2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Legyen óvatos a közlekedésben és kerülje a kötekedő ismerőseit is

Napi horoszkóp: Legyen óvatos a közlekedésben és kerülje a kötekedő ismerőseit is

Miközben a nyári nap melegét élvezi, úgy érzi, mintha súlyos terhektől szabadult volna meg - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Bizonyos értelemben lezárhatja a múltat. Új szakasz kezdődhet az életében. Valószínűleg több munkát fog kapni a munkahelyén, a munkatársaihoz képest is aránytalanul többet kell dolgoznia majd. Ám pár nap múlva több szabadideje lesz, így új dolgokba is belefoghat bátran. Hobbijának is hódolhat és még új partnerkapcsolat is alakulhat. Most Önön múlik, hogyan tud majd élni a kínálkozó lehetőségekkel.

Bika 04.21-05.21.
Mikor, ha nem most? Bár ünnep van, egészen kivételes alkalom kínálkozik az anyagi gyarapodásra, igaz, némi kockázattal. Sokszor megpróbált már egy csapásra pénzt szerezni, de valahogy mindig visszarettent a kockázattól, a bukás veszélyétől. Most, másokkal együtt megoszthatja ezt, és olyan biztosítékokat is kap, amelyek enyhíthetik egy esetleges bukás anyagi következményeit. Lássa be, ez valóban egy vissza nem térő lehetőség.


Ikrek 05.22-06.21.

A mértékletesség legyen a vezérelve a mai napon, mert minden túlzásba vitt dolog megbosszulja magát. Álljon hát ellen a finom falatoknak, vagy ne akarjon egyik napról a másikra - költséges kúrákkal - megszabadulni a felesleges kilóitól. A mértékletesség vezérelje az esti buliban is, mert nem szabad elfelejtenie, hogy eljön a másnap reggel. Legyen óvatos a közlekedésben és kerülje a kötekedő ismerőseit is.

Rák 06.22-07.22.
Még tart a tegnapi hangulat, ma nem hagyja, hogy bármivel is kihozzák a sodrából. Nem hajlandó semmit sem komolyan venni, csak vonogatja a vállát és mosolyog. Egy darabig ez akár mulatságos is lehet, de arra azért vigyázzon, hogy ne vigye túlzásba ezt a viselkedést. És ha történetesen házassági ajánlatot kapna, akkor számoljon el tízig, mielőtt elkezdene vihogni. A válaszadásra pedig igyekezzék finoman haladékot szerezni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Már régóta szeretne valami igazán nagyot szóló meglepetéssel előállni, de eddig nem jutott az eszébe semmi olyan, ami valódi, sőt váratlan lenne. Ha elővesz egy szakácskönyvet, és elkészít egy ritka ínyencséget, nem csupán a családtagjait lepheti meg, hanem saját magát is, hiszen őszinte hódolója a konyhaművészetnek - igaz, eddig inkább csak passzív „befogadója" volt. Higgye el, sikerülni fog.

Szűz 08.24-09.23.
Ne törődjön azzal, hogy mit pletykálnak Önről a közvetlen szomszédjai. Térjen napirendre felette, és ne kezdeményezzen veszekedést. Családtagjaival is lehet nézeteltérése, ha nem sikerül a belső feszültségét kordában tartania: kezdődik az iskolaév és ilyenkor hirtelen megnövekednek a kiadások. Emiatt azonban ne vállaljon több munkát annál, mint amennyit nyugodt lélekkel és különösebb megerőltetés nélkül el tud végezni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Amilyen csendes és egyszerű volt a tegnapi napja, olyan bonyolult és hangos a mai. Számtalan elintéznivalója lenne, de csak reggel jön rá arra, hogy a mai ünnepnapon ez nem fog sikerülni. De a telefonja szüntelen csörög még így is, és a megválaszolatlan leveleire végre tud időt szakítani. Ráadásul a családban egy új feladatot is a nyakába sóznak, ami nem könnyíti meg igazán a helyzetét.

Skorpió 10.24-11.22.
A nyárvége a gyümölcsök és a tavaszi szerelmek beérésének az ideje. Talán megérett az ideje, és rászánja magát arra, hogy törvényesen is megerősítse a kapcsolatát. A nap legfőbb eseményei most családi körökben zajlanak. Az egyik helyen frigyre lépnek, a másikon válások tanúja lehet. Akár az egyik, akár a másik gyakorol Önre nagyobb hatást, az biztos, erre a napra mindig emlékezni fog. Vagy így, vagy úgy.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha régóta nem volt már szerelmes, akkor a mai nap sorsfordító eseményeket tartogat. Ma szembetalálkozhat azzal az emberrel, aki álmaiban már többször megjelent. Ha valóban érzi, hogy meglelte az igazit, ne habozzon, adja át magát az érzelmeinek. Vagy legalább kísérelje meg. A szerelemre is érvényes a mondás: aki mer, az nyer. Persze semmi sem óvhatja meg a csalódástól, ez azonban már más lapra tartozik.

Bak 12.22-01.20.
Azt mondják, a nevetés sok mindenre kihat, még több mindenre gyógyír. Még az emésztésünk is jobb lesz tőle. A nevetés maga az életerő. A szexuális élet is feléled, ha kacag, mert olyan serkentő anyagok szabadulnak fel, amelyek a teljesítőképességet növelik. Egyáltalán nem lenne ellenére, ha egy egész város hahotájával találná szembe magát. Hogy ehhez mit kell tennie. A válasz nagyon egyszerű: nevetni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Régi munkatárásával találkozik a délelőtt folyamán és nagyot diskurálnak egy kávé mellett. Rengeteg régi ügy kerül elő eközben, és több dologban is most állnak csak össze a részletek egésszé. Most jön rá arra, hogy mi történt akkor, és ott Önnel. Csak arra vigyázzon, hogy a beszélgetés közben intimitásokat ne fecsegjen ki, mert ezt később megbánhatja. Természetesen Ön sem adja tovább a hallottakat.

Halak 02.20-03.20.
Miközben a nyári nap melegét élvezi, úgy érzi, mintha súlyos terhektől szabadult volna meg. Úgy él, mint a közmondásban emlegetett hal a vízben: úgy érzi, minden gondja megoldódott, hosszú idő óta először sikerül igazán lazítania. Alkalma nyílik teljesen új benyomásokat befogadni. Ezek teljesen megváltoztathatják az életfelfogását, ha feltétel nélkül át tudja adni magát az élményeknek. A szerelemben is nagyszerű órák ígérkeznek.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite