2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az állásajánlat váratlanul éri, de kész tények elé állítják, úgyhogy ha

Napi horoszkóp: Az állásajánlat váratlanul éri, de kész tények elé állítják, úgyhogy határoznia kell

Nehezen ébred és ezek után már nem is meglepő, hogy nehéz nap elé néz. Mintha ólomsúlyt kötöttek volna a talpára - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Mostanában egyre több felszínes beszélgetést folytat és ez már lassan Önt is zavarja. Lehet, hogy a külvilág nincs tisztában azzal, hogy mi történik egy-egy ilyen beszélgetés alatt, de Önnek nem használ. Etikai érzéke kerekedik fölül, és ezért még időben kihátrálhat egy kellemetlen helyzetből. Egy ismeretlen könnyen közeli ismerőssé válhat. A ma esti találkozás megváltoztathatja az életét.

Bika 04.21-05.21.
Nehezen ébred és ezek után már nem is meglepő, hogy nehéz nap elé néz. Mintha ólomsúlyt kötöttek volna a talpára. Lassított filmként peregnek az események, és Ön is lassított üzemmódban működik. Külső szemlélőként próbálja elemezni az eseményeket. Úgy érzi, valóban csak nézője saját életének, nem tud beleavatkozni. Alig várja, hogy véget érjen ez a mai nap, hogy újra kezében érezhesse az irányítást.


Ikrek 05.22-06.21.
Ön előtt az úton állandóan fehér macskák szaladnak át. A fehér macska szerencsét, gazdagságot jelent. Természetesen az Ön munka ráfordítása is fontos a gazdagság megteremtésében. Az Ön uralkodó bolygója a Jupiter. Jupiter óvta Róma városát, hatalmában állott jutalmazni és büntetni. Most jutalmazni fog. Ön a szerencse fia. Ennek ellenére ne essen a túlzó derűlátás hibájába. Ne álmodozzék, fogja meg, amit kap és vigye.

Rák 06.22-07.22.
Szerencse, hogy elmúlt a tegnapi teddide-teddoda viselkedése, mert a mai napon életbevágóan fontos, hogy az eszénél legyen. Egész jövője függhet a helyes vagy a helytelen döntésétől. Az állásajánlat váratlanul éri, de kész tények elé állítják, úgyhogy határoznia kell. Jól fontoljon meg mindent, hiszen nem csak a pénz számít, Ön keresi a szakmai kihívásokat is. Valóban ilyen lenne a most felajánlott lehetőség? Illik az Ön egyéniségéhez ez a munka?

Oroszlán 07.23-08.23.
Ha másért ne, azért az órácskáért érdemes volt felkelnie. Bár sok minden szólt amellett, hogy meneküljön el a mindennapok taposómalmából, mégis inkább a szívére hallgatott, és ennek meg is lesz az eredménye. A hideg fejjel való gondolkodásnak már többször vallotta hátrányát. Mindig akkor tudott valódi diadalt aratni, amikor az érzelmeire, a megérzéseire hallgatott a cselekedeteiben.

Szűz 08.24-09.23.
Ma jó napja lehet, minden területen képes kiválót alkotni. Azonban választania kell a hivatása, a szenvedélye és a családja vagy a szerelme között. A mai napon még ez sem törheti meg. Annyira beleveti magát a lényeges tennivalókba, hogy emellett a szívügyek is eltörpülnek. Bármily ellentmondásos is a mai nap, mégis elmondhatja, hogy sikeresen zárta. Jól választott és a választása mellett ki is tartott.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem találja a helyét. Két percig sem képes egy helyben maradni, már fűti a vágy, hogy menjen, hogy valami újba kezdjen. Véletlenül olyan információ birtokába kerül, amely arra ösztönzi, hogy cselekedjék, mégpedig azonnal. Talán mégis aludnia kellene egyet, így holnap higgadt fejjel, kiváló formában kezdhetne a kivitelezéshez. Partnere cseppet sem bánná, ha a szerelemben volna ilyen tevékeny.

Skorpió 10.24-11.22.
Sokszor elutazott már - a világ különböző tájaira. Most talán éppen fürdik a tengerben vagy sütkérezik valahol a napon. De az biztos, hogy remek társaságban tölti a szabadságát. Ha viszont mégis dolgozik, elnyeri méltó jutalmát. Senki sem vonhatja kétségbe, hogy az elismerést, az előléptetést megérdemelten kapta. Bármivel is telik ez a mai nap, mindenképpen kitűnő hangulatban térhet nyugovóra.

Nyilas 11.23-12.21.
Titokban tudja, hogy nagyra hivatott. Irigyen bámul azokra az emberekre, akiknek a siker csak úgy egyszerűen az ölükbe hullik, holott Önnek sokat kell ezért harcolnia, küzdenie. Ez a tény azonban az önérzetében megerősíti. Ha a helyzetét képes valóban reálisan felülvizsgálni, rájön arra, hogy a siker lehetősége Ön előtt is nyitva áll: kettőzze meg hát az erőfeszítéseit a titkos cél elérése érdekében. Higgye el, megéri.

Bak 12.22-01.20.
Elégedetten heverészhet, időnként azért kinyúlhat egy jeges italért, és unottan elszenvedheti, hogy gyönyörű, Adonisz termetű urak pálmalevéllel legyezgetik. És most! Nyissa ki a szemét. A limonádé tényleg a keze ügyében van, mert jó előre odakészítette. Képzeletét ne hagyja visszafogni. Vésse fel lazán született ötleteit, hogy a nyüzsgő munkahelyi napokon legyen honnan meríteni. Gazdagon virágzó fantáziáját szerelmi életében is remekül kamatoztathatná.

Vízöntő 01.21-02.19.
A hét első felében viszonylag simán mennek a dolgok, keddtől azonban valaki mindig közbeszól és így akaratlanul is akadályozza, késlelteti a munkájában. Az este kritikus napszak lesz, ha az első dekádban született, legyen hát nagyon óvatos. Nem lenne szerencsés, ha ma vásárolná meg a születés- vagy névnapi ajándékokat, mert olyan dolgokat vehet meg, melyek nem csak feleslegesek, de az ünnepelt tetszését sem fogják elnyerni.

Halak 02.20-03.20.
A nap első felében csupa kedvező hatás érvényesül. Az üzleti ügyekben vagy magánéletében sikerül megvalósítania az elképzelését. Új ötletei is támadnak. Úgy érzi, most minden rendben van Ön körül, a helyzet kiegyensúlyozott, tiszta. Egy utazásnak most nem sok hasznát venné. Estefelé az a veszély fenyegeti, hogy éles ellentétbe kerül a családtagjaival, rokonaival vagy a szomszédjával.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-07-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite