2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jól indul a mai nap és a hét az Ön számára a munkahelyén

Napi horoszkóp: Jól indul a mai nap és a hét az Ön számára a munkahelyén

Minden hét kezdetén úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy semmilyen feladat nem fog ki az Ön képességen - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A gondolatait most a rejtett, titokzatos, legalsó rétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja. Minden kapcsolatában a háttérben meghúzódó érzések után kutat, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Ez általában egy jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül károsan hatnak a kapcsolatokra, megmérgezik azokat. Mélyről jövő érzések törnek a felszínre, heves áttöréseket idézve elő. Most megértheti e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarja.

Bika 04.21-05.21.
Jó napra ébredt. Minden hét kezdetén úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy semmilyen feladat nem fog ki az Ön képességen. Egyszerre akarja bekapni a világot, két kézzel akarja birtokba venni az adódó lehetőségeket. Ez önmagában még nem is lenne baj. A probléma az, hogy eközben elfeledkezik azokról az apró kötelezettségekről, amelyek Önre hárulnak, és amelyeket csakis Önnek kell megoldania.


Ikrek 05.22-06.21.
Jól induló programját megannyi kellemetlenség zavarhatja meg, és a végén aztán a zavaró körülmények miatt értelmetlen civakodásba torkollhat a legmeghittebb családi, baráti összejövetel, vagy randevú. Akikkel most összezördül, azokkal akár végleg is megszakadhat a kapcsolat, de ez ne keserítse el. Ezáltal nyílhatnak meg új ajtók is indulhat el új utakon lényegesen előnyösebb munka és ismeretségek felé.

Rák 06.22-07.22.
Ha valami miatt alibit kellene igazolnia erre a napra, nehéz lenne felidéznie, annyira jelentéktelenül alakul. Minden a megszokott időrend és forma szerint zajlik. Nincs egy érdekesebb tárgyalás, fontos telefon, még egy jó kis vitába sem keveredik senkivel. Sokan szabadságon vannak, üres a munkahelye. Aki most jön vissza a nyaralásból, az élményeit meséli, míg Ön ezt irigykedve hallgatja. Ha megteheti, menjen haza minél hamarabb.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem kellene mindent úgy mellre szívni. Hát már élcelődni sem lehet Önnel? Az a bizonyos megjegyzés sem azért hangzott el, hogy az egész napját tönkretegye, vagy, hogy egy életre megbántsa. Mindössze egy buta, talán félreérthető tréfa volt. Ön viszont nagyon komolyan vette. Vigyázzon, mert a túlzott érzékenysége miatt egyre több ilyen szituációba keveredik, és a gyakori „sértések" megfekhetik a gyomrát.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon a munkájában, a hivatásában újabb kimagasló sikert érhet el. Viselkedjen tartózkodóan, és ne engedje, hogy az elismerések megszédítsék. Ugyanis hajlamos túlzásba vinni a lelkesedést, és ezt mások nem nézik jó szemmel, vagy félreérthetik. Ne adjon alapot az ellenséges érzületekre. Ha nem száll a fejébe a dicsőség, akkor kellemes hangulatban ünnepelheti meg a sikereit, jó hangulatú buli keretében.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mi az, amire igazán vágyik? Mi az, amit igazán szeretne? Na persze ne lehetetlen kívánságokra gondoljon, hanem egyszerű, „földi" dolgokra. A mai napot szánja önmaga megvalósítására, titkos belső énjének kibontakoztatására. Lehet, hogy a környezete kissé furcsán fog majd Önre nézni, de ezt hagyja figyelmen kívül, csak a belső üzeneteire koncentráljon és figyeljen, minden más legyen most mellékes.

Skorpió 10.24-11.22.
Voltak már jobb, és lesznek még rosszabb napjai is. Okosabb, ha nem lázad a körülményei ellen, mert a semminél az utált munkahely is jobb. Ha nem idegesítené magát folyton - legtöbbször ráadásul jelentéktelen dolgok miatt -, higgye el, a világon semmi baja nem lenne. Erre nehogy akkor kelljen rájönnie, amikor már késő lesz. Amíg nincs hova továbblépnie, fogadja el a korlátait és az adott helyzetből igyekezzen a legtöbbet kihozni.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai nap zűrösen kezdődik és zűrösen végződik. Azonban ismét diadalt arat azon képessége, hogy a legnehezebb helyzetekben sem veszíti el a hideg fejét és a tisztánlátását, és el tud igazodni, megtalálja a kiutat. A zűrzavarban ugyanis elemében érzi magát. Délután olyasvalakivel találkozik, aki nagy hatást tesz Önre. De most se hagyja cserben a feje, ne veszítse el a kritikai érzékét.

Bak 12.22-01.20.
Kissé szórakozott, talán nem aludta ki magát? Az önmeggyőzés - „figyelek, mindenre aprólékosan odafigyelek és megjegyzem. Egyre erőteljesebben vagyok képes a figyelmemet akaratlagosan irányítani" - nagyon eredményes lehet az Ön esetében. Családja olyan dolgokkal nyaggatja, amelyekhez egyáltalán nem fűlik a foga. Szeretne kibújni a feladatok alól, de csak a határozott, de nem sértő fellépés segíthet.

Vízöntő 01.21-02.19.
Jól indul a mai nap és a hét az Ön számára a munkahelyén. A folytatás azonban nem lesz teljesen zavartalan, felhőtlen. Éppen ezért a fontosabb, határidős teendőket szerdáig igyekezzen lezárni, elintézni. Az anyagiakra is vonatkozik a fenti tanács. Kisebb bosszúságokra kell felkészülnie, ha a kereskedelemben dolgozik. Az apróságoknak azonban nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani.

Halak 02.20-03.20.
Nagy a kísértés, hogy ma egy kissé kényelmesen vegye a dolgokat, hogy hátradőljön, és figyelmen kívül hagyja a kötelezettségeit. De ne feledje, az efféle szeszélyek a jelen pillanatban kényelmetlen következményekkel járnak. A konkurensei pont egy ilyen „lebénulásra" várnak, hogy támadásba lendülhessenek, Szükség esetén hagyja inkább, hogy megbízható emberek kézen fogva vezessék és átsegítsék a nehéz pillanatokon.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite