2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Tárva-nyitva az út a sikerélmény felé

Napi horoszkóp: Tárva-nyitva az út a sikerélmény felé

Önbizalma kínosan megnövekedhet, és a siker látható eredményei másokat is irigységgel tölthetnek el - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nehezen megközelíthető, és csak ritkán mutatja ki az érzelmeit. Ez persze nem jelenti azt, hogy érzéketlen. Csupán arra utal, hogy nincs meg a kellő önbizalma ahhoz, hogy kimutassa az igényeit és a belső vágyait. Ez nem az önbizalomhiány jele. Az önbecsülése egészséges, sőt, néha az idegenek szemében már önhittségnek tűnik. Egyszerűen csak nem szívesen nyitja ki lelke kapuit a külvilág felé.

Bika 04.21-05.21.
A sikerszéria roppant kellemes és eredményes, de egyben veszélyes is lehet. Önbizalma kínosan megnövekedhet, és a siker látható eredményei másokat is irigységgel tölthetnek el. Próbáljon meg tehát mértékkel élni és önkritikusan szemlélni a saját eredményeit. Ezzel egyébként partnerének problémáját is feloldja. Neki ugyanis hasonló kisebbségi komplexusokat okozott a reflektorfény, mint Önnek néhány hónappal ezelőtt.


Ikrek 05.22-06.21.
Minden valószínűség szerint kitűnő egészségnek örvend. Egy régi kapcsolata, amely ez idáig egészségtelen rendellenességet jelentett jelenlegi partnerkapcsolatában, most feledésbe merül, és harmónia uralja a párkapcsolatát. Mivel a csillagok állása kedvező hatással van az e jegyben szülöttekre, az elkövetkezendő hetekben ez a harmónia határozza meg a közös életüket és apróbb vitákat eltekintve teljes lesz az összhang.

Rák 06.22-07.22.
Éjszaka betörtek a munkahelyére. Mivel most az egyszer Ön érkezik elsőként, Ön fedezi fel a bűncselekményt, és kénytelen értesíteni a rendőrséget. Egyáltalán nem vágyott ilyen izgalomra, de előnye is van a dolognak. A vizsgálat miatt nem kell dolgozniuk, ami egyébként nem esik nehezére, nem okoz problémát. Úgysem volt kedve semmihez. Este menjenek el valahová vacsorázni, olyan régen voltak már édes kettesben.

Oroszlán 07.23-08.23.
Hogyan is látta volna mindezt előre? Ki látta volna egyáltalán? Ez a vargabetű - vagy más szempontból pálfordulás - teljesen kiszámíthatatlanul és váratlanul bekövetkezett esemény, ezért nemcsak Önt, de a környezetét is szinte sokkolja. Nem könnyű most okosnak lenni és a megfelelő választ megadni. Az ilyen kényes helyzetekben az a legokosabb, amit tehet, ha kivár, és így időhöz jutva elodázza a cselekvést.

Szűz 08.24-09.23.
Családi helyzetekben, szerelmi kapcsolatában jelentős fordulatok várhatóak. Talán most érkezik el az a pillanat, amelyre oly régóta vágyott, és ami után oly nagyon áhítozott: szerelmese színt vall, a partnere hűségéről meggyőződhet végre megnyugtatóan, gyermekei sorsát sikerül mindenki számára elégedettséggel elrendeznie. Bármi is történik ezen a napon, még sokáig emlegetni fogja, mint az egyik legjelentősebbet az életében.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Annyira szokványos, hétköznapi nap előtt áll, hogy legszívesebben el sem indulna, inkább átaludná ezt a csütörtöki napot. Gyűlöli az egyhangúságot, szüksége van arra, hogy történjék valami Önnel, vagy szűkebb környezetében. Még azt sem bánná, ha ez egy kedvezőtlen esemény lenne, csak legyen miért izgulni, csak legyen, ami tartja Önben az erőt, a lelkesedést. Ma azonban semmi ilyesmire nem számíthat.

Skorpió 10.24-11.22.
Végre egy olyan nap, amelyik egyformán kedves Önnek és a szűkebb környezetének, családjának is. Ha eddig sorsüldözöttnek is érezte magát, a mai napon megtalálhatja a helyét a szakmájában, a hivatásában. Akár visszaverekedheti magát, akár új foglalkozást választhat, a lényeg, ismét adott a lehetőség a szakmai és az anyagi felemelkedésre. Családi életében különösebb változás nem várható. Becsülje meg a nyugalmat.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap a manuális tevékenységekre kiválóan alkalmas. Tervei most sorra sikerülnek, Megörül, mert befolyásos, az Ön számára sokat jelentő emberek most szívesebben fogadják a terveit, mint azt tették korábban bármikor. Ha meg kell tennie, ne habozzon, tegye! Üzleteljen. De legyen mindeközben igen óvatos és nagyon megfontolt pénzügyi kérdésekben. A mai napon hajlamos figyelmen kívül hagyni a máskor oly hamar észrevett buktatókat.

Bak 12.22-01.20.
Tárva-nyitva az út a sikerélmény felé. Bekövetkezhet a magánéletében, de a közéleti szereplései során is. Sőt! Ha olyan emberekből verbuválja az esti beszélgetéshez a csapatot, akikkel a munkakapcsolatok kötik össze, de magánéletének is a részesei, egyszerre több fronton is arathat. Igazán szellemes hangulatban van, kapjon hát elő egy viccgyűjteményt, és önmaga paródiáján is remekül mulathat.

Vízöntő 01.21-02.19.
Bajba kerülhet a munkahelyén, mert az erejét meghaladó feladatokkal bízzák meg Önt. Ne essen mindjárt pánikba, csak a kezdet lesz nehéz, mer később egy önként jelentkező a segítségére siethet. Ne utasítsa élből vissza, mert megsértődik. Ma nem fog unatkozni, partnere. Illetve az egyik közvetlen szomszédja, hozzátartozója gondoskodik az izgalmakról. Ne felejtsék bevenni a gyógyszerüket, ha már egyébként is szedi, mert a stressz helyzetek megárthatnak.

Halak 02.20-03.20.
Az az érzése, hogy a környezete már megint nem fogadja el Önt olyannak, amilyen valójában. Ezt oly nagyon sértőnek érzi, hogy a legszívesebben megszakítaná a jelenlegi kapcsolatait, anélkül, hogy figyelembe venné, milyen következményekkel járna ez. Mivel Önnek minden idegfeszültség, így a harag is a gyomrára húzódik először, az ügyből csak Önnek származna kára. Ismerje fel az erejét, és nyerje vissza az önbizalmát. Akkor nem jut zsákutcába.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite