2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma végre dűlőre viheti az ügyét

Napi horoszkóp: Ma végre dűlőre viheti az ügyét

Egzisztenciáját veszélyben érzi és ez - hiába a pihenőnap - nyugtalanítja - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Figyeljen oda idősebb rokonai egészségére. Vegye észre a bajt még akkor is, ha nem mutatnák ki. Ha szükséges, ápolja őket, még akkor is, ha nem kérnek a segítségéből, esetleg egyenesen elutasításra talál. Hiszen nagyon jól ismeri őket, mindig is igyekeztek erősnek látszani és támaszt nyújtani, akibe Ön baj esetén kapaszkodhat. Most bizony ők szorulnak segítségre, ne hagyja hát magukra őket.

Bika 04.21-05.21.
Igen, ezen tessék elgondolkodni, még akkor is, ha vasárnap van. Az ajánlat ugyanis módfelett csábító. A kinevezés feltételei és anyagi vonatkozásai legalábbis vonzónak látszanak. Ugyanakkor azt se hagyja ki a számításaiból, hogy milyen felelősség hárul majd Önre, milyen feladatokkal kell megbirkóznia. Nem kell még a mai napon választ adnia, de a gondolattal barátkozzon, hogy holnap már átgondoltan mondhassa ki a végeredményt.


Ikrek 05.22-06.21.

Az időjárás kedvező, a lapjárás kitűnő, az Ön ruházata viszont kissé feltűnő. Bár igazi kánikula van, azért azt mégse feledje, hogy a ruházata adja az első benyomások egyikét azokban az emberekben, akikkel ma találkozik először. És nem tudhatja, kit sodor az élet Ön elé, mely új ismeretségből szövődhet hosszú távú kapcsolat. A szerelemben legyen ma visszafogott, ne gondoljon a fizikai oldalára, a lelkiekre viszont annál inkább.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy elvégezze azokat a ház körüli munkákat, amelyeket már jó ideje csak halogatott. Hetek óta csöpög a csap, kiégett a villanykörte, leszakadt a szoknyája alja és még sorolhatná. Csupa unalmas, apró-cseprő munka, de hát „magad uram, ha szolgád nincsen" Ne várjon mindig mindent élete párjától, ő s dolgozik eleget. Nyugodtan meghúzhat Ön is egy csavart a kocsiban.

Oroszlán 07.23-08.23.
A békésnek indult családi ebéd csúnya veszekedésbe torkollott. Ismét előkerültek azok a problémák, amelyekre hosszú ideig úgy tekintettek, mint hogyha nem is léteznének. Ismét bebizonyosodott, hogy nem kizárólag az anyagiak miatt nem értik meg egymást - akár fehér asztalnál, akár a telefonban. Jó volna már egyszer családi egyeztető fórumot tartani, melyen az összes problémát megbeszélhetnék.

Szűz 08.24-09.23.
Egzisztenciáját veszélyben érzi és ez - hiába a pihenőnap - nyugtalanítja. Ismét belebújik a kisördög és az súgja folyamatosan, már-már monoton módon, hogy semmiben sincs szerencséje. Ne higgyen neki, próbálja elhessegetni magától. Gondoljon inkább arra, amit idáig elért és belátja, hogy nem keveset mondhat magáénak. Ne vezessen örökké csak veszteséglistát, itt az ideje a nyereségekről is legyen nyilvántartása.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem arról híresült el, hogy túl sportos vagy izmos lenne. Pedig a teste és a lelke igencsak megkívánna némi életmód-változtatást. Keressen egy jó konditermet a közelben, esetleg egy uszodát, vagy tanuljon meg jógázni. Ép testben ép lélek - ma akár ez is lehetne a jelszava. Este se maradjon fent túl sokáig, a hetet nem célszerű fáradtan, álmosan kezdeni, mert ez kihat a további napokra is.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma végre dűlőre viheti az ügyét. Kapcsolatuk annyira elmérgesedett, hogy képtelen tovább elviselni a közelségét. Elhatározása ugyan megmásíthatatlan, mégis betege annak, hogy kenyértörésre vitte a dolgot. Különösen akkor döbben erre rá, ha a válás nemcsak érzelmileg, de anyagilag is kellemetlenül érinti. Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzete, ha ma kezdődne a kapcsolatuk, vagy legalább egy új partner állna Ön mellett.

Nyilas 11.23-12.21.
Családi körben enyhe feszültség támad, mert Ön úgy érzi, igazságtalanul ítélték meg egy bizonyos ügyben. Talán elhamarkodottan mondtak véleményt, talán nem ismertek minden körülményt. De ez Önt most nem is izgatja. Ha ezt a feszültséget jó kedéllyel feloldja, ez örömmel tölti el. Gyakorlati érzékét bámulják. A mai nap alkalmas lehet színház- vagy koncertlátogatásra, ma képes teljes lelkével átadni magát az élvezetnek.

Bak 12.22-01.20.
Göröngyök és buktatók. Ez képletesen és valóságosan is értelmezhető a mai napjára. Ahol a bukfenc várja, az egy kedves úr terepe, aminek elég ügyetlenül veszi a buktatóit. Mindenesetre lehetőleg csak olyan helyen vagy helyzetben veszítse csak el a testi egyensúlyát, ahol azonnal le is lehet rogyni egy ágyra. Már az sem fogja igazán zavarni, hogy besétál a csapdába, hisz azt az Ön számára jó előre megvetették.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha nem vigyáz, megint csapdába kerül, és ki tudja, hogy onnan hogyan kerül elő ismét. Figyelje tehát minden mozdulatát, mert sohasem lehet tudni, hogy mikor csal, mikor lesz életveszélyes az akciója. Szerencsére szörnyen magabiztos, így fel sem téttelezi, hogy Ön rájön a trükkjeire. De ez szintén az Ön malmára hajtja a vizet. Csak egy kis türelemre és kitartásra van szükség, mert előbb-utóbb hibázik, és akkor eljön az Ön ideje.

Halak 02.20-03.20.
Ma úgynevezett „holtbiztos tippeket" fog kapni: alaposan fontolja meg, hogy ezek közül melyik a valóban megbízható és melyek azok, melyeket semmilyen hátsó szándék nem vezérelt. A nap alkalmas rövidebb utazásokra, megbeszélésekre és tárgyalásokra. A barátok, rokonok és szomszédok számítanak rá, hogy egy bizonyos helyzetben Ön majd megtalálja a megoldást. A szerelemben szenvedélyes odaadást tapasztal.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite