2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Több pénze van most, mint ahogy azt remélte egy-két hónappal ezelőtt

Napi horoszkóp: Több pénze van most, mint ahogy azt remélte egy-két hónappal ezelőtt.

Önnek eddig sem volt gondja a kapcsolatteremtéssel, és most, hogy kellemes emberek társaságában forog, még vonzóbbnak látja a világot, még inkább kitárulkozik- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Töltsön minél több időt a családtagjaival vagy a közeli barátai társaságában. De mindemellett szakítson időt a befelé fordulásra is. Oda kell figyelnie a lelki szükségleteire is. Figyelje, meg, hogyan reagál másokra, és a többiek Önnel szemben, így sokat tanulhat önmagáról. Barátkozó hangulatban van, és szeretne a középpontba kerülni - legalább egy kicsit. Elismerésre vágyik családtagjai és barátai részéről. Ne fékjen kimutatni, hogy mennyire szüksége van rájuk.

Bika 04.21-05.21.
Önnek eddig sem volt gondja a kapcsolatteremtéssel, és most, hogy kellemes emberek társaságában forog, még vonzóbbnak látja a világot, még inkább kitárulkozik. Ne tévessze azonban meg a tarka felszín, a vonzó külcsín. A dolgok mélyén változatlanul problémák, súlyos gondok találhatóak, melyekről el lehet ugyan feledkezni egy-két hétig, talán még tovább is, de előbb-utóbb újra a felszínre fognak törni.


Ikrek 05.22-06.21.
Közelebb kerül valakihez, akit már így is nagyon kedvelt. Az illető szeretne minél többet együtt lenni Önnel és ez Önnek sem esik a nehezére. Ön azt élvezi a legjobban, amikor nagyokat nevetnek és egymással megosztják legrejtettebb titkaikat. Bár még nem lehet sejteni, merre alakul a kapcsolatuk, adja át magát az érzéseinek és az érzelmeinek, élvezze az együtt töltött időt. A többi pedig majd alakul.

Rák 06.22-07.22.
A mai világban nehéz boldogulni, sokszor minden ügyességére szüksége van ahhoz, hogy apró sikereket érjen el. Ma nem is kicsi a tét: nem csak az Ön egzisztenciájáról van szó, mások életében is változást hozhat a döntése. Jót is, de rosszat is. Nagy felelősség nyomja a vállát, ám Ön nem olyan ember, aki visszaretten a nehézségektől, vagy elbizonytalanítja a döntésében az esetleges következmény.

Oroszlán 07.23-08.23.
Édesanyja már hetek óta várja, hogy végre meglátogassa. Ne legyen szívtelen, ne hozakodjon elő újabb és újabb indokokkal, kifogásokkal. Az a pár óra, amit vele tölthet el, szó szerint meghosszabbíthatja az életét. Ráadásul senki nem tud olyan rétest sütni, mint ő. Már csak ezért is el kell mennie hozzá. Lélekben oly szinten fog feltöltődni, úgy fog repülni az idő, hogy még önmaga sem fogja érteni, miért is nem jár sűrűbben látogatóba.

Szűz 08.24-09.23.
Munkahelyén vagy vállalkozóként új események, sikerek zúdulhatnak Önre, ha kellő szorgalommal és kitartással dolgozott az elmúlt hetekben, vagy ha most lépett be a munkahelyére. Ettől könnyen megszédülhet, különösen akkor, ha nincs kellő élettapasztalata. Az elővigyázatosság most sem árt: jól gondolja meg, hogy kit fogad a bizalmába vagy kit avat be az üzleti titkaiba. Így mindjárt megkímélheti magát az első nagy csalódástól.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Itt az ideje annak, hogy magába szálljon, és számot vessen az eddigi életével. A túl szigorú önkritika nem lesz túlságosan kedvező, mert így borúsabbnak láthatja a helyzetet, mint amilyen az valójában. Nézze valóban kritikus szemmel, de mindeközben reálisan is a dolgokat. Meglátja, nem is lesz olyan rossz az eredmény. Ha nem csak a kudarcait, de a sikereit is sorba rendezi, ahogy az egy Mérleghez illik, pozitív irányba fog kimozdulni a mérleg nyelve.

Skorpió 10.24-11.22.
Minden előzmény nélkül, hirtelen megváltozhat a kedélye. Egy emlék is kiválthat Önből szorongást vagy szomorúságot. Nem talál rá magyarázatot, hogy miért, mégis sírni volna kedve - vagy elbujdosni az emberek elől és egyedül lenni. Bizonyára nagyon fáradt. Ha már túl van a nyaraláson, aludjon többet. Kevesebbet cigarettázzon, és ne éjszakázzon. Egyet ne tegyen! Ne sajnálja olyan nagyon önmagát.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon olyan dolgok történnek, amelyek fontosak lesznek az Ön számára. Csak azokat az embereket fogadja a bizalmába, akik ezt már valamely cselekedetükkel kiérdemelték. Bizonyos körülmények között célszerű a partnerét a döntéseiből kizárni, még akkor is, ha ezen ő esetleg megsértődik. A szerelemben ne tápláljon illúziókat. Aki nem vesz részt teljes szívével egy kapcsolatban, ne várjon bizalmat a másiktól.

Bak 12.22-01.20.
A nap folyamán új és újabb hallgatóságra lel. Többszörösen is kipróbálhatja a hatóerejét, magabiztosságát, meggyőzőerejét. Vigyázzon testének megnyilvánulásaira, mert köztudomású, hogy a test szó nélkül is beszél, és sokkal őszintébben, mint a szavak. Nehogy ellentmondásba keveredjenek a gesztusai, mimikája a szavaival. Vállalkozása - amelynek az ügyében ma kell telefonálnia - sikerrel jár.

Vízöntő 01.21-02.19.
Több pénze van most, mint ahogy azt remélte egy-két hónappal ezelőtt. Ne hágjon azonnal a nyakára, tartalékoljon a hónap végére is, amikor viszont váratlan kiadásokra számíthat. Felpezsdül a vére ezen a héten. Talán egy új szerelem lehetősége hozza izgalomba, de az is megeshet, hogy a stabil kapcsolata kap új lendületet egy romantikus, szerelmes éjszaka után. Akár így, akár úgy, most igazán szárnyalnak az érzelmei.

Halak 02.20-03.20.
Napközben találkozik egy olyan emberrel, aki rendkívüli módon elbűvöli Önt. Győzze le a gátlásait, és próbálja meg felderíteni, hogy ez az ember milyen személyes jelentőséggel bírhat az Ön számára. Ez esetleg új felismerésekhez is elvezetheti. Óvakodjon viszont a könnyelmű kiadásoktól, és vigyázzon jobban az egészségére is. Az utóbbi időben igencsak elhanyagolta például a testmozgást.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite