2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Munkájában sokat ígérő perspektívák tárulnak fel Ön előtt

Napi horoszkóp: Munkájában sokat ígérő perspektívák tárulnak fel Ön előtt

Az erős frontátvonulás sokakat megvisel, fejfájásra, rosszullétre hivatkoznak, Önnek viszont kutya baja - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Bár már megint hétfő, már megint ébredni kell és dolgozni menni, azért ne keseregjen. Majd csak eltelik ez a hét is. Gondolja át, mi mindent kell a héten elrendeznie. Rangsoroljon, ossza be az idejét, és így a hétvégére minden ügyes-bajos dolga rendbe fog jönni. Kommunikáljon, és szükség esetén álljon készen a kompromisszumokra is. A most megkötött egyezségek később az előnyére válhatnak.

Bika 04.21-05.21.
Az időjárás meghatározza a mai napját. Az erős frontátvonulás sokakat megvisel, fejfájásra, rosszullétre hivatkoznak, Önnek viszont kutya baja. Sőt, olyan mozgékony, olyan sok irányba tudja elindítani terveinek megvalósulását, hogy még önmaga is meglepődik az aktivitásán. A mai napon nem fog partnert találni mindehhez, így csak annyi feladatba fogjon bele, amennyit egyedül is képes befejezni.


Ikrek 05.22-06.21.
Talán a mai napon sikerül meggyőznie a partnerét arról, amiről egész hétvégén hiába beszélt. Talán mostanra ért be a „suttogó propaganda", talán így, hogy aludt rá egyet, már el tudja fogadni az álláspontját. Mindenesetre örüljön ennek és ne olvassa a fejére a keményfejűségét. Akármi történjék is a színfalak mögött, nagyon fontosak lesznek a fejlemények, ezért tartsa nyitva a szemét és legyen készen arra, hogy bármelyik pillanatban változtatni tudjon.

Rák 06.22-07.22.
Tegnap volt ideje elkészíteni a bevásárlási haditervet, átnézni az akciós kínálatokat, így a mai napon céltudatosan indulhat a csatába. Ne számítson arra, hogy sorban állás nélkül megússza, örüljön már annak is, ha egyáltalán mindent megkap, amire szüksége van. Ha a gyermekét is viszi magával, készüljön arra is fel, hogy ő is céltudatosan keresi majd a tornacipőt és az iskolatáskát. Jobb lenne legalább az alapvető felszereléseket egyedül megvásárolni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem egy politikus alkat, és eddig sikeresen távol is tartotta magát a politikától. Most egy helyi esemény kapcsán figyeltek fel arra, hogy milyen nagyszerűen tudja magát kifejezni, milyen hamar belopja magát a hallgatóság szívébe. A siker ne kapassa el, hiszen a jó politikus nemcsak a szónoki képességek alapján ismerszik meg. Ha komolyan gondolja a pályamódosítást, először is azt mérje fel, vajon rendelkezik-e a szükséges képességekkel.

Szűz 08.24-09.23.
Mostanában igencsak mozgalmasan zajlik az élete. Ezen a napon ismét jelentős üzleteket köthet, sikeres vállalkozásokba foghat, de a lakáshelyzete, a régóta húzódó családi problémája is megoldódhat. Munkahelyén összetűzésbe kerülhet a felettesével, vagy este hazatérve, a fáradtságtól elvakultan a szomszédjával kaphatnak össze egy csip-csup ügyön. Igyekezzen visszafogni az indulatait. Ne gyűjtse a rossz pontokat.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Úgy látszik, ma még megajándékozza a sors egy nyugodt nappal, hagy rá elegendő időt, hogy alaposan felkészülhessen az elkövetkezendő napokban leküzdendő megpróbáltatásokra. Így aztán lesz ideje arra is, hogy elintézze néhány magánügyét, bár - ha ez sorbaállással és idegeskedéssel jár - inkább tegyen le róla. Kímélje magát. Estére valamilyen laza, kötöttségek és kötelezettségek nélküli elfoglaltságot keressen magának.

Skorpió 10.24-11.22.
A vasárnapi értesülések igaznak bizonyulnak. Hirtelen azt sem tudja, mihez kezdjen. Állást keressen, pályát módosítson, üzleti vállalkozásba fogjon? Ne kapkodjon, hanem gondolja végig nyugodtan, hogy mit kell tennie. Próbáljon meg lenyugodni, hisz ilyen zaklatott állapotban nem lehet helyesen dönteni. Tiszta fejjel, józanul kell meghatároznia a lépéseit. Az izgalmak nem használnak az egészségének sem.

Nyilas 11.23-12.21.
Munkájában sokat ígérő perspektívák tárulnak fel Ön előtt. Bizonyos befolyásos emberek a mai napon támogatni fogják az elképzeléseit. Szerettei ma csak örömet okoznak Önnek. Gyermekei kényeztetik. Egy látogatótól vagy esetleg telefonon olya híreket hall, amelyek tulajdonképpen nem befolyásolják sem a jelenét, sem a jövőjét, mégis felzaklatják. Ne hagyja, hogy a fél információk elrontsák a mai napját.

Bak 12.22-01.20.
Jó a hangulata, mert semmilyen kóros elváltozást nem találnak a vizsgálatok során. Amitől a legjobban félt, az a lelete is negatív. A figyelmeztetést viszont komolyan kell vennie, már csak a családi hagyomány, örökletesség miatt is. Villámgyorsan túlteszi magát a postamunkán, nagy horderejű meg úgysem akad. Nem fogják észrevenni, ha időnek előtte elhagyja a fedélzetet és kiruccan egy kávézásra a barátaival.

Vízöntő 01.21-02.19.
Közeleg az ősz, legalábbis a csillagászati, ilyenkor mindig történik valami. Sok évre visszamenőleg ilyenkor kezdődik el valamilyen átmenet valahonnan valahová. Most is érzi már ennek az előszelét, csupán azt nem tudja még, hogy milyen irányú változás várható a közeljövőben. A fejfájás is a belső átrendeződésből és nem a fronthatásból eredeztethető. Vegyen be gyógyszert, ne törje még a fejét olyan problémán, mely fel sem merült.

Halak 02.20-03.20.
Ha az önbizalma elég erőt ad Önnek, lásson hozzá új felismerései gyakorlati megvalósításához, és dolgozzon rajta szívósan és kitartóan. Ne feledje: a tétlenség - visszalépés. Lehetséges, hogy az Ön által legtöbbre értékelt személyiségek megígérik a támogatásukat, amint megismerik az elképzeléseit. Mindenesetre hagyja nyitva a visszavonulás útját, amíg világosan meg nem bizonyosodik arról, hogy a választott útja valóban az igazi.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite