2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Elhatalmasodik Önben a vágy, hogy kiöntse a szívét valakinek, és ez hosszas t

Napi horoszkóp: Elhatalmasodik Önben a vágy, hogy kiöntse a szívét valakinek, és ez hosszas telefonálásokra ösztönzi

Olyan értesülést kap, amelyek feldúlják a nyugalmát, vagy megörvendeztetik, de egy biztos, nem érinti Önt semlegesen - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Hajlamos lehet most mindent magában tartani. Pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat. Talán legszívesebben visszavonulna egy időre, de inkább ne tegye - legalábbis ne teljesen. Még ha nem is érez kedvet hozzá, akkor is induljon el, és lépjen érintkezésbe másokkal, ne hagyja, hogy bármi a kedvét szegje. Próbálja a kapcsolataiban vállalt kötelezettségeit egyensúlyba hozni a saját igényeivel.

Bika 04.21-05.21.
Elnézést kell kérnie azoktól, akiket - ha akaratlanul is - megbántott. Kifogást ne keressen, hiszen erre nincs mentség. Szokásos gondosságát meghazudtolva olyan területre tévedt, hogy nem csoda, ha elveszítette a helyes utat, a megfelelő hangnemet. Szokatlan fellépése azokat is megbántotta, akik kedvelik és tudják: Ön nem ilyen. Nekik különösen nagy csalódás volt, ahogyan a mai napon viselkedett.


Ikrek 05.22-06.21.

Veszélyes idők jönnek. Valaki el akarja Ön csábítani, de ne hagyja, hacsak nem kíván újabb zűrös időszakot az életében. Ha igen, akkor természetesen kalandra fel. Az sem lenne meglepő a mostani történések folyamában, ha csinos munkatársai körében komoly csábításnak kenne kitéve. És persze nyugodtan hivatkozhat arra, hogy ki tudott volna ellenállni. Természetesen bárki más, Önön kívül.

Rák 06.22-07.22.
Ma eszébe jut - vagy eszébe juttatják -, hogy rohamosan közeleg az iskolakezdés, lassan itt az évnyitó. Természetesen megint az utolsó pillanatra hagyta a füzetek és az egyéb tanszerek bevásárlását, így most főhet a feje, miképpen szervezze meg a teendőit, hogy mindenre legyen ideje. A gyerek kinőtte a tornaruhát, a cipő nyomja a lábát..., szóval nem csak az idejével kell gazdálkodnia, hanem bizony a pénzével is.


Oroszlán 07.23-08.23.

Csúnyán melléfogott. A biztos siker tudatában nagy mellénnyel, túlzott öntudattal és némi nagyképűséggel akart könnyű, szerelmi kalandba bocsátkozni. Elkeserítő leégés lett a vége. Ne hallgasson a sértett önérzetére, nehogy még nagyobb butaságot kövessen el. A tanulságok szinte önmaguktól kínálkoznak. A következtetéseket Önnek kell levonnia. Kullogjon hát haza a tett helyszínéről és zárt ajtók mögött meditáljon egyet.

Szűz 08.24-09.23.
Kezd visszatérni a kedve, hangulata határozottan javul, és ebben egy kis változatosság csak tovább segíthet. Ne zárkózzon hát be a négy fal közé: utazzon el, kiránduljon, kössön új ismeretségeket, szerezzen új benyomásokat. Erőt és nyugalmat meríthet ebből a hétvégéből, feltéve hogy sikerül hasznosan eltöltenie. Kár a múlton keseregni, a jövőt pedig még nem ismeri, éljen inkább a mának.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Pihenésképpen rendezkedik. Kiselejtezi a megunt ruhatárát, átrendezi a zsúfolt könyvespolcát. És hogy a szabad levegőn is töltsön egy kevés időt, jól teszi, ha kimegy sétálni egyet a parkba vagy - ha az ideje engedi - egy közeli erdőbe. Nagyon fontos, hogy kipihenje magát, hiszen a jövő hét, elsősorban az eleje, meglehetősen rázós lesz, rengeteg kitartásra, energiára és legfőképpen önuralomra, nyugodtságra lesz szüksége.

Skorpió 10.24-11.22.
Pihenni szeretett volna? Ehhez a mai napon nem nagyon lesz kedve. Olyan értesülést kap, amelyek feldúlják a nyugalmát, vagy megörvendeztetik, de egy biztos, nem érinti Önt semlegesen. Szakmai kilátásai lehetnek nagyon sötétek, de bíztatóak is. Talán könnyebben elviselné a bánatát, ha volna kivel osztozkodni rajta. Ám a partnerével ismét összeveszett. Ma, úgy látszik, nem jön össze semmi.

Nyilas 11.23-12.21.
Pompás vasárnap! Ma ne foglalkozzon a hobbijával, bár erre készült egész héten. Most mégis inkább tegye félre és mozduljon ki otthonról. Nincs a közelben esetleg egy amatőr futóverseny? A teste kívánja a mozgást. Ha nem kedveli a futást, kiránduljon, menjen uszodába vagy szervezzen egy teniszpartit. Bizonyos ügyekben új távlatok nyílnak meg Ön előtt, de szerencsére nem a mai napon kell döntenie.

Bak 12.22-01.20.
Ne számítson jelentős változásokra. Se a villanyszámlás, sem a herceg fehér lovon nem jön. Annyit vijjognak a vészmadarak, hogy még a kalapács nyelét sincs kedve megfogni, nemhogy a mosogatószivacsot. Képes lesz politikai vitába bonyolódni, és az bizony sok idejét elrabolja. Van miből. Még szerencse, hogy vendégek jöttek, így gyorsabban elrepült a vasárnap, mint ha ki sem kelt volna az ágyból.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma kellemes túrára indul a családjával, a jó hangulathoz minden együtt van. Egyetlen dolog okozhat csak bosszúságot: a kis erdőcske tele van eldobált szeméttel. A „más kertje nem az enyém, ide nyugodtan piszkíthatok" szemlélet rendkívül ellenszenves Önnek, de sajnos nem sokat tud tenni ellene. Vagy mégis? Hazaérve komolyan elgondolkodik a környezettudatos nevelés lehetőségein, módszereken.

Halak 02.20-03.20.
Elhatalmasodik Önben a vágy, hogy kiöntse a szívét valakinek, és ez hosszas telefonálásokra ösztönzi. Ezek során néhány olyan újdonságot tud meg, ami mindjárt más színben tünteti fel Ön előtt egyik-másik ismerősét. A nap folyamán új barátokra is szert tehet, új ismerősök rokonszenvét nyerheti el. A szerelemben pedig harmóniára számíthat. Mi kellhetne még egy nyugodt, kiegyensúlyozott vasárnapi naphoz?

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite