2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a nap éppen azért minősíthető jónak, hogy nincs benne semmi különös

Napi horoszkóp: Ez a nap éppen azért minősíthető jónak, hogy nincs benne semmi különös

Azt nem ígérik a csillagok, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás, de azt igen, hogy végül is minden feladattal megbirkózik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Fontos az Ön számára, hogy valamennyi munkatársa megértse a megváltozott helyzetét. Az Ön állapotában szükség van a megértésre és az empátiára. Sokkal érzékenyebbnek érzi magát, de ezt tudatosan képes javítani, amennyiben nem arra összpontosítja a figyelmét, hogy mit, hol rontott el, sokkal inkább a kiút keresésére. Amennyiben a gondolataiban mindezt sikerül rendeznie, sokkal jobban fogja érezni magát, mint az elmúlt hetekben.

Bika 04.21-05.21.
Ez a nap éppen azért minősíthető jónak, hogy nincs benne semmi különös. Így nem kell megküzdenie hatalmas, legyőzhetetlennek tetsző feladatok megoldásával, nem kell érzelmi viharokon átvezényelnie élete hajóját, de nem várnak Önre hatalmas élmények, felfedezések és kalandok sem. Csupán a dolgát kell tennie, úgy, ahogy az meg van írva, és becsületesen teljesítenie kell az Önre bízott munkát.


Ikrek 05.22-06.21.

A kora reggeli órákban nagyon érzékeny lesz és szeretné, ha a szerelmi partnere egy kicsit több tekintettel lenne az Ön igényeire, Nem érdemes azonban állandóan sértődöttnek lenni. A szerelem és a szex vannak előtérben ezen a távolról sem nyugodt napon. Az est órákban egy baráti társaságba cseppen bele, ahol jóformán senkit sem ismer. Sebaj, legalább lesz alkalma új ismeretségek megkötésére.

Rák 06.22-07.22.
Magabiztossága egy perc alatt összeomlik egyetlen ostoba mondattól. Ettől kezdve a kedve elborul, és úgy érzi, nem is tud megfelelni az elvárásoknak sem a munkájában, sem a magánéletében. Pedig semmi oka a szorongásra. Legyen úrrá a kishitűségén. Felszálló periódusba érkezett, bioritmusa kiváló, egy kis erőfeszítéssel hegyeket lenne képes megmozdítani. Vannak feladatok, melyek csak Önre várnak.

Oroszlán 07.23-08.23.
Arról, hogy a kitartása, állhatatossága a szerelemben valaha is gyümölcsözik, tulajdonképpen már le is mondott. Választottja, aki eddig csupán megtűrte maga mellett, egy csapásra érdeklődést mutat a személye iránt. E hirtelen pálfordulás sokkszerűen érte, és ezért most szinte bénultan áll a nagy lehetőség előtt. Most pedig sok múlik az Ön magatartásán. Ne erőltessen magára idegen szerepeket, maradjon inkább önmaga, hiszen végül ezzel nyert csatát, nem kölcsönvett erényekkel.

Szűz 08.24-09.23.
Ma semmi sem állhat az érvényesülés útjába. Szakmájában, hivatásában az élre törhet, az üzleti befektetései pedig busásan megtérülhetnek. De az is lehet, hogy az alkotómunkában jeleskedik. Igazi értéket hoz létre a művészet vagy a tudomány területén. Bárhogyan is legyen, este jóleső fáradtsággal fog az ágyba térni. A mai napot sikerült a lehető legnagyobb beleéléssel és odaadással oly hasznossá varázsolni, mely kellemes érzéssel tölti el.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Újult erővel veti bele magát a legújabb munkájába, hiszen nem is olyan kicsit a tét. Komoly jutalom van kilátásban, de az sem kizárt, hogy a kiváló teljesítményeire más cégek is felfigyeltek. Ez legyezgeti a hiúságát, de vigyázzon, nehogy elbízza magát. A fölényes, nagyképű magatartás nem az Ön stílusa. Viselje szerényen a sikert, és összpontosítson a munkájára. Ma ne aprózza el magát.

Skorpió 10.24-11.22.
Senki sem tudhatja előre, hogy mit hoz a holnap. Lássuk be, jobb is ez így! Épp elég lesz a mai napon megtudnia, hogy az ismerősei rászedték, pénzt csikartak ki Önből, amelyet nem is hajlandóak megadni. De érheti Önt más kellemetlenség is: betegség, baleset, betörés, csőtörés. Jobb lett volna fel sem kelni. Legyen nagyon óvatos és körültekintő. Már csak azért is, mert a baj, mint tudjuk, soha nem jár egyedül.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma feltétlenül legyen tartózkodó. Ne engedjen semmiféle kísértésnek sem a magánéletében, sem a munkahelyén, hivatása terén. Ne tolja magát túlságosan előtérbe. Főnökei, munkatársai ezt rossz néven vennék, különösen Öntől, aki nem volt eddig törtető, és így kínos következményekkel járhat mindez Önre nézve. Végre elérkezett a hétvége. Már most tervezze meg, mivel tölti el a következő két napot.

Bak 12.22-01.20.
Erősen vágyakozik egy partnerre, aki viszont elérhetetlen távolságban van. És nem csak fizikailag. Szedje elő legalább a közelmúltban írt leveleit. Barátai, jóakarói ismerik a gyötrődéseit, éppen ezért még éjjel kettőkor sem meglepődhet azon, ha betoppannak Önhöz. Igyekeznek kirángatni Önt a kételyei közül, és mi más lehetne a gyógyír, mint egy táncos mulatság. Kerekedjen hát fel és tartson velük. Végtére is péntek van.

Vízöntő 01.21-02.19.
Azt nem ígérik a csillagok, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás, de azt igen, hogy végül is minden feladattal megbirkózik. Ebben munkatársai, de még a szomszédjai is szerepet játszhatnak. Az ember addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Kölcsönökből sajnos nem lehet megélni, azt pedig előbb-utóbb törlesztenie kell. Ne is gondoljon ilyesmire, hanem inkább húzza össze a nadrágszíjat.

Halak 02.20-03.20.
Ma elégedett lehet sorsának alakulásával. Az ellenségei nem lettek ugyan a barátaivá, pedig Ön igen kitartóan fáradozott azon, hogy megnyerje őket. Hagyatkozzon inkább azokra az emberekre, akikről már tapasztalatból tudja, a legjobban ismerik az Ön pozitív és negatív tulajdonságait. Ma minden szempontból mozgalmas napja lesz. Okosan teszi azonban, ha kíméli az erejét. Nehogy megártson a túlterhelés.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite