2020. augusztus 9., - Emőd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem hisz a csodákban, pedig azok igenis léteznek

Napi horoszkóp: Nem hisz a csodákban, pedig azok igenis léteznek

Most önfeledten és szabadon örüljön a pihenőnapnak és annak, hogy pillanatnyilag rendezetten élhet és a kilátásai is bíztatóak - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egész héten arra vágyott, hogy a mai napon nyugodtan ülhessen otthon és szeretteivel élvezze a vasárnapi ebéd szépségét. Valószínűleg ez a mai napon nem egészen úgy fog sikerülni, ahogy elképzelte. Ma kivételesen hagyja, hogy magukkal ragadják az események és sodródik az árral. Meglátja, még akár élvezni is fogja az előre el nem tervezett események zajlását és a néha fejetlenségbe torkolló történéseket.

Bika 04.21-05.21.
Valahogy a véletlen a mai napon egy csendes, nyugodt naphoz segítette. Bár sok mindent betervezett erre a huszonnégy órára, semmi nem jön össze, így hát végre nyugodt körülmények között gondolhatja át a dolgait. Elsősorban a magánéletét kell rendbe szednie, mert ennek a most már kaotikusnak mondható állapota teljesen elnyomja a valódi célokat, szinte lehetetlenné teszi a becsületes és hosszú távú megoldásukat.


Ikrek 05.22-06.21.
Fáradt, ezért egy kicsit ingerültebb a szokásosnál. Úgy érzi, hogy küzdenie kell. Az oly sokszor irigyelt derűje, humorérzéke azonban átsegítheti a mozgalmas, nehéz napokon. Magánélete bonyodalmait a rokonainak köszönheti. De már meg tanul ezzel együtt élni, hisz tudja, őket megváltoztatni úgysem tudja. Ha ügyes, könnyen megszabadulhat titkos és nyílt ellenségeitől. Jól kihasználhatja a befolyásos barátai támogatását.

Rák 06.22-07.22.
Remek ötlet volt a főnökétől a közös kirándulás. Valóban sokszor hamarabb lehet közös nevezőre jutni a fehér asztal mellett, mint a tárgyalószékben, feszélyezett légkörben. Most is nagyszerű üzleteket köt, ráadásul az apró betűs részek sem kerülték el a figyelmét. Két tempó között a Balatonban, este a tábortűznél örök barátságot fogad az örök ellenfeleivel. És mindeközben mind lelkileg, mind testileg is feltöltődik.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egy hosszú levél elolvasására csak most tudott időt szakítani, bár tulajdonképpen már a hét közepén el kellett volna olvasnia. Végigböngészve a hevenyészett sorokat, meglepő felfedezés körvonalai bontakoznak ki a szemei előtt. Ez, ha minden igaz, alapvetően határozza meg az Ön, de még a családja életét is. Ne habozzon, azonnal beszélje meg a tartalmát a párjával, hiszen ez éppen annyira tartozik rá is, mint Önre.

Szűz 08.24-09.23.
Engedje el magát és ráérősen, nyugodtan gondolja végig, hogy mi is történt Önnel mostanában. Most semmi felesleges izgalom, aggályoskodás. Arra ráér később is. Most önfeledten és szabadon örüljön a pihenőnapnak és annak, hogy pillanatnyilag rendezetten élhet és a kilátásai is bíztatóak. Jó egy kis eseménytelenség az ember életében, ilyenkor jut idő az elmélkedésre, az önmagába fordulásra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Semmi érdekes nem történik ezen a napon, nem nyeri meg a totón a tizenhárom plusz egyest, nem lesznek kiemelkedő sikerei, a telefon sem zaklatja percenként, és ne számítson viharos szerelemre sem, vagy szenvedélyes éjszakára. Szokványos vasárnap ez, amikor a finom ebéd után családi körben tévézéssel, semmittevéssel vagy sétálással múlatja a napot. Olyan igazán egyszerű, nyugodt, meghitt nap ez a mai.

Skorpió 10.24-11.22.
Nem hisz a csodákban, pedig azok igenis léteznek. Például találkozik valakivel, és első látásra beleszeret, pedig ez nagyon nem jellemző Önre. És ez az észbontó, nagy szerelem ráadásul még kölcsönös is. Mi más lenne ez, ha nem egy csoda? Ezért - mert ne is tagadja - érdemes volt kimozdulni a négy fal körül. És bár reggel még egyedül ébredt, szíve is magányosan dobogott, de estére már kifordul a világ a sarkából.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma semmiféle óvatoskodásra nincs szükség, semmi sem zavarhatja meg a köreit, az energiáit. Engedje el magát! Szentelje az idejét kedvenc hobbijának, ha művészi ambíciói lennének, ma a múzsa is Ön mellett lesz. Anyagi dolgokban mérlegeljen, tervezze meg előre a következő hetek lépéseit, erre kiválóan alkalmas ez a vasárnap. Ha a partnerére a kellő figyelmet fordítja, meghálálja - meglátja.

Bak 12.22-01.20.
Szándékosan keresse a találkozást az ellenségeivel, a rosszakaróival. Sokkal jobban jár, ha kipuhatolja, min is törik a fejüket, mivel akarnának ártani Önnek, mintha homokba dugná a fejét, és majdan ellentámadásba is nagyobb esélyekkel indul a tudásával felvértezve. Sokkal nagyobb lenne a vesztesége az ismeretei nélkül. A nyílt támadásokra mindig élesebb, de becsületesebb küzdelemmel válaszol.

Vízöntő 01.21-02.19.
Rendkívül meleg nap süti a virágait, ugye nem feledte el meglocsolni az elpilledt növényeket? Most a jeges üdítő nem segít, maradjon az árnyékban, és ha teheti, bújjon be a hűs habok közé. Amennyiben nem tud arról gondoskodni, hogy testét hűtse, inkább ne mozduljon ki a lakásból, sötétítsen be és sűrűn tusoljon. Ügyeljen, hogy a szerettei is az időjárásnak megfelelő programokat szervezzenek maguknak.

Halak 02.20-03.20.
Nem tudja ugyan megmagyarázni, hogy miért, mégis szenved attól a rögeszméjétől, hogy az Ön környezetében élő emberek nem fogadják el Önt olyannak, amilyen - jóllehet, mostanában sokkal inkább kész a kompromisszumokra, mint máskor. Ne vonja le ebből azt a végkövetkeztetést, hogy mindennel és mindenkivel szakítania kell, mert akkor még komolyabbra fordul a dolog, és olyanoktól is el kell majd válnia, akikkel alapjában véve nagyon jól kijön.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite