít azzal, amiért idáig lelkesedett, de azért, biztos, ami biztos, ne dobálja ki a megunt ruhadarabjait, hanem próbálja meg hasznosítani. Érzékenyen reagál a munkahelyén feltámadó vitára, pedig Önt most nem is érinti. Mégsem bírja ki, hogy ne foglaljon állást. Egy rendkívüli élmény felkeltheti az érdeklődését az eddig ismeretlen témák iránt.

Halak 02.20-03.20.
Ezen a pénteken kiderül az a szövetség, amit kialakított, valóban kibír-e minden megpróbáltatást. Ez a nap bizonyos értelemben az önvizsgálat és a lehetőségek kipróbálásának napja. Csak akkor van igazán nyerő pozícióban azonban, ha kihasználta az utóbbi idők lehetőségeit, és ezáltal már kellő önbizalmat szerzett, és csak így van abban a helyzetben, hogy mindenkivel és minden kihívással szembeszálljon.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite