2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem tud a munkájával törődni, mert már a hétvégén, a nyár utolsó víkendj

Napi horoszkóp: Nem tud a munkájával törődni, mert már a hétvégén, a nyár utolsó víkendjén jár az esze

Az ötleteket, amelyeket ma akkora hévvel képvisel, mint csak ritkán, üzleti partnerei nem támogatják - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A legszívesebben ma nem menne dolgozni, a családtagjai körében töltene el minden percet. A szülői ház is visszavárja, éppen úgy, ahogyan saját gyermekei fognak látogatóba érkezni, ha már kirepültek a fészekből. Arra is lehet számítani, hogy a közeli és a távoli rokonai egyszer csak betoppannak, és akkor majd előveheti a fakanalat vagy beüzemelheti a kerti sütőt és főzhet rájuk. A házibulikból azonban csakhamar elege lesz.

Bika 04.21-05.21.
Nem tud a munkájával törődni, mert már a hétvégén, a nyár utolsó víkendjén jár az esze. Persze, hogy ki kell ezt még használni, és rá is szolgált arra, hogy legyen még néhány kellemes napja akár a vízparton, akár egy erdei üdülőben. Ha teheti, vegyen ki még néhány nap szabadságot és utazzon el. Gyermekei ugyan megdöbbenve lesik majd, hogy az iskolakezdésre készülődés helyett kiruccannak, de nem fognak tiltakozni.


Ikrek 05.22-06.21.
A munkahelyén harmonikus aspektusok uralkodnak és Ön nagyon sikeres napot tudhat be magának. Egy üzleti tranzakciót végre sikerül összehozni és úgy lezárni, hogy a siker borítékolható. Az esti órákban végre kibeszéli magát egy barátjával. Régóta tervezték már, hogy összefutnak, de hol a munkájuk, hol a szabadságuk miatt elkerülték egymást. De ami késett, nem múlott, és még most is akadt bőven mondanivalójuk egymásnak.

Rák 06.22-07.22.
Még szerencse, hogy reggel fellapozta a határidőnaplóját. Teljesen elfeledkezett arról, hogy estére vacsoravendégeket hívott. Ráadásul meglehetősen sok elintéznivaló vár Önre enélkül is. Le kell adnia egy határidős munkát még a mai nap folyamán. Két tárgyalás között ugorjon ki a közeli piacra. A vendégeknek mégsem tálalhat fel aktákat és papírokat. Megéri a strapát, az este így fényesre sikerül.

Oroszlán 07.23-08.23.
Most már magának is bevallhatja azt, amit oly sokszor hallott a barátaitól: nem illenek össze. Megpróbált harcolni e felvetés ellen, megkísérelt bizonyítékokat szolgáltatni a cáfolatra - vajmi kevés sikerrel. Most, hogy az Ön számára is nyilvánvalóvá vált a kudarc, nem tehet mást, mint szembenéz a tényekkel, és randevút kér tőle. Nem lesz könnyű estéje. De ha végre lezárja, megkönnyebbülten várhatja az őszt.

Szűz 08.24-09.23.
Nyugodt, szélcsendes nap, kedvező a szokásos rutinfeladatok elvégzésére, a tanulásra. Kezdetét jelentheti egy szép, romantikus kapcsolatnak is. Most különösen hajlamos az elmélyülésre, a meditációra. Hallgasson zenét, lapozza fel a könyvespolcon porosodó versesköteteket, vagy menjen el múzeumba, este színházi előadásra: így oltsa hirtelen támadt szomjúságát a megmagyarázhatatlan szépség iránt.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mai hangulata elsősorban attól függ, hogy milyen hatások érik a legerőteljesebben. Egy biztos: nem tud változtatni a kedvén, és még csak befolyásolni sem tudja igazán. Fogadja hát el úgy ezt a napot, ahogyan azt a sors kínálja fel. Lehet, hogy derűs, vagy borúlátó, ötletes vagy tanácstalan, boldog vagy elkeseredett. Ne feledje azonban, hogy akár jó lesz, akár nem, ez is véget fog egyszer érni.

Skorpió 10.24-11.22.
A csillagok kisugárzása most ismét szeszélyes. Akiket kedvelnek, azokat a szerelem forró gyönyörében részesítik, másokra viszont csak a bajt hozzák: kudarcokat, szenvedést, betegséget. Miért ne éppen Ön lenne az, akinek minden sikerül? Ha Ön hisz ebben, akkor be is következik. Egy külföldi út mindenesetre már a közeljövőben elképzelhető. És mint tudjuk, az utazások sok újat hozhatnak.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a szerda olyan, mint a többi szürke hétköznap: nem történik semmi különös, semmi emlékezetes. Levertnek érzi magát, lógatja az orrát. Ezen a hangulaton csak úgy tud úrrá lenni, ha a munkájára koncentrál, befejezi azt, amit már elkezdett. Vigyázzon a munkaeszközeivel, kisebb baleset előfordulhat. Szomszédjával kerülje el a súrlódást. Más ember szempontjait is vegye figyelembe. Rá fog ébredni arra, hogy nem csak Önnek lehet igaza.

Bak 12.22-01.20.
Jó volna megmaradni a realitások talaján. Az még csak rendben is lenne, hogy mindenkit meghallgat, és mindenkihez van egy jó szava, csak nehogy az egymásnak ellentmondó „jó tanácsokat" is ilyen hőfokkal igyekezzen teljesíteni. Nyugtalanul alszik. Ennek a földsugárzások is lehetnek az okozói. Érdemes volna ezzel a problémával szakemberhez fordulni. Nem biztos, hogy új ágyba kell beruházni, az is lehet, elég lenne csak a hálószobát átrendezni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Otthon, vagy a szűkebb baráti körben fogja igazán jól érezni magát. Tegyen rendet maga körül, és nem csak fizikai értelemben - bár úgy sem lenne hatástalan. Tisztázza magában a nagy kérdést, amely már hetek óta nem hagyja nyugodni és aludni: van-e esélye titkos vágyainak valóra váltására. Egy rég elveszettnek hitt ismerőse hírt ad magáról, amely nagy meglepetést, de még nagyobb örömet okoz Önnek.

Halak 02.20-03.20.
Az ötleteket, amelyeket ma akkora hévvel képvisel, mint csak ritkán, üzleti partnerei nem támogatják. Személyes tervei és elképzelései váratlan akadályba ütköznek. A szerelemben viszont szerencséje lesz. Kerülje a szükségtelen kiadásokat, mert hamarosan minden fillérre szüksége lesz. Ha alkalma nyílik Önnél fiatalabbakkal találkoznia, használja ki a lehetőséget - csak a javára válhat. Az egészségével kapcsolatos dolgokban legyen okos: ne hajszolja túl magát.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-08-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite