2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon azzal foglalkozhat, amivel akar – titkos céljainak körén belül si

Napi horoszkóp: A mai napon azzal foglalkozhat, amivel akar - titkos céljainak körén belül sikeres marad.

Mindenki jól jár, ha gyakorolja a nem támadó álláspontot, és kipróbálja, milyen betartani az udvarias viselkedés szabályait, különösen a nehéz és makacs emberekkel szemben- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Mindenki jól jár, ha gyakorolja a nem támadó álláspontot, és kipróbálja, milyen betartani az udvarias viselkedés szabályait, különösen a nehéz és makacs emberekkel szemben. Ez segít abban, hogy kimásszon a nehéz helyzetekből és a hullámok se csapjanak át a feje fölött. És különösen azért érdemes ma elővenni a diplomatikus énjét, mert este kellemes órákra számíthat a partnerével, ne rontsa el ezt azzal, hogy feszülten érkezik haza.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon mardossa a kétség és a bizonytalanság. Ha hívő, a bizalma és a hite megrendül. Ha eddig magabiztos volt, most elbizonytalanodik. Ha eddig a szorgalmáról volt híres, hirtelen céltalanul lődörög. Ami eddig fontos volt, az a jövőben is meghatározó lesz az életében, de a céljai, tervei megvalósításához nem leli a helyes utat. Ha feladja az elképzeléseit is, értékválsággal kell szembenéznie.


Ikrek 05.22-06.21.
Kissé fogja vissza magát. Bár hatalmas teljesítményekre képes, de vonzza a baleseteket, a veszekedéseket, főleg a nyaralóhelyén. Még a kedvesével is kisebb összetűzésbe keveredik. Az elszenvedett és az okozott bántások sebei nehezen és sokára gyógyulnak, ha begyógyulnak egyáltalán, de komoly törést is okozhatnak a kapcsolatukban. Mindketten jobban járnak, ha a feszültséget úgy vezetnék le, ha ma külön utakon járnának.

Rák 06.22-07.22.
Nehezen veszi az újabb és újabb akadályokat, fárasztónak talál minden feladatot. Ideje lenne kivennie a szabadságát, de ezt ne azzal töltse el, hogy bezárkózik az otthonába. Annyi pénzt össze tud szedni, hogy legalább egy hétre elvonuljon egy szép, csendes helyre. Nem kell feltétlenül a Hiltonban megszállnia, megteszi egy kemping is. De ha az sem megy, legalább minden nap kiránduljon egyet a környező erdőkben.

Oroszlán 07.23-08.23.
Néha órákig képes egy füstös presszóban ücsörögni egy pohár ital mellett, és csak bámulni bele a semmibe. Bár tudja, hogy ez elfecsérelt idő, mégis ellenállhatatlan vágyat érez erre. Ne hagyja el magát! Szedje össze a gondolatait, és fogalmazza meg magának azt, hogy mit is vár el az élettől. Meglátja, nem is olyan megvalósíthatatlan, még ha az oda utat most még nem is látja tisztán.

Szűz 08.24-09.23.
Hivatásában új, izgalmas szakasz kezdődhet, vagy olyan állomáshoz érkezhet, amely emelkedő, jelentős a munkájában. A kedvező kilátások felpezsdítik az alkotókedvét, mozgósítják a rejtett energiatartalékait. Hangulatát viszont beárnyékolhatja az elválás régi partnerétől. Ha vigasztalódni akar, nézzen meg este egy izgalmasnak ígérkező kalandfilmet, vagy keressen olyan elfoglaltságot, ami leköti a gondolatait.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Túlságosan elfoglalt mostanában, és nem veszi észre a környezetében napról napra bekövetkező, kis változásokat. Lehet, hogy megcsalja a partnere? Vagy a gyermekei életében köszönt be az első nagy szerelem? Esetleg az új kollégái pletykálnak Önről és a főnökéről veszélyeztetve ezzel a beosztását? Nézzen gyorsan szét, és ébredjen a valóságra. Lehet, hogy Ön hordozza a megoldás kulcsát.

Skorpió 10.24-11.22.
Ismét tökéletesen ura a helyzetnek, és így újra remek a közérzete. Rendezze hát végre az ügyes-bajos dolgait, járjon a végére a félbehagyott ügyeinek. Estére szervezzen programot a családjával, vagy barátai körében. A mai napon képes arra, hogy szellemességével, humorával elkápráztassa a társaságot, vagy levegye a lábáról a kiszemelt áldozatát, akivel már egyébként is régóta szemezgetnek.

Nyilas 11.23-12.21.
Üzlettársai, barátai, kollégái jó ötleteket adnak, próbálja ezt kihasználni. A nap kifejezetten megterhelő lesz az Ön számára, de ezen gyorsan úrrá tud lenni, ha képes előre eltervezni az elintézendő dolgokat. Igyekezzen olyan terveket megvalósítani, amelyek kedvesek a szívének. A nap folyamán kikérik a tanácsát. Tegye mérlegre ítéletei helyességét, mert jelentősek lehetnek a későbbiekben. A családban kisebb viharra lehet számítani.

Bak 12.22-01.20.
Olyan nagy hangon, oly nagy magabiztossággal adja elő a véleményét, hogy még a szakembereket is megingathatja a tudásukban. Hiába, a meggyőző erejével nincs semmi gond, ebben sosem szenvedett hiányt. A bizonyításra meg mindenekelőtt önmagának van szüksége, de ezt majd ráér akkor, ha kettesben marad önmagával. Saját magával is el akarja hitetni, hogy pótolhatatlan. Hogy hosszú életű legyen, gyötörje meg kicsit a testét.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az átlag fölé emelkedhet, nemcsak az ötleteivel, de a művészi alkotásaival is. Lehet, hogy most jött el a pillanat, hogy a nagyvilág is megismerhesse ebbéli ambícióit. De az sem kizárt, csak a meglepő öltözete kelt ma mindenkiben kellemes döbbenetet. A népszerűség és a finom falatok egyaránt hizlalnak, és ha ad egy kicsit az alakjára, akkor mérsékli magát, legalább az evészetben, mert hamarosan nem fog beleférni az új ruháiba.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon azzal foglalkozhat, amivel akar - titkos céljainak körén belül sikeres marad. Ez azonban ne csábítsa könnyelműségre. Máskülönben az a veszély fenyegeti, hogy túlerőlteti magát - egészségileg vagy pénzügyileg. Fordítson több figyelmet a magánéletére. Így talán el tudja kerülni azokat az izgalmakat, amelyeknek a következményét csak másnap érzékelné, amikor már késő. Maradjon hű önmagához.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite