2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a nap szerencsésen telik el

Napi horoszkóp: Ez a nap szerencsésen telik el

A felismeréstől szárnyakat kap, és kedvesebb lesz, mint valaha. Meg is lesz az eredménye - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Fokozott szexuális étvágya szerezhet néhány kellemes, de kellemetlen estét is, attól függően, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatában. Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek a szerelmi életében. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az inkább tisztán csak a testi vonzalomra épül, így nem valószínű, hogy tartósnak bizonyul.

Bika 04.21-05.21.
Mintha csak a tegnapi nappal nézne a tükörbe. Legjobb volna a szemét behunyva elrohanni, vagy ököllel betörni, hogy többé sose lássa vissza. De bármily sajnálatos is, egyik sem lehetséges. Néznie kell az elátkozott képe, akár akarja, akár nem. Szenved. De keserves óráinak hamarosan vége lesz. És egy nehéz tehertől szabadulva vághat majd neki ismét a világnak. Kitart, csak ennyit tehet most.


Ikrek 05.22-06.21.
Valósággal belelovalja magát a kétségbeesésbe, pedig semmi oka erre és ezt környezete is folyamatosan mondja Önnek. Próbálja meg úgy nézni a problémákat, ahogyan azt akár holnap, akár egy hét múlva látná. Szerencsére akad, aki szeretetével enyhíti is a gondjait. Ne veszítse el az önuralmát, ne kritizáljon meg most senkit meggondolatlanul. Számoljon el tízig, mielőtt bármit is kimondana.

Rák 06.22-07.22.
Helyreállt a lelki egyensúlya, megbékélt már azzal a gondolattal is, hogy az élet már csak olyan, amilyen. Most elfogadja saját magát, jó és rossz tulajdonságaival egyetemben. Talán ennek is az az oka, hogy kibékült a partnerével, és megértette, hogy ő éppen ezen tulajdonságai miatt szereti, és ha megváltozna, nem is kellene neki. Ettől a felismeréstől szárnyakat kap, és kedvesebb lesz, mint valaha. Meg is lesz az eredménye.

Oroszlán 07.23-08.23.
Magánélete boldog és kiegyensúlyozott. Végre rendeződnek a családot oly régóta megosztó viszályok is. A szerencsés megoldás előkészítésében természetesen Önnek is oroszlánrésze volt. Ez vitathatatlan. Ugyanakkor ne feledkezzék meg arról sem, hogy milyen ingatag is lehet egy ilyen családi béke. Elég egy szikra, egy félreértés, és máris gyűlölködésbe, féltékenykedésbe csap át a szeretet.

Szűz 08.24-09.23.
Az érzéki kielégülés serkentően hat az alkotókedvére. Megmozgatja a fantáziáját, és energikus, gyors intézkedésekre serkenti. Most nem ismer lehetetlent, nincs legyőzhetetlen akadály sem Ön előtt. Céljait könnyebben elérheti, mert a szerencse is Ön mellé szegődik. A mai napon nincs az a megoldhatatlannak, reménytelennek látszó feladat vagy szituáció, melyet ne küzdene le oly eleganciával, melyet környezete nem győz csodálni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Amennyiben ősztől az iskolapadot fogja koptatni, emiatt szomorkodik, de ha ez nem keserítené meg az életég, akkor a szerelmi kudarcok miatt morcos. Legszívesebben kitörölné a naptárból az elkövetkezendő napokat, hetet. Ha sikerülne kedélyesen felfogni a dolgot, még élvezné is. A gyermeki énje egész nyáron tombolhatott, megfiatalodva már csak azon morfondírozik, vajon meddig lehetett volna még halogatni a szakítást.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma ismét fordulhat a kocka: ha eddig biztonságban érezte magát, most elbizonytalanodik, míg a bizonytalanok erőre, magabiztosságra lelnek. A negatív érzéseket kivédeni nem lehet, csak védekezni ellene. Hozzáértéssel, szívóssággal, szakmai elkötelezettséggel. Ha mindezekkel rendelkezik, nem lehet sok vesztenivalója. Ha az egyik helyen leépítik, a másikon azonnal „elkél". Kiváltképpen érvényes ez a jegy második dekádjában születettekre.

Nyilas 11.23-12.21.
Próbálja meg a lényegest a lényegtelentől elválasztani. Ma kizárólag a fontos, elsősorban a határidős feladatokra összpontosítson. Használjon ki minden alkalmat arra, hogy az üzleti ügyeiben vagy a magánéletében javulást idézzen elő. Ne legyen szószátyár. Az üzleti életben nincs helye a fecsegésnek. Terveit tartsa meg magának. Az ördög sosem alszik. Magánéletében kisebb konfliktus támadhat, de ez nem vezet különösebb bonyodalmakhoz.

Bak 12.22-01.20.
Szedje a cókmókját, meg a kis családját és szédületes iramban hagyják el a várost még az idén nyáron utoljára. Még néhány nap is megéri. Az apró bosszúságok, kényelmetlenségek nem számítanak. Türelmesen hallgassa végig az útjelentéseket, azon a néhány percen már nem múlik. De ha ezzel elkerülheti az útfelújításokat, dugókat, lényegesen nyugodtabban érhetnek célt akár a tenger partján is.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szinte minden sikerül, amibe a mai napon belekezd. Remekelhet a munkahelyén, de még inkább az egyéb hivatalos ügyek intézésében. Szép ruhákat vásárol kedvező áron és találkozhat a legkedvesebb barátaival is. Ámor sem marad tétlen, de akiket az útjába hoz most a véletlen, azoknak gyorsan kiadja majd az útját, mert hamar ráébred arra, hogy egyik sem az igazi. De sebaj, most a csalódás sem tudja kedvét szegni.

Halak 02.20-03.20.
Ez a nap szerencsésen telik el. Egy házastársi vita hozzásegíti a helyzet tisztázásához. A fizikai munka könnyedén megy, és a szellemi kapacitása is különösen nagy lesz. Némely ügyek, amelyekbe a rokonai vagy a szomszédjai belekeveredtek, megnyugtatóan rendeződnek. Ugyanez vonatkozik a nevelési kérdésekre is. Ma váratlanul új barátságokat köt. Újonnan szerzett ismereteit használja fel a maga javára.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite