2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Úgy látszik, elég energiát tartalékolt, ennek köszönhetően egészen jól al

Napi horoszkóp: Úgy látszik, elég energiát tartalékolt, ennek köszönhetően egészen jól alakul a sorsa

Pénzügyekben ajánlatos az óvatosság, ne kérjen kölcsön és ne is adjon, ha Önhöz fordulnak segítségért - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha el tudja érni, hogy valamiben kitűnjön a többiek közül, már közelebb van a céljához. Gyakran elég egy jó beszólás vagy egy különösen divatos smink, hogy felkeltse a figyelmét. Ezután viszont Önnek kell megragadnia a kezdeményezést. Fortély és charme. Erre most nagy szüksége lesz. Na meg arra, hogy jól térképezze fel a kiszemeltet. Egy visszahúzódó embernél félénk szempilla rebegtetéssel nem sokra megy.

Bika 04.21-05.21.
Vegyen ki egy nap szabadságot, és az így meghosszabbított hétvégét teljes egészében szentelje a családjának. Oly sokat van tőlük távol, hogy igazán megérdemlik ezt a három napot. Ezen a hétvégén teljesen gondtalanul vetheti bele magát az élet apró örömeibe, a közös strandolás, a napozás, a játék okozta felhőtlen boldogságba. Most még viták sem tudnak viharfelhőket kavarni a boldogságuk fölé.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy látszik, elég energiát tartalékolt, ennek köszönhetően egészen jól alakul a sorsa. Azzal sem törődik, hogy a kollégái folyton veszekednek. Nem igyekszik békebíró, döntőbíró lenni, így elkerüli a konfliktusokat. Leghelyesebb, ha a kedvesével mindent őszintén megbeszél. Ha Ön takarékos ember, ennek most nagy hasznát veheti. A múlttal szakítani és újrakezdeni mindig kockázatot rejt magában, de hasznos.

Rák 06.22-07.22.
Roppant energikusan indul neki a napnak, buzog Önben a tettvágy. Ma eljátssza a strébert, főnöke előtt mintabeosztott. Nem is árt a változatosság kedvéért ez a szerep, elég sok van a rovásán az utóbbi időben. Általában igaz az a megállapítás, hogy ahogyan végezzük a hetet, úgy kezdjük a következőt. Hát Ön aztán eredményt eredményre halmoz ma. Vajon valóban kitart a lendülete a jövő hétre is?

Oroszlán 07.23-08.23.
Kifejezetten kedvező a mai nap az alkotómunkára. Semmi sem vonja el a figyelmét, semmi sem zavarja meg abban, hogy csendesen beletemetkezzen a munkájába. Még az időjárás is a kedvébe akar járni, és a nagy meleg is enyhül. Jól ossza be az idejét, mert ilyen zavartalan körülményekre sokáig várnia kell. Rangsoroljon! Válassza külön a sürgőst attól, ami még ráér, és a halaszthatatlan teendőkkel kezdje.

Szűz 08.24-09.23.
Jelentős családi események hatása alatt áll: partnerével végre beevezett a házasság révébe, de ha nem is, mindenképpen megbizonyosodott szerelme tisztaságáról és őszinteségéről. A boldogság szerencsével is párosulhat. De ez csak a ráadás lehet, mert akinek sikerül megtalálni az igaziit, az már önmagában is felér a főnyereménnyel. Ne legyen hát elkeseredett, ha holnap nem húzzák ki a lottószámait.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A hangulatára szép csendesen óvatosan felkúszó rosszkedv fel sem tűnik mindaddig, míg teljesen be nem lepi. A legfurcsább azonban az, hogy nem tudja megmagyarázni, miért ilyen levert, hisz nincs igazán oka a búslakodásra. Ne fogja fel tragikusan! Mindenkinek az életében vannak hullámvölgyek, és kinek gyorsabban, kinek lassabban sikerül kieveznie belőle. Ön is fel fog jutni újra a csúcsra.

Skorpió 10.24-11.22.
Sokat emészti mostanában magát, emiatt az egészsége is megrendülhet. A panaszok nem komolyak, inkább kellemetlenek, de könnyen orvosolhatná őket, ha bátrabb lenne. Miért tűri tovább azt, amiből elege van? Vessen véget a terhessé vált viszonyainak, és kezdjen új életet. Ez a legokosabb, amit most tehet. Ha csak feltérképezi kapcsolatrendszerét és leépíti a nemkívánatos személyeket, már sokat javít a közérzetén.

Nyilas 11.23-12.21.
Megint nem a saját feladataira koncentrál! Vigyázzon, mert szétforgácsolódhat, ha hagyja, hogy mások kihasználják. Főnökei tanácsát fogadja meg. Kollégái részéről kritika érheti ugyan, de ezeket ne vegye magára minden fenntartás nélkül. Ne vitázzon feleslegesen a szomszédjával. A nap végül is kellemes zárul, feledtetve Önnel a munkahelyén ért kellemetlenségeket. Még szerencse, hogy itt a hétvége.

Bak 12.22-01.20.
Nem fogja agyondolgozni magát. A nyelve legfeljebb a hőségtől lóghat. Ha a hét végére utazást tervezne, maradjon a szárazföldön, legfeljebb csónaktúrára vállalkozzon. Maradjon part- és földközelben. Időrabló házimunkára egy percet se vesztegessen. Ha bekap valahol egy tál ételt, közben elgondolkodhat, és nem éri időveszteség sem. Töltse az Ön előtt álló napokat gondtalan szórakozással és haszontalan semmittevéssel.

Vízöntő 01.21-02.19.
Bármit elérhet, amit fontosnak tart. A „többet ésszel, mint erővel" taktika a legcélravezetőbb. Bánjon a szabadságon még nem járt kollégáival diplomatikusan, mert ők most az átlagnál is önérzetesebbek. Aligha tudnak a férfiak a mai napon Önnek ellenállni. Ma használja ki a vonzerejét! Holnap viszont nem szabad túlságosan rámenősnek lennie, mert elijesztheti azt, aki bátortalanul közeledne Ön felé.

Halak 02.20-03.20.
Valamit tennie kellene már az egészségéért. Ha más nem, ússzon néhány hosszt a strandon. Ne kergessen elérhetetlen ábrándokat, maradjon a realitások talaján. Fordítsa inkább az energiáit a valóban kivitelezhető tervek véghezvitelére. Pénzügyekben ajánlatos az óvatosság, ne kérjen kölcsön és ne is adjon, ha Önhöz fordulnak segítségért. A barátait ne ingerelje fel meggondolatlan megjegyzésekkel. Legyen óvatos a közlekedésben.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite