2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kitűnő hangulatban egy kitűnő napra ébredt

Napi horoszkóp: Kitűnő hangulatban egy kitűnő napra ébredt

Ezen a hétvégén minderre bőven lesz alkalma, csak tudjon választani a bőséges kínálatból - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Szinte hihetetlennek tűnik, hogy sikerült megszabadulnia a lelki bajaitól. Nem is gondolta volna, hogy ez ilyen egyszerű is lehet. Ez újabb bátorsággal vértezi fel a további önmagával vívott harcok lebonyolításához. Most sorra veszi elő azokat a sérelmeket, melyek már évek óta mérgezik a lelkét és ezáltal a testét. Ez a hétvége azzal fog telni, hogy mind önmagában, mind környezetében tisztázza a nyitott kérdéseket.

Bika 04.21-05.21.
Ön közismerten barátkozó természetű. Szereti a társaságot, imádja, ha Ön körül forog a világ, ha új ismeretségeket köthet. Ezen a hétvégén minderre bőven lesz alkalma, csak tudjon választani a bőséges kínálatból. Bár a rengeteg élményből semmi igazán maradandó hatás nem marad, nem követi őket semmi figyelemre méltó fejlemény. De hát nem is ez a lényeg. Az a fő, hogy jól érezze magát és kikapcsolódjon.


Ikrek 05.22-06.21.
Még mindig sokat gondol egy rég véget ért szerelmi kapcsolatára. Talán nem olyan véletlen ez. Derítse ki, miért rágódik még mindig ennyit egy olyan viszonyon, mely már évekkel ezelőtt minden következmény nélkül lezárult. Ha megfejtené ezt a rejtélyt, talán végre végérvényesen kiverhetné a fejéből. Keresse fel az egykori kedvesét és beszélgessenek. Múltról és jelenről. Valahol ott lesz a megoldás.

Rák 06.22-07.22.
Iszonyatos fejfájással ébred és ettől mindent borzalmasnak lát. Elvárná, hogy az egész család lábujjhegyen járjon, az autók hangtalanul menjenek és főleg, hogy Ön körül forogjon minden és mindenki. Addig-addig csinálja ezt, amíg az egész környezete rosszul nem lesz. Pedig, ha bevenne egy fájdalomcsillapítót, megoldaná a gondját. De az ugye oly egyszerű lenne és persze nem oly drámai a hatása.

Oroszlán 07.23-08.23.
Könnyű kalandok várnak Önre, kellemetlen utózöngék és következmények nélkül. Az élet így könnyű, izgalmas és kielégítő, pontosan olyan, mint amilyet a filmekben vagy a reklámokban látni. De ne feledje, nem ez a normális - még az Ön esetében sem. Bármennyire is erőlteti a dolgot, nem sikerül tartóssá tenni, állandósítani ezt az életstílust. Jobb, ha nem bízza el magát és képes váltani.

Szűz 08.24-09.23.
Kitűnő hangulatban egy kitűnő napra ébredt. Úgy érzi, ma aztán minden sikerül, amibe csak belefog. Legyen az szerencsejáték, házépítés, a lakás átrendezése, egy új recept vagy a családi problémák megoldása. Ön dönti el, hogy egy ilyen remek napon hajlandó-e ezekkel a kérdésekkel egyáltalán foglalkozni, vagy átadja magát egyszerűen az édes semmittevésnek. Ha így dönt, akkor este úgy érzi, ennél jobb alkalmat nem is találhatott volna a pihenésre, szórakozásra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ez a nap azért van, hogy leeresszen, mint egy léggömb. Lazítson, relaxáljon, felejtsen el mindent. Ha már úgy érzi, hogy olyan végtelenül üres és mély, mint egy fekete lyuk, elkezdheti bedobálni a régóta kísértő gondokat, a megunt, felednivaló szerelmeket. Jó takarítást! És ha utána úgy érzi, túl tiszta, túl rendezett, ne aggódjon, nem fog sokáig így maradni. Rövid idő alatt sikerül új élményekkel feltöltődnie.

Skorpió 10.24-11.22.
Lehet, hogy a családja igyekszik majd megkeseríteni az életét, de ne fogja ezt fel oly tragikusan. Egyszerűen csak ne hagyja, hogy megzavarják és kizökkentsék a nyugalmából. Ha magányosnak érzi magát, mozduljon ki, egy kezdődő ismeretség hozhat kellemes izgalmakat. Összességében a mai nap kellemesen telik, a kisebb nehézségeket könnyen legyőzi és minden úgy alakul végül, ahogy Ön szerette volna.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma ismét bebizonyosodik, hogy a szívében hordozza a végzet csillagát. Amit más emberek szerencsének neveznek, az Önnel született érdem. Remélhetőleg ezek a szavak segítenek Önnek, és az akaraterejét, kitartását megsokszorozzák. Döntse el: vagy új korszakot nyit az életében, vagy továbbra is a pocsolyában lubickol. Ha igazán vágyik a sikerekre, meg tud birkózni a nehézségekkel is könnyedén.

Bak 12.22-01.20.
Most, hogy a pihenésnek, teste építésének is szentel időt, egyre inkább felfedezi a tornázás, testmozgás előnyeit és szépségeit. Berozsdásodott izületei szinte hálásak tréningért. Este ne húzódjon félre a játék elől, felszabadultan ugrálhat a zsákban, vidáman pöcögtetheti a pingponglabdát, senki nem fogja ezért megszólni. Még az is lehet, gyermeki örömét elnézve családtagjait is több testmozgásra ösztönözheti.

Vízöntő 01.21-02.19.
Hát ez nem az Ön szombatja lesz. Partnerével nem sikerül zöld ágra vergődnie. Így aztán az oly fontos közös program is elúszik. Legjobban akkor járna, ha este otthon maradna, és nekilátna a felgyülemlett restanciák pótlásának. Nem túl szórakoztató program, ám mindenképpen hasznos tevékenység és legalább ez utóbbi legyen a vigasztalója. Ha nem erőlteti a békülést, néhány nap alatt helyreállhat a harmónia.

Halak 02.20-03.20.
Ezen a szombaton remekül kipihenheti a heti fáradalmakat. Nem volna bölcs most kezdeni üzleti megbeszélésekbe. Otthon vagy a nyaralóhelyen örömteli élményekre számíthat. Vigyázzon azonban, hogy ne menjen bele szükségtelenül egy pénzügyi megállapodásba. Egy kedves ember biztosítani fogja a rokonszenvéről. Ezt elsősorban a tapintatának köszönheti. Ne játssza el a frissen megszerzett ismeretséget.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite