2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ezzel a szombattal alapjában véve akár elégedett is lehet

Napi horoszkóp: Ezzel a szombattal alapjában véve akár elégedett is lehet

Ma nagy dolgokat vihet végbe, ha engedi szabadon szárnyalni. Felszabadultnak, erősnek érzi magát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha mer olyan lépéseket tenni, amelyek a már korábban megszerzett tapasztalatok alapján kiismert területeken kívülre, járatlan utakra viszik, csak nyerhet vele. Most kockáztathat bátran, a siker nem marad el. Persze a józan eszére most is hallgasson, de mindemellett a szíve is beleszólhat a döntésbe. Partnere ugyan nem veszi jó néven, hogy nem beszéli meg vele is a terveit, de látva a sikereket és az Ön elégedettségét, meg fog békélni.

Bika 04.21-05.21.
Nem biztos, hogy arra a kihívásra, amely tegnap érte, most azonnal kell válaszolnia. Mint ahogy az sem biztos, hogy Ön az egyetlen ember, akinek a címzés szól, hogy egyáltalán Öntől várják a választ. Ne gondolja, hogy ha Ön éppen „házon kívül van", más már nem is tud semmit tenni, képtelen megoldani még ezt a feladatot is. Ha így túlértékeli a saját szerepét és tudását, soha nem jut majd szabad levegőhöz, egy kis szünethez.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha úgy ítéli meg, hogy képes megoldani egy feladatot, vagy esélyt lát a sikerre, köpjön a markába és vágjon bele. Most bátran megteheti, a csillagok kísérik az új útján. De mások megváltoztatása nem az Ön feladata, hanem az ő dolguk megváltozni. Az Ön dolga pusztán az, hogy képmutatás nélkül olyannak fogadja el őket, amilyenek. Így azt sem várhatja el tőlük, hogy elveiket feladva Önnel együtt harcoljanak.

Rák 06.22-07.22.
Nyugodtan, megelégedetten kezdi a hét végi megérdemelt pihenését. Ezen a héten számos problémát megoldott, több eredményt könyvelhet el, mint a sokévi átlag. Ideje, hogy az otthonában is rendet rakjon. Nem feltétlenül a szó szoros értelmében kell értelmeznie. Mikor ült le például beszélgetni a családtagjaival? Itt a nyár, lassan véget is ér. Hol voltak utoljára együtt? Gondolkozzon el és cselekedjen.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem bízik a partnerében. Nem mintha okot adott volna rá, akár egy mozdulatával vagy egy fél mondatával, de mégis... Lelki szemei előtt látja, hogy mással sétál, hogy más karolja át, hogy mással vacsorázik. Féltékenysége felkorbácsolja indulatait, és olyat tesz, amit később keservesen megbán. Ne legyen gőgös, ismerje el, hogy hibázott, alaptalanul gyanúsította. Ezzel semmit sem veszít a „nagyságából", sőt...

Szűz 08.24-09.23.
Kedélye felhőtlen, alkotóerejének a teljében van. Ma nagy dolgokat vihet végbe, ha engedi szabadon szárnyalni. Felszabadultnak, erősnek érzi magát. Szeretné, ha ez a nap soha nem érne véget. Használja hát ki minden percét hasznosan. Ossza meg az örömét és az idejét azzal is, akinek a jó közérzetét köszönheti. Legyen figyelmes és gyengéd. A meghitt partneri közelség néha többet ér a legviharosabb szenvedélynél.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma élje ki gátlástalanul a szerelmi szenvedélyét, vágyait. Ha azonban ezt nem a partnerével, a házastársával teszi, vigyázzon és legyen nagyon diszkrét. Nem a leselkedő szomszédoktól vagy a rosszindulatú kollégáktól kell tartania, hanem önnön lelkiismeretétől. Amennyiben magányos, készüljön ismerekedésre, találkozásra. Nem biztos, hogy fehér lovon, de egy rövid, szenvedélyes kapcsolat is jobb a semminél.

Skorpió 10.24-11.22.
Ön nagyon várta ezt a szombati napot, és nem csalódik: találkozik valakivel, aki többet jelenthet egy futó kalandnál. Amennyiben családos, a mai napot zavartalanul tölti családtagjai körében, régóta vágytak már ilyen meghitt hétvégére. Ha kapcsolatuk bomlófélben van, most alkalmas az időpont a megmentésére - adjon még egy utolsó esélyt neki. Még ha ez kevés sikerrel kecsegtet, vagy teljesen reménytelen.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma jól mennek a dolgai, nem panaszkodhat arra, hogy üldözné a balszerencse. Kérdés: vajon a zűrzavar csupán Önben van, vagy másokban is. Végeredményben nem mindegy? Ma rettentően felbosszantják, teljes önuralmára szüksége lesz, hogy elkerülje a nagy veszekedést és visszanyerje a lelki egyensúlyát. De sikerül és így a nap végén mégiscsak elégedetten és nyugodtan ülhet le egy könyvvel a kezében pihenni.

Bak 12.22-01.20.
Nagyon ügyesen kell beosztania az idejét ahhoz, hogy mindenre és mindenkire fussa. Az egész héten elodázott teendőket a mai napon nem is lesz képes maradéktalanul bepótolni. Szemelgessen. A nagyokat válassza ki, és csak ha futja rá az idejéből, energiájából, akkor törődjön a kisebbekkel is. Elvégre a jövő héten is kell majd valamit csinálnia, ne is akarjon mindent egy nap alatt elrendezni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A kánikula és a bolygók állása ma elrabolja minden aktivitását. Nem leli a saját erejét, energiatartalékai, úgy érzi, teljesen kimerültek. Ha tehetné, ki sem tenné a lábát az ágyból. Ma ne foglalkozzon üzlettel, viszont nézze át a könyveit, mi az, amelyet még nem olvasott, de feltétlenül kézbe akar venni, ha ideje engedi. Igyon kevesebb folyadékot, ez különösen vonatkozik az alkoholra.

Halak 02.20-03.20.
Ezzel a szombattal alapjában véve akár elégedett is lehet. A családi életében minden különösebb bonyodalom nélkül elindulhat egy ellentét, amely már néhány hete egyébként is nyomasztotta Önt. A megszokott simulékonyságával azonban sikerül feloldania - esetleg teljesen meg is szüntetnie - bizonyos feszültségeket az Önt körülvevő emberi kapcsolatokban. Este minden vágya teljesül a szerelemben.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite