2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a vasárnap olyan lesz, amilyen a nagykönyvben meg van írva

Napi horoszkóp: Ez a vasárnap olyan lesz, amilyen a nagykönyvben meg van írva

Ezután gyakrabban fog hasonló problémákkal találkozni, ezért különösen fontos lenne, hogy a realitást vegye jobban figyelembe, és az elképzeléseit mindig a gyakorlat próbájának vesse alá- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az Ön számára ez a vasárnap tele lesz meglepetésekkel. Jó és rossz dolgok egyaránt fognak történni. De bármi is történjék, ne aggódjon, a végén minden jóra fordul. Figyeljen és várjon. Egy személy hirtelen kilép az életéből. Ekkor rájön, hogy mennyire is hiányzik és hogy jóval többet jelentett Önnek, mint eddig gondolta. Próbáljon meg többet adni és többet tanulni. Legyen bátor és bölcs.

Bika 04.21-05.21.
Nincs mit tenni, mint beismerni, hogy a terve dugába dőlt. Ám ha őszinte akar lenni önmagához, és a szívére teszi a kezét, bevallhatja, a sikerre Ön sem számított. Ezután gyakrabban fog hasonló problémákkal találkozni, ezért különösen fontos lenne, hogy a realitást vegye jobban figyelembe, és az elképzeléseit mindig a gyakorlat próbájának vesse alá. Ha a mostani kudarcból levonja a tanulságot, legközelebb sikerrel járhat.


Ikrek 05.22-06.21.
Időnként olyan nehezére esik a pénzügyekkel foglalkozni, hogy csak abban reménykedhet, hogy a gondok a jövőben majd maguktól megoldódnak. Gondolkodjék el, milyen lépéseket tehetne pénzügyeinek jobb egyensúlya érdekében. Flörtöljön bátran, kacérkodjon, játszadozzon. Gyermeki bája és humorérzéke hozzásegíti ahhoz, hogy még a legfelháborítóbb tetteit is megússza. Főleg a férfiak körében.

Rák 06.22-07.22.
Miután elvégezte a hó eleji költségvetést, rájön, hogy sürgősen mellékállás után kell néznie, ha a hónap végén nem akar kölcsönkérni vagy csődbe menni. A havi rendszeres fizetéséből nem futja azokra az apró kiadásokra, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek ebben a hónapban, és nem elsősorban a kényelmes élethez kellenek. Végigtelefonálja azokat az ismerősöket, akiktől remélhet valamit, hátha sikerül.

Oroszlán 07.23-08.23.
Bármennyire is a józanész embere, mindig is vonzottál titokban a kalandok, a váratlan események, a kiszámíthatatlan jövő. A „hazárdőr" életstílus soha nem nyerte meg a tetszését, de néha Ön is szeretne kockáztatni, próbára tenni a szerencséjét. Ne kezdje rögtön egy hatalmas lehetőség felkutatásával, inkább tegye meg a hármas befutót a lóversenyen. Könnyen megeshet, hogy a mai napon Önre mosolyog a szerencse.

Szűz 08.24-09.23.
Ez a nap csúcsteljesítményt ígér az alkotómunkában. Művészeti életük legjobb formáját érhetik el, legyen az az irodalom, a képzőművészet vagy a zeneszerzés. De háziasszonyként akár a konyhaművészetével is remekelhet, pénzügyi „zseniként" zseniális megoldásokra jöhet rá. Bármilyen hajlamát kedvére kiélheti, és ez akkor is jó érzéssel tölti el, ha nem mindegyikben számíthat hivatalos elismerésre. Néha többet ér, ha saját magát tünteti ki.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nyomasztotta egy el nem végzett feladat, de a hétvége ellenére is addig dolgozott rajta, hogy végül mégiscsak a végére jutott. Ettől nem csak a kedélye, hanem az egészsége is javulni látszik, hiszen megszabadult egy óriási tehertől. Idegessége, zaklatottsága csökkentével a betegség esélye is kisebb. Oldódjon fel, felejtse el a gondokat, bajokat. Családja bármelyik tagja szívesen lesz partnere a lazításban.

Skorpió 10.24-11.22.
A hangulata változatlanul kétségbeejtően rossz. Szervezete viszont egészséges, kezdi kiheverni a rá mért megpróbáltatásokat. Amennyiiben alkotómunkával foglalatoskodna, a fantáziája megélénkül, a kreativitása felerősödik. De a szakmai, hivatali életében is számíthat sikerekre, elismerésre. Vállalkozásával kapcsolatban olyan hírt hall, ami megkérdőjelez minden eddig hallottat. Ne adja fel!

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a vasárnap olyan lesz, amilyen a nagykönyvben meg van írva. Bármihez is kezd, minden sikerülni fog. Minden problémát megold, amit az élet Ön elé állít. A családjával nyílt, őszinte, konstruktív beszélgetést folytat, amely a bizalmat is megerősíti mindannyiukban. Különösen fontos volt ez most a gyerekekkel, hisz az iskolakezdés mindig nehéz időszak a számukra. Ha megfelelően használja ki a lehetőségeit, olyan egyetértéssel találkozik, amelyre nem is számított.

Bak 12.22-01.20.
Ha már feltétlenül tevékenykedni akar, akkor legalább olyan elfoglaltságot válasszon, ami a szokásostól eltérő. A kertész ne kapáljon, hanem mondjuk, készítsen intarziás asztalkát, ha pedig hét közben íróasztal mögött ül, ássa fel a kertet. Lehet, hogy Önnek a kikapcsolódást az iratrendezés okozza, a rend felett érzett gyönyörűség, de most próbáljon ki inkább új élményeket. De a legfontosabb: tegye azt, ami jólesik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Könnyebben veszi az akadályokat, mint ahogy azt nemrég még elképzelte. Ha vitába száll a partnerével, akkor nem marad egyedül, mert mások is támogatják a törekvéseit. Meglehet azonban, hogy a partnere egy önfejű akarnok, és képtelenség vele szót érteni. Rendben van, hogy plusz pénzért külön munkát vállal, de azért az egészségét se kockáztassa. Annyi pénz nincs a világon, amiért érdemes ezt megtennie.

Halak 02.20-03.20.
Ha tegnap nem tudta levezetni a felesleges érzelmi energiáit, akkor ma bonyodalmakkal kell számolnia. Ha szerelmes, alaptalan féltékenység kínozza, amely a partnere végleges elvesztésétől való félelemig fokozódhat. Legyen okos, ne hagyja magát leteperni a depressziójától! Este valószínűleg nemzedéki problémák merülnek fel. Mindkét fél részéről ajánlatos önmérsékletet tanúsítani, mert ebben a helyzetben a vita a legrosszabb megoldás.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite