2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nos, soha nem volt ennyire igaz, hogy ember tervez, isten végez

Napi horoszkóp: Nos, soha nem volt ennyire igaz, hogy ember tervez, isten végez

Ön legszívesebben megállítaná az időt, ha tehetné, újra és újra ezt a mai napot szeretné megélni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Anyagi megfontolások oly mértékben odaköltöztethetik a munkapad mellé, hogy a külvilág szinte megszűnik létezni az Ön számára, vagy viszont: Ön válik elérhetetlenné a külvilág számára. Fontos, hogy ne hajszolja agyon magát, hagyjon elég időt a pihenésre is. Figyelmének összpontosítása az elvégzendő feladatokra most nehezebbnek tűnik, mint általában, emiatt egy munkafolyamatokon újra és újra át kell mennie.

Bika 04.21-05.21.
Ma olyan emberrel találkozik, aki az emberi tényezőt tartja az üzleti élet legfontosabb tényezőjének, nem a pénzt, és még a profit is csak másodlagos a szemében. Az egymásra találásnak - különösen, hogy ilyen remekül megértik egymást és hasonló nézeteket vallanak - konkrét eredménye lesz. És ha a továbbiakban is ilyen jól tudnak majd együttműködni, nem kétséges, hogy a vállalkozásukat szerencse kíséri.


Ikrek 05.22-06.21.
Nagy társasági események részese lehet, ne hagyjon ki egyetlen nagyobb összejövetelt sem - különösen ne mondvacsinált ürügyekkel. Ápolja a kapcsolatait, ezzel maga mellé állíthatja a barátait egy fontos ügy érdekében. A hivatásában akkor ér el sikereket, ha sokat mozog befolyásos emberek társaságában, és kihasználja a jó kapcsolatait minden szinten. A szerelemben is a barátság és az együttérzés kerül előtérbe.

Rák 06.22-07.22.
Szépen eltervezte ezt a mai napot, mit fog csinálni, hova fog menni, kivel kell feltétlenül beszélnie, mit kell elintéznie. Nos, soha nem volt ennyire igaz, hogy ember tervez, isten végez. Egészen másképp alakul minden, mint ahogyan kigondolta. Egy váratlan telefonhívás felborítja a kényelmesnek összeállított programot, és rendhagyó kalandokba sodorja. Semmi baj, rugalmasnak kell lennie, különben teljesen becsontosodik.

Oroszlán 07.23-08.23.
Bármibe is fog bele ezen a napon, a szerencsecsillaga mindenben követi és egyengeti az útját. Legyen az szerelem, munka vagy hobbi, ma egyszerűen nem tud veszíteni. Ráadásul a munkabírása soha nem tapasztalt mértékű. Egyszerűen nem tud kifáradni, a nap huszonnégy órájában képes lenne dolgozni. Ezért aztán ma ne fogjon apró-cseprő dolgokba, csak igazi erőpróbát igénylő feladatok lehetnek méltóak ehhez a kivételes naphoz.

Szűz 08.24-09.23.
Váratlanul fényes ajánlatot kaphat, olyan feladattal bízhatják meg, amelyről álmodni sem mert. Ez a soha vissza nem térő alkalom, amelyet úgy általában az óvatossága, megfontoltsága miatt többnyire elszalaszt, most oly vonzónak tűnik, hogy komoly fejtörést okoz, elfogadja-e. Lehet, hogy a vonzó kínálat olyan buktatókat takar, melyek viszont az Ön számára észrevehetetlenek? Vagy valóban most végre Önre ragyogott a szerencsecsillaga? Nehéz a döntés.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ezek már nem azok a régi, megszokott hétvégék, amikor is az egész család együtt volt, közösen beszélték meg a gondokat, valamennyien részesültek a sikerből, a boldogságból. Ebben a rohanó világban egyszerűen nem találnak időt egymásra, ráadásul megy mindenki a maga útján, amelyek csak ritkán keresztezik egymást. Nosztalgiázva gondol vissza a régi szép időkre, és fényképek nézegetésével felfrissíti az emlékeit.

Skorpió 10.24-11.22.
Ön legszívesebben megállítaná az időt, ha tehetné, újra és újra ezt a mai napot szeretné megélni. Ma igazán változatos, de boldog órákat él meg. Leginkább a szerelem foglalja le és most nemcsak a testében, de a lelkében, gondolataiban is képes száz százalékban jelen lenni. Amennyiben egyedülálló, úgy viszont a szórakozik, új ismeretségeket köt. Alkotómunkájában megszűnhet a külvilág: ma valósággal tárháza az eredeti ötleteknek.

Nyilas 11.23-12.21.
Meglepi, hogy olyan emberek, akikre eddig semmiféle befolyása sem volt, most hallgatnak Önre, mi több követik Önt. Reméljük, valóban a megfelelő érveket sorakoztatta fel az igaza bizonyítására. Szentelje az idejét más emberek problémáinak, és ezt szívvel-lélekkel tegye, különben nem ér semmit. Ezáltal az ismeretei is bővülnek, látóköre tágul. Ez a nap kiválóan alkalmas a manuális munkák elvégzésére is.

Bak 12.22-01.20.
Önre most a szerelmi, érzelmi biztonság, a munkában elért sikerek és jó testi állapot vár. Csak az a meglepő, hogy mindezt Ön nem kirobbanó örömmel, hanem csendes természetességgel fogadja és viseli el. Olyan „elvan" hangulatban leledzik, nem értékeli a csillagok segítő erejét. Ha külföldi ösztöndíjra pályázott, hírt hall felőle. Már most kezdheti szervezni kint élő ismerőseivel az életét. Ha azt szeretné, hogy többet lásson, az ő szabadidejükkel is tisztában kell lennie.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az utóbbi időben egyre többet és egyre reménytelenebbül foglalkozott önmagával, és nem volt semmi, ami kimozdíthatta volna az önemésztés ingoványából. Ismét befelé fordult, megint képtelen volt másokkal érintkezni. Kommunikációs képességének hiányát ez az állandósult stresszhatás csak tovább rontotta. Próbáljon meg végre kilábalni ebből az állapotból és nyitottabbá válni a külvilág felé, mielőtt végleg depresszióba sodorja magát.

Halak 02.20-03.20.
Ezt a szombatot a legellentmondásosabb külső hatások jellemzik. Lehetőleg ne hagyja magát befolyásolni, és csak azt tegye, amit helyesnek tart. Ha ma már megbánta, hogy röviddel ezelőtt rossz döntést hozott, akkor most lehetősége nyílik a korrigálásra. Kedvességével és rábeszélőképességével talán még az „összetört porcelánt" is sikerül összeragasztania. Azt azonban ne feledje, hogy a ragasztás helye sosem tűnik el nyomtalanul.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite