2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nehezen indul ez a napja

Napi horoszkóp: Nehezen indul ez a napja

A bolygók ma felhívják a figyelmét a pénzre, a szakmai, üzlettársi vagy szerelmi kapcsolatokra, és természetesen a bizalmas ügyekre - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egy nem várt pénzügyi esemény következtében a munkahelyén izzik a levegő. Még az sem kizárt, a megélhetése kerül veszélybe, ha a „bombát" a főnökség nem tudja hatástalanítani. Ilyen alkalmakkor jobb a színfalak mögé visszahúzódni és csendesem szemlélődni. Bár lehet, hogy süllyed a hajó, és valóban, nem Ön a kapitány, mégse Ön legyen az első, aki elhagyja a székét. Akik most kitartanak, elnyerik jutalmukat.

Bika 04.21-05.21.
Nehezen indul ez a napja. Fáradt, törődött és úgy érzi, mintha kizsigerelték volna. Nem csoda. Az elmúlt napokban mintha kicsit túlhajszolta volna magát. A munkában és a szerelmi életében is eszeveszett iramot diktált, mindenkin túl akart licitálni. Ennek aztán most meg is lett az eredménye. Még szerencse, hogy nem követik ezt a rosszullétet komolyabb következmények. Legyen sokkal mértéktartóbb és a hétvégén próbáljon meg kikapcsolódni.


Ikrek 05.22-06.21.
Átmenetileg nyugalmat parancsolt magára, így a környezete már nem is veszi észre, belül mennyire ideges. Pedig mardossa az önvád, úgy érzi, egy súlyos gondról egyedül Ön tehet. Ha ez megnyugtatja, hívja fel bizalmas barátját, akivel pontról pontra átbeszélve a problémát beláthatja, hogy nem viselheti egyedül Ön a felelősséget, ahogy a kiútkeresés sem csak az Ön feladata. Bár beszélgetőpartnere nem fog tudni tanácsot adni, de a hallgatása is aranyat ért.

Rák 06.22-07.22.
Meglehetősen félvállról veszi a dolgokat, teljesen eluralkodik Önön a pénteki „minden mindegy, már a fű sem nő" hangulat. Már azon jár az esze, hogy mit fog holnap csinálni. Vigyázzon, nehogy valami igazán fontos esemény mellett is lazán elsétáljon, mert később már hiába próbálja visszapörgetni az időt. Se a főnöke, se a kedvese nem szereti, ha legyintenek a kérésére, ezt jobb, ha az eszébe vési.

Oroszlán 07.23-08.23.
Hogyan tudna egyszerre konformista és elégedetlen, sőt lázadó lenni? Miképpen lehetne egyszerre a népszerűséget kiharcolni a társai és a főnöke körében? Ez, úgy látszik, szinte feloldhatatlan feszültséget és állandó fejtörést okoz Önnek. De amíg ezen töpreng, az események elszáguldanak Ön mellett, és mire észbe kap, egyedül ácsorog a képzeletbeli startvonalon. Látja, ennyit ér az állandó tépelődés.

Szűz 08.24-09.23.
Ereje végéhez érkezett és alig várja, hogy visszahúzódjon az otthonába, a szerettei közé. Még akkor sem érez túl nagy vágyat a kimozdulásra, ha a hét végét egyedül, partner nélkül kell eltöltenie. A kezdeményezés egyébként sem az erős oldala, ezért úgy gondolja, annak kell megtenni a döntő lépést, akii közeledni kíván Önhöz. Ha nincs különösebb kifogása a program ellen, és a meghívótól sem idegenkedik, mondjon igent, jót fog tenni Önnek a kikapcsolódás.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ön nem ad ki selejtet a kezéből, a tökéletességre törekszik, és ugyanezt elvárja másoktól is, ahogy azt is, hogy ne próbálják meg átejteni. Sajnos, az élet nem ilyen egyszerű, és ezért csúnya vitába keveredhet. Képtelen jólneveltségét szem előtt tartani. Kihozzák a sodrából, és így rendesen odapörköl a véleményével. Az biztos, hogy barátokat nem szerez ezen a napon, de az már nem, hogy ellenségeket sem.

Skorpió 10.24-11.22.
Egy váratlan dicséret kedvezően befolyásolja a hangulatát. Az optimizmusra most oly nagy szüksége van, mert az üzleti ügyeiben, az anyagi helyzetében is bonyodalmak támadnak. És ha ez még nem volna elég, más baj is érheti. Legyen ezért nagyon óvatos, körültekintő, de legfőképpen türelmes a közlekedésben. Partnere sok bosszúságot okoz Önnek a követelőzéseivel. Vitájuk odáig fajulhat, hogy szakítanak.

Nyilas 11.23-12.21.
Írásbeli munkáját, melyet már hosszabb idő óta halogat, a mai napon mindenképpen intézze el, ha azt szeretné, hogy a hét végén nyugodtan tudjon pihenni. Ellenkező esetben a kikapcsolódás sem lesz az igazi, folyamatosan az el nem végzett munkán fog járni az esze. Legyen óvatos, ha szerződéseket köt. Ha elővigyázatos, és alaposan átolvassa, megtalálja a hibát az aláírásra váró szerződésben. A szerelem ma sok örömöt és igazi felüdülést tartogat az Ön számára.


Bak 12.22-01.20.

Némi körültekintéssel és odafigyeléssel képes lesz kapcsolatainak körét olyan fokon kibővíteni, hogy nem fog tudni olyat kívánni, aminek a teljesítésére ne találna azonnal vállalkozó kedvű partnerre. Lehet, hogy csak most kezdi sodorni a szálakat, de lehet, hogy már a hálófonásnál tart. A tendencia mindenesetre valós. Egy személyre és testre szabott horoszkóp lenne képes bővebb felvilágosítást adni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A bolygók ma felhívják a figyelmét a pénzre, a szakmai, üzlettársi vagy szerelmi kapcsolatokra, és természetesen a bizalmas ügyekre. Ebben az időszakban legyen óvatos, akár pénzügyekről, akár szexről van szó. Őrizze meg a jó hírnevét baráti, rokoni körben és abban a közösségben, amelyhez tartozik. Imázsa veszít a fényéből, ha e területeken valamit meggondolatlanságot követ el, mert a tettei nyilvánosságra kerülnek.

Halak 02.20-03.20.
A kollégái vagy az üzlettársai nem figyelnek arra, amit mond nekik. Nyelje le az emiatt érzett elégedetlenségét, és lásson inkább hozzá a saját problémái megoldásához. Észre fogja venni, mennyire megerősödik az önbizalma. A legfontosabb, hogy ne felejtse el: ebben a helyzetben minden azon áll vagy bukik, hogy tisztában van-e önmagával, saját képességeivel és hibáival. Este nyugodt órák elé néz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite