2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon ismét számíthat a csillagok áldásos működésére, kitűnő napna

Napi horoszkóp: A mai napon ismét számíthat a csillagok áldásos működésére, kitűnő napnak néz elébe

Nem elég, hogy már megint hétfő van, de rögtön azzal fogadják, hogy rosszul csinált valamit, vagy elfelejtette leadni a határidős munkáit - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Most nincs itt az ideje a visszavonulásnak. Sokkal hasznosabb lenne, ha együtt tudna működni a többiekkel. Ez nem jelenti azt, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnia, azt azonban igen, hogy energiáit úgy tudja a legjobban hasznosítani, és becsvágyát, céljait szolgálni, ha most csoportokkal vagy csoportban dolgozik. Ellenkező esetben személyes konfliktusokba keveredhet, melyek nem viszik előrébb az ügyeit.

Bika 04.21-05.21.
Egy vita közepébe keveredve a rossz oldalra - legalábbis a vesztes oldalára - áll. Bár most Öntől várták az állásfoglalást, a döntést, erre képtelennek bizonyult, és így elmulasztotta a kezébe venni a dolgok irányítását. Most már késő a bánat, alkalmazkodnia kell a kialakult helyzethez, és ebből kell a lehető legtöbbet kihoznia. Legközelebb készüljön előre, ha hangos szót hall egy irodából, bizony számítanak a józan eszére.


Ikrek 05.22-06.21.

Önre nagyon jellemző a morgás, különösen a hétfői napokon, de ezt remekül tudja ellensúlyozni egyedi, szarkasztikus humorával. Nem képes letenni a társadalmi ranglétrán való emelkedés igényéről. Azért költi a pénzét, hogy jó benyomást keltsen másokban, és nem azért, hogy kellemesen szórakozzék. Partnere ezt pontosan látja és el is mondja Önnek. Ne sértődjék meg az őszinteségén, inkább gondolkozzék el a hallottakon.

Rák 06.22-07.22.
Nem elég, hogy már megint hétfő van, de rögtön azzal fogadják, hogy rosszul csinált valamit, vagy elfelejtette leadni a határidős munkáit. Töri a fejét, de nem jön rá arra, hogy hol hibázott. Ez talán azért van, mert nem is Ön volt a ludas a dologban. Gondoljon alaposan utána, és ha valóban mást terhel a felelősség, ne idegesítse magát tovább. Ha viszont mégis Ön tévedett... hát istenem, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egy évvel ezelőtt bátran és őszintén ki merte volna mondani az igazságot. De most ki merne előállni a csupasz valósággal? Nos, ma már - teljesen megváltozott körülmények között természetesen - nem követ el öngyilkosságot azzal, hogy leleplezi mások piszkos trükkjeit. Ezzel nem csak magának ad tartást, de munkatársainak is elégtételt szerez. Az igazság megnyugtatóan hat most mindenkire.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon sok hiba csúszhat a munkájába. Az sincs kizárva, hogy nem ízlik a munka. Figyelme elkalandozik, ismét olyan szférákban bolyong, ahova a partnere sem képes követni. Most jobb is, ha békén hagyja Önt, mert nem igazán van olyan hangulatban, amellyel ne bántaná meg. Mindenkinek szüksége van időnként egy kevés jótékony magányra, hogy rendezhesse gondolatait és tisztába jöjjön önmagával.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mint már annyiszor, most is elszalaszt egy kitűnő lehetőséget. Nem mer kockáztatni, bátortalanul hezitál, majd nemet mond. Görcsösen fél a sikertelenségtől. Pedig igazi, „véres" kudarcban nemigen volt még része. Igaz, hogy az ismert dolgokat az ismeretlenért nem szabad felelőtlenül elhagyni, de akkor miképpen tesz szert új tapasztalatokra? Vágjon bele bátran a következő alkalommal, nincs sok vesztenivalója.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon ismét számíthat a csillagok áldásos működésére, kitűnő napnak néz elébe. Elsősorban a szakmájában, hivatásában, a vállalkozásaiban segítik, egyengetik az útját. Lehet, hogy jutalom, fizetésemelés, esetleg előléptetés várja. Önbizalma mégis meginoghat, de a rossz a hangulat ahogy jött, úgy el is múlik, már estére elfeledi a búskomorságát. Ez nem is csoda, hisz párja meglepetéssel várja.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon sem tétlenkedik, mozgékony, élénk. Ha az optimizmusát sikerül a felszínre hozni, a következő hetekben olyan fejlődésről tehet tanúbizonyságot, mely Önt is meglepi. Ne féljen a váratlan fordulatoktól, ezek most előrelépést hoznak az életében, tervei, céljai megvalósításában. Ha pedig elbizonytalanodik, küzdje le a büszkeségét és kérdezzen a szakemberektől, még ha kissé kényelmetlenül is érzi magát ebben a szerepben.

Bak 12.22-01.20.
Annak ellenére, hogy egyáltalán nem igényli, mindenki jó tanácsokkal szeretné ellátni. Ez legalább annyira idegesíti, mintha nem szólnának egy szót sem. Nyugtalanná, feszültté válik ezáltal az egész napja. Nem lehet az „egyik fülén be, a másikon ki" elvet érvényesíteni? Ami az egészségét illeti, ne legyen saját maga professzora. Csak néhány napot szánjon kivizsgálásra, hogy valóban kizárhassa a nagyobb baj eshetőségét.

Vízöntő 01.21-02.19.
Senki sem póttolhatatlan, még Ön sem. Ezt egyrészt azért vésse az eszébe, mert itt lenne az ideje, hogy végre szabadságra menjen, másrészt azért, mert egy kicsit jobban kellene vigyáznia a pozíciójára. Hogy a két dolog hogyan egyeztethető össze? Például úgy, hogy a legnagyobb rendben hagyja ott a szabadsága idejére a munkahelyét. Ha a hiányát azért nem észlelik, mert mindent határidőben leadott, sokkal jobb „promóció", mint fáradtan végigdolgozni a hetet.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon a rezignáció és a pesszimizmus között ingadozik. Csak akkor lesz képes nehézségek nélkül megoldani a következő időszak feladatait, ha legalább részben visszanyeri az életkedvét. Ha a magánéletében feszültségei támadnak, nagyon fontos, hogy mérsékletre kényszerítse magát. Az ilyen családi válságok ugyanis könnyen vezetnek nagyobb komplikációkhoz, és súlyos következményekkel járhatnak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite