2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Lottózni akar? Azonnal és gondolkodás nélkül ikszeljen be öt (vagy hat) szám

Napi horoszkóp: Lottózni akar? Azonnal és gondolkodás nélkül ikszeljen be öt (vagy hat) számot.

Ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan lenne, akkor bárkit meghódíthat a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Mivel a tudásban nincs telítettségi pontja, járjon utána, hol tudná gyarapítani vagy felfrissíteni az időközben elavult ismereteit. Minden újonnan szerzett tudás az előnyére válhat. Ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan lenne, akkor bárkit meghódíthat a mai napon. Csak az a lényeg, hogy higgyen önmagában és ne akarjon mindenáron a négy fal közé zárkózni.

Bika 04.21-05.21.
Lottózni akar? Azonnal és gondolkodás nélkül ikszeljen be öt (vagy hat) számot. Totóra fáj a foga? Töltsön ki bátran egy szelvényt, ne foglalkozzon most az esélyek latolgatásával, számolgatásával. Fogadjon hármas befutóra a szombati versenyen, és vegyen kaparós sorsjegyet is. Egyáltalán, próbálkozzon meg mindenfajta szerencsejátékkal. Egyedül a kaszinót kerülje, mert az nem Önnek való.


Ikrek 05.22-06.21.
Szeretne tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takarója ér. Bár ez nem új jelenség, most mégis ez okozhatja a legfőbb vitát a kedvesével. Talán azért, mert egyébként is nehezebb napok várnak rá, így az Ön követelőzése csak további terheket ró a vállára. Ne engedje, hogy felelőtlen lépésekre szánja el magát. Tartsa őt vissza minden meggondolatlan pénzügyi ötlettől, ha pedig szülő, fokozottan ügyeljen a csemetéjére.

Rák 06.22-07.22.
Ha nincs semmi gondja, akkor az unalom elkerülése érdekében, csinál magának. Elvállal a munkatársa helyett egy kényes feladatot, és azután veri a fejét a falba, hogy miért is kellett ezt tennie. Késő bánat eb gondolat. Most inkább azon tűnődjön, hogyan mászik ki ebből a zűrös helyzetből. Jól teszi, ha tanácsot kér valakitől, akiben megbízik. Vigyázzon, mert van olyan, aki visszaélne a helyzettel.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ebbe a csapdába bizony szépen belesétált. Gyanútlanul és naivan azt hitte, hogy igaz, amit mondanak, és így nem kell tartania semmitől. Tévedett, és ezért súlyos árat kell majd fizetnie. Voltaképpen nem is ez bántja, hanem az, hogy olyan emberekben is csalódnia kellett, akikben eddig vakon megbízott. Ne keseredjen el, mert van ennek a „kelepcének" jó oldala is, máskor elővigyázatosabb lesz, és jóval megfontoltabb. Az ilyen tapasztalatok gazdagítják.

Szűz 08.24-09.23.
A kitartásának és igyekezetének köszönhetően a mai napon fényes elégtételt kaphat a szorgalmáért. Az elismerés csak tovább fokozza a munkakedvét, megerősíti az önbizalmát, energiával tölti fel. Vigyázat: az elégedettség hajlamossá teheti Önt a könnyelműségre. Ne tegyen olyan ígéretet senkinek, amelyet nem válthat valóra. Pénzt ne adjon kölcsön, még a legközelebbi rokonainak sem, mert később megbánná.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A hivatásában elért eredmények igen jók, mind anyagilag, mind erkölcsileg megbecsültnek érzi magát. De vajon a biztos támaszt nyújtó háttér, a magánélete rendben van-e? Nézzen körül a saját háza táján, de legyen óvatos és tapintatos. Ha gondok-bajok derülnének ki, ne rontson ajtóstul a házba, ha viszont minden rendben van, hálája meg azzal, hogy törődik többet velük és jobban odafigyel rájuk. Amúgy is kiéheztek már a szeretetre.

Skorpió 10.24-11.22.
Ez a csütörtök nem mindennapi: tele van meglepetésekkel. Fontos események részese lehet a munkahelyén és a magánéletében is. Hízelgő, a mostaninál sokkal ígéretesebb állásajánlattal keresik fel. Lehet, hogy változás áll be a családi állapotában is. Bizonyos jelek viszont óvatosságra intik: vállalkozásaiban ne kockáztasson túl sokat. Javaira, épségére fokozottabban vigyázzon. Mindehhez ragyogó a közérzete is, kell ennél több?

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon komoly veszély fenyegeti, mert már megint türelmetlen volt. Viselkedjen okosan és belátóbban, így a veszély, ha el nem is kerülhető, de legalább mérsékelhető. Sürgős ügyeit még a héten igyekezzen elintézni. Este végre teljesül, amit oly hőn áhított: kikapcsolódhat, szórakozhat. Végre eljuthat egy kulturális eseményre, amelyre oly nagyon áhítozott. Élvezze gondtalanul az előadást.

Bak 12.22-01.20.
Lehet, hogy a mai nap már előrevetette az árnyékát azzal, hogy nem túl jól sikerült a tegnapi. Viharfelhők gyülekeznek az égen Ön felett. Ami az érzelmi életét illeti, nem irigylésre méltó. Szinte el sem tudja képzelni a szelíd gyógymódot, annyi indulat gyülemlett fel Önben hirtelen. Ha ennyire indulatos, annak többnyire oka van, nem lenne szabad tovább halogatni a döntést és annak kimondását.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma kellemetlen önkritikára kényszerül. A tökéletesség csak az istenek sajátja, és nem az emberé - még az Öné sem. Bármilyen fájdalmas is, be kell vallania, hogy most Ön a hibás, és nem más ügyetlenségén csúszott el az ügy. Ne keressen hát apró hibákat másokban, melyek kibúvót jelenthetnének a felelősség alól, ha egyszer Ön tévedett, ráadásul nem is kicsit. A konzekvenciák levonása sohasem lehet késő.

Halak 02.20-03.20.
Szűkebb környezetében megint akkor tör felszínre az elégedetlenség, amikor Önt amúgy is sok gond nyomasztja. Ha szükséges, kemény fellépésével akadályozza meg, hogy az élete a káoszba süllyedjen. Megkönnyebbülten fogja tapasztalni, hogy van igazság a közmondásban: „Amelyik kutya ugat, az nem harap." A stressz veszélyét csak úgy háríthatja el, ha félreteszi azokat a feladatokat, amelyek később is ráérnek.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite