2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Merész huszárvágásaiért elnyeri az öreg király tetszését, a királykisassz

Napi horoszkóp: Merész huszárvágásaiért elnyeri az öreg király tetszését, a királykisasszony/fi kezét, no meg a fele királyságot

Sajnos egyetlen mód a magányra a zárt ajtó és a kihúzott, kikapcsolt telefon. Ha napközben nem is, legalább este tegye meg - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Már most, a hét első munkanapján nagyon szeretne kiszabadulni a mindennapokból? Ez teljesen normális, de ne izguljon, mert a küszöbön már a hétvége - ha optimistán közelíti meg a kérdést. Kedvesével beszéljék meg, hogy mit csinálnak a hétvégén. Jobb még most tisztázni a programot, hogy mindketten felkészülhessenek rá. Nem érdemes olyan problémákon veszekedniük, amit nem is Önök irányítanak.

Bika 04.21-05.21.
Az a lényeg, hogy megőrizze a jókedvét és a lélekjelenlétét. Főleg az utóbbira lesz a mai napon nagy szüksége, hiszen a történések igencsak próbára teszik a józan ítélőképességét. No, azért nem kell megijedni, megoldott már ennél sokkal bonyolultabb feladatokat is - ha nem is minden félelem nélkül. A mai „penzum" pedig kifejezetten érdekes, izgalmas próba lesz, amelyen eldől, hogy azoknak van-e igazuk, akik szerint Ön többre képes, vagy azoknak, akik már leírták.


Ikrek 05.22-06.21.
Az a lényeg, hogy megőrizze a jókedvét és a lélekjelenlétét. Főleg az utóbbira lesz a mai napon nagy szüksége, hiszen a történések igencsak próbára teszik a józan ítélőképességét. No, azért nem kell megijedni, megoldott már ennél sokkal bonyolultabb feladatokat is - ha nem is minden félelem nélkül. A mai „penzum" pedig kifejezetten érdekes, izgalmas próba lesz, amelyen eldől, hogy azoknak van-e igazuk, akik szerint Ön többre képes, vagy azoknak, akik már leírták.

Rák 06.22-07.22.
Mára már lecsillapodott a bolondos jókedve, most legszívesebben elvonulna a világtól egy félreeső zugba és elmélkedne. Ha van még szabadsága, vegyen ki néhány napot, úgysem tud semmi hasznosat csinálni. Ilyenkor határozottan irigyli a remetéket, és hiányolja a lakatlan szigeteket. Sajnos egyetlen mód a magányra a zárt ajtó és a kihúzott, kikapcsolt telefon. Ha napközben nem is, legalább este tegye meg.

Oroszlán 07.23-08.23.
A leszámolás napja ez, legalábbis az illúziókkal való leszámolásé. Végre számot kell vetnie azzal, hogy mi tartozik a valóság, és mi a vágyálmok birodalmába. De ez nem elég! Azt is el kell döntenie végre, hogy a vágyak közül melyek azok, amelyek megvalósíthatóak, vagy legalábbis elérhető közelségbe hozhatóak, és melyek nem. Minél később lát hozzá a rendrakáshoz, annál nehezebb lesz.

Szűz 08.24-09.23.
A pillanatnyi üresjáratot a munkahelyén vagy a tanulmányaiban használja ki arra, hogy élményeket gyűjt vagy behozza az olvasási, levelezési, ügyintézési lemaradását. Ha az időjárás kellemes, tartózkodjon minél többet a szabadban. Este menjen el színházba vagy hívja meg egy csésze kávéra és beszélgetésre a barátait. Most ne zárkózzon magába, éljen társasági életet. Az önvizsgálatot halassza későbbre.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Talán attól fél, hogy eljár maga fölött az idő, talán attól, hogy jön az ősz, és nemcsak a jó időt, hanem a szerelmet, a kalandokat is kisöpri az életéből egy forgószél. Érzelmileg telített, szexuálisan kiéhezett. Minden összejött ahhoz, ami egy kellemes, szenvedélyes délutánhoz kell, hiszen már partnere is akadt. Adja hát át magát az önfeledt örömöknek és a szenvedélynek, felejthetetlen napot fog zárni.

Skorpió 10.24-11.22.
Ez a nap is mást tartogat a hónap első két harmadában születetteknek, mint az utánuk jövőknek. Az előbbiek érvényesülése most zavartalan, érzelmileg is kiegyensúlyozottak, viszonylag harmonikus kapcsolatban élnek. Az utóbbiak alól mintha kicsúszott volna a talaj. Elhelyezkedési vagy egzisztenciális gondjaik lehetnek. Magánéletük rendezetlen, és nem örvendenek a legjobb egészségnek sem. Ma ez a helyzet. Holnapra talán megint más lesz...

Nyilas 11.23-12.21.
Nos, ez a mai nap mindennek mondható, csak unalmasnak nem! Teljesen mindegy, hogy hatósági ügyről, vagy más jogügyletről lesz szó - Önnek ma minden sikerül. Ma végre ünnepelhet, hiszen a dolgok nem is mehetnének jobban. Hogy miben arat sikert: pénzügyi téren vagy a szerelemben, ez bizony attól függ, mikor született. Az első dekádban születettek a hivatali életükben, míg a hónap második felének szülöttei elsősorban a magánéletükben lesznek sikeresek.

Bak 12.22-01.20.
Merész huszárvágásaiért elnyeri az öreg király tetszését, a királykisasszony/fi kezét, no meg a fele királyságot. Nos, körülbelül ilyen komolysággal kell fogadnia a főnöke vállveregetését is. De nem is a külső elismerés számít. A legfontosabb az, hogy Ön jól érzi magát a bőrében. Ritka produkció, amire a mai napon képes. Munkatársai fitymálgatva értékelik a sikerét. A csodák három napja most kezdődik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha tartós használati cikket, vagy egy új ruhát akar vásárolni, akkor azt ne a mai napon tegye. Amennyiben halaszthatatlan a dolog, akkor a csütörtököt válassza, de még jobb lenne, ha várna a jövő hét keddjéig. Titokban egy kis flörtre, kalandra vágyik. Egyre ügyeljen: ne a munkatársával kezdjen ki, mert annak kínos következményei lehetnek. Akkor inkább hívja fel egy régi szerelmét és üljenek le egy kávéra.

Halak 02.20-03.20.
Próbáljon megszabadulni a kényszerektől és a rutinmunkáktól, mert ezek állandó feszültségben tartják Önt. Lépjen ki egy kissé a saját világából, és tekintsen Önmagára kritikus távolságtartással. Csak így lesz képes felismerni, milyen hibákat követett el. Mindenekelőtt azt kellene jól megvizsgálnia, nem törődik-e túl keveset az egészségével. Egy rokonszenves ember este egy kedves szót vár Öntől.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite