2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az egyiknek sikerül, a másiknak nem

Napi horoszkóp: Az egyiknek sikerül, a másiknak nem

Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A nap első részét szívesen tölti baráti társaságban. Ebben az időszakban folytathatja ezoterikus tanulmányait, még mindig sok új ismeretséget köthet, és sokféle inspiráló élmény érheti a hónap hátralévő részében. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű futókalandnál. Ha már foglalt lenne, akkor töltsön minél több időt a szerelmével. Töltődjenek fel közös, romantikus élményekkel.

Bika 04.21-05.21.
Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket. Botladozásainak okát egyébként korábbi felkészületlenségében és felületességében lehet keresni. Ha mindebből nem okul, és ismét ilyen hibákba esik, nem kétséges, hogy a barátai és feltétel nélküli, önzetlen támogatói el fognak fordulni Öntől.


Ikrek 05.22-06.21.

Ön a környék legfantáziadúsabb személyisége, igazi egyéniség. Ha eddig nem próbálkozott művészkedni, ideje lenne elkezdeni. Senki sem tud úgy történeteket kitalálni és utána ezt elmesélni, ahogyan Ön. Írjon kis történeteket, novellinókat. Fantáziagazdagsága az üzleti életben is kamatoztatható. Mostanában kap egy nagyon jó ajánlatot. Ne legyen túl igényes, az ajánlat valójában jó. A szerzett pénzt próbálja meg beosztani.

Rák 06.22-07.22.
Ez a nap nem remek, nem kiemelkedő, pusztán jó. Nem okoz nehézséget, hogy elintézzen ezt-azt, simán megy minden a maga menetében. Egyre jobban érdekli a munkája, egyre több örömet talál benne. Játszva megbirkózik a felgyorsult események sodrásával, szervezőképessége most sem hagyja cserben. Partnerének sem lehet kifogása Ön ellen, este mindent elkövet, hogy a kedvében járjon és elcsábítsa.

Oroszlán 07.23-08.23.
Mit használ, ha rózsaszínre fest mindent, és megpróbálja elhitetni mindenkivel, amit maga is csak szeretne? Az ilyen álomgyártásnak súlyos következményei lesznek, melyekkel valószínűleg nem is számolt. Ha csak egy kicsit is odafigyelt volna barátja tegnapi mondataira, mindezt Ön is világosan látná. Addig változtasson, amíg nem késő. Igyekezzen felidézni a segítő, tanácsadó szavakat, hogy tudja, merre induljon.

Szűz 08.24-09.23.
Fejezze be, amit elkezdett, de ne fogjon most új vállalkozásokba, tervezgetésekbe. Előbb mérje fel a lehetőségeit - igyekezzen mindeközben mindkét lábbal a talajon maradni - és kérje ki a barátai, családja tanácsát, véleményét is. Most Önnek is jól jöhet egy kis lazítás, tájékozódás, vagy egyszerűen csak az, hogy jól kibeszélgesse magát. Ha jól osztja be a napját, még erre is bőven jut ideje.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ne akarjon számot vetni az év eltelt időszakával, hiszen ami volt, az elmúlt. Volt sok öröm, de sajnos üröm is. Érdemes azonban elgondolkoznia azon, hogy miképpen változtathat a negatívumokon. Az éjszakai mulatásról semmiképpen ne mondjon le, hiszen szüksége van a szertelen kikapcsolódásra, hogy kiléphessen végre a hétköznapok taposómalmából. Összességében kibírható napot tudhat a háta mögött.

Skorpió 10.24-11.22.
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Így van ez! Önnek a mai napon minden sikerül, amibe belefog. A tegnapi homály mára kitisztul, és belátja, hogy valóban nincs is oka a nyugtalanságra. Más a helyzete ugyanakkor a magánéletében, ugyanis a családja időközben a feszültségeknek köszönhetően hátat fordítva Önnek, a nyári hőségek ellenére kihűtötte a családi fészket. Ideje lenne kivenni a részét az otthoni életből is.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma olyan területen fog sikert aratni, amely voltaképpen idegen, határozottan távol áll Öntől. De kerülje el, hogy ezzel új ellenségeket szerezzen, bőven elég megküzdenie a régiekkel. Ne akarjon másokat mindenáron kiszorítani, csak azért, hogy magasabbra törjön. Higgye el, a főnöke támogatja. A siker nem jön magától, de végül is az Önben meglévő szívósság és kitartás igazolja majd a munkáját.

Bak 12.22-01.20.
Külföldiek társaságába kerülve hálás annak a néhány évnek, amelyet nyelvtanulással töltött. Íme: megtérült a befektetett energia. Ez ügyben furdalja az oldalát a kíváncsiság, de sehogy sem tud kiszimatolni valami érdemlegeset. Ennek ellenére még nem kell magánnyomozó irodához fordulnia. Váratlanul ölébe hullik a megoldás, ráadásul egy olyan személy által, akit eddig az ellenfelének gondolt.

Vízöntő 01.21-02.19.
Közvetlen főnökével ma viszonylag könnyű együttműködni, mert buzog benne a munkakedv, ahogy Önben is. Most valahogy fél szavakból is megértik egymást és az elképzeléseik is fedik egymást. Viszonylag nehezebb azonban a dolga a kollégákkal. Anyagi kérdésekben csak akkor tanácsos döntenie, ha önálló vállalkozásba fog. A hétvége kellemesnek ígérkezik, különösen, ha a partnerével, illetve a családjával kimozdul otthonról. Egy kirándulás például maradandó élményt nyújt mindenkinek. A kezdeményezés, a szervezés természetesen Önre vár.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon hajlik arra, hogy engedjen a kényelemszeretetének. Amíg a munkája nem látja ennek a kárát, nincs oka, hogy ellenálljon ennek a kísértésnek, késztetésnek. A pénzügyek kedvezően alakulnak, a mai napon befektetett anyagii javak haszonnal kecsegtetnek. A szerelemben semmi felkavaró nem történik, amit akár pozitívumként is értelmezhetnénk, ha Ön nem vágyna most egy kicsit nagyobb odafigyelésre.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite