2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Már látszik az alagút vége, már fénylik a megoldás, kifelé tart lábbal a g

Napi horoszkóp: Már látszik az alagút vége, már fénylik a megoldás, kifelé tart lábbal a gondokból

Tudja, hogy minden Önért van, és ezek a változások lehetőségek is egyben, hogy egy új életet kezdjen - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha felfordult fenekestől a világ Ön körül, ne csodálkozzon. Tudja, hogy minden Önért van, és ezek a változások lehetőségek is egyben, hogy egy új életet kezdjen. Pozitív energiák veszik körül, Önnek csak használnia kell azokat. Belső nyugalma megteremtése a cél, melynek megvalósításához belső erőforrásait kell megtalálnia, és azok erejét mozgósítania. Intuíciói és jövőképe átgondolása sokat segíthetnek.

Bika 04.21-05.21.
Egy régi emlékkép villan az agyába. Olyan ötlet, amelyet ma érdemes volna újra elővenni. Nézze meg több oldalról, hogy véleménye szerint mit ér, és utána kérdezze meg a munkatársait is. Úgy látszik, az egykor eltemetett ötlet, az elfeledett találmány még ma is időszerű, sőt felhasználásával napjainkban nagyobb eredményt lehet elérni, mint egykor. Sőt, mivel a kockázat is kisebb, könnyebben talál majd e befektetéséhez partnereket is.


Ikrek 05.22-06.21.
Mik a legtétovább állatok? Mitévő legyek. Ön nagyon szereti a szóvicceket, néha gyárt is néhányat. Legutóbb ezt kérdezte az egyik barátjától. Mondd kérlek, ha a háború háború, akkor a béke micsoda? Haderű. Lopják az ötleteit? Nem a csapdába kell szalonnát helyezni, sokkal eredményesebb módszer, ha magát a csapdát készíti szalonnából. Ma ilyen napja lesz. Nem lehet komolyan venni, amiivel persze nem arat osztatlan sikert, de ha valaki megérti, biztosan jobb kedvvel távozik a találkozójukról.

Rák 06.22-07.22.
Már látszik az alagút vége, már fénylik a megoldás, kifelé tart lábbal a gondokból. Szerencsére Ön csak látszólag álmodozó, tétova ember. Valójában igen gyorsan képes reagálni a dolgokra, és elhatározásait sem szokta megbánni. Sokban támaszkodik a megérzéseire, de használja az eszét is, ha arra van szükség, az kell. Önnek is minden oka megvan arra, hogy újra reménykedjen, fel a fejjel.

Oroszlán 07.23-08.23.
Trehányságának megint az egész család látja a kárát. Nem lehetett volna azt a levelet biztosabb helyre tenni? Nem kellett volna elmenteni, de legalábbis nem kitörölni? No, most már mindegy, a nyaralás egy része elúszott. Így viszont kénytelenek lesznek rövidebbre fogni a vakációt. Készüljön fel rá, hogy ennek még következményei lesznek, ha más nem az, hogy a jövő nyárig hetente kap szemrehányást miatta.

Szűz 08.24-09.23.
Már-már ijesztően jól alakulnak a vállalkozásai, ez szinte meg is rémíti. Legyen is óvatos, mert a sikere másokban - sokakban - irigységet ébreszt. Számíthat arra, hogy most sokan keresik majd a kegyeit, de a hízelgős, képmutató dicséret most se tévessze meg a gyanakvásra egyébként is hajlamos énjét. Nézzen mindig a háta mögé, ahogy a hajbókolók szavai mögött is ellenőrizze, nem lapul-e hátsó szándék.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha vigasságra vágyik, ne tétovázzon. Ez a nap erre rendeltetett. A mai napon érdemes születésnapot, házassági évfordulót ülni, házibulit rendezni, titokban egy kiskocsmába menni, vagy egy fesztiválra kilátogatni. És mindezt megeheti kettesben a párjával, de akár nagy baráti társaságban, szűk családi körben. A lényegen a résztvevők száma nem változtat: jó hangulat, némi vadság, kis flört, egy-két kortynyi alkohol. Csodálatosan érzi magát a bőrében.

Skorpió 10.24-11.22.
Partnerétől valahogy mást, többet várt, és most kénytelen belátni, hogy talán nem is illenek össze. Emiatt ideges, figyelmetlen: képtelen összpontosítani a munkájára. Semmi más baja nincs, pusztán az, hogy nem meri tisztázni a kettejük kapcsolatát. Helytelenül teszi. Erre a beszélgetésre vagy a szakításra előbb-utóbb úgyis sort kell keríteni. Jobb lenne akkor már mielőbb túlesni rajta.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon ismét nagy kedvet érez ahhoz, hogy ne csupán a saját, de más emberek életét is megkísérelje elrendezni. Ez feldobja, különösen azért, mert talál is alanyt hozzá. Partnerével anyagi kérdésekben nézeteltérése támad. Ne tegyen felelőtlen ígéreteket, szomszédjával ne veszekedjen felesleges, és hosszú távon nem kifizetődő. A szerelem olyan élménnyel ajándékozza meg, amelyre még hosszú ideig emlékezni fog.

Bak 12.22-01.20.
Ma reggel arra ébredt, hogy megrészegült a boldogságtól. Régen érzett már ekkorra érzelmi többletet a szívében. A nap ma sokkal szebben süt, mint tegnap, az ég kékje is szelídült. Repül, szárnyal, ábrándozik. És mindeközben a munkáját is maradéktalanul ellátja. Bizony, ritka az olyan nap, amikor minden arról szól, milyen szép az élet. A mai ilyen. Ne szalassza hát el, élvezze ki minden pillanatát.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma véletlenül fájdalmat okoz annak, akinek esze ágában sem volt. Még maga sem érti, hogyan szaladhatott ki a száján, hisz Ön sem gondolta komolyan. Próbálja megmagyarázni a szituációt, megértetni a sértett féllel, hogy szerencsétlen véletlen történt. A kínos eset után megnyugodnak a kedélyek, este már jót fognak nevetni az egészen. A baráti társaság könnyen feledteti az ilyen apró bosszúságokat.

Halak 02.20-03.20.
Szerencsés nap ez a mai minden szempontból - bár leginkább romantikus szerelmi találkozásokra alkalmas. Lehetősége nyílik, hogy kapcsolatot teremtsen egy olyan emberrel, akiről nem hitte volna, hogy viszonozni fogja a rokonszenvét. Ha alkotó munkát végez, ma mindenképpen számítson az élénk fantáziájára. Amennyiben alkalmazottként dolgozik, bizonyos körülmények folytán anyagi haszonra tehet szert.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite