2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Annyi minden történhet egy látszólag semmitmondó szombati napon is

Napi horoszkóp: Annyi minden történhet egy látszólag semmitmondó szombati napon is

Régi, titkos vágya volt, hogy kimenjen a lóversenyre vagy kipróbálja a szerencséjét egy kaszinóban - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Minden elhatározás kérdése, állítják sokan, de ebben a helyzetben most nincs igazuk. Azért, hogy gömbölyű legyen Ön körül a világ, jelenleg nem csak Ön tehet. Keresse meg azokat a segítőkész embereket, akik tudnák mindezt garantálni, de legalábbis hathatós segítséget tudnak Önnek önzetlenül nyújtani. Vegye észre, hogy nincs egyedül. Merjen segítséget kérni, csak előre válogassa meg, kitől.

Bika 04.21-05.21.
Ismét belviszályok dúlják fel az eddig harmonikusnak számító családi életet. A feszültség oka részben a külső körülményekben keresendőek, részben pedig abban, ahogyan Ön ezekre reagált. Éles megjegyzései, dühkitörései és főleg állandó ingerültsége már-már hadiállapotot teremt az otthonában és ezzel pokollá teszi mindnyájuk életét. Ideje lenne leengedni a gőzt, de tegye ezt inkább sportolással, mint a családtagokkal való veszekedéssel.


Ikrek 05.22-06.21.
A csillagok állása nem sok jót ígér a mai napra. Kerüljön el minden kockázatos szituációt, legyen az akár a közlekedés, szerződéskötés, de még a háztartási gépek is ma az ellenségévé válhatnak. Ha megússza egy kisebb vágással az ujja hegyén, fellélegezhet. Ha mégis el kell mennie otthonról, ellenőrizze, hogy valóban elzárta-e a vízcsapot, a gázt és bezárta az ajtót. Munkájában, hivatásában is szakmai döccenők adódhatnak.

Rák 06.22-07.22.
Régi, titkos vágya volt, hogy kimenjen a lóversenyre vagy kipróbálja a szerencséjét egy kaszinóban. Ma akár mindkét kívánsága teljesülhet, de az egyik biztosan. Ne keseredjen el túlságosan akkor sem, ha ma nem nyer. A szűz kéz sem jelent mindig biztos sikert. És úgysem a saját pénzét kockáztatta. Egyébként pedig, aki szerencsétlen a játékokban, az szerencsés a szerelemben. Jobban fog így járni.

Oroszlán 07.23-08.23.
A meleg, az őszi napsütés visszaidézi a nyarat, az elmúlt szép heteket, hónapokat. Vegye úgy ezt a napot, mint ráadást, mint egy jutalomnapot. Feküdjön ki a teraszra vagy menjen el a strandra. Töltekezzék fel napsütéssel és energiával. Mozduljon ki a négy fal közül, menjen el kirándulni, ha a családtagjai nem akarják elkísérni, akár egyedül is. Hörpintsen fel egy-két korsó sört. Egyszóval: élvezze az életet.

Szűz 08.24-09.23.
Annyi minden történhet egy látszólag semmitmondó szombati napon is. A csillagok mozgalmas családi életet, lassan bontakozó szerelmi kapcsolatot, és nem túl nagy érzelmi, szellemi aktivitást jeleznek. Bárhogyan is alakul a mai napja, keressen kikapcsolódási lehetőségeket, és feleslegesen ne bosszantsa fel magát semmivel. Ma ne vállaljon békebíró szerepet sem, hisz bármilyen ítéletet is mondana, az egyik fél biztosan elégedetlen lenne.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha meghívják egy születésnapi buliba, szívesen mond igent, bár ez azzal is jár, hogy az egész napját rá kell áldoznia az előkészületekre. De miért is sajnálná ezt a szombatot, hiszen úgysincs semmi más teendője. Válasszon valami kedves, személyre szóló ajándékot - ehhez egyébként is nagyon ért - és csomagolja be a legjobb ízlése szerint. A partin nemcsak az ünnepelt, hanem Ön is remekül fogja érezni magát.

Skorpió 10.24-11.22.
Aránylag nyugodt nap vár Önre, ha a családjában kitér a veszekedés elől, illetve ha nem kezdeményezi Ön személy szerint a vitát. Nehezen heveri ki az átélt izgalmakat. Sokat csalódott, kerüli az emberek társaságát. Próbáljon meg feloldódni! Testi és lelki erőnlétének jót tenne egy utazás vagy egy csendes beszélgetős este a barátaival. Hívja hát fel őket, egy-kettő biztosan szívesen találkozna Önnel.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma a rokonaival és barátaival szembeni ellenérzését leküzdi, és az Önök közötti véleménykülönbséget sikerül áthidalnia. Ez megteremti azt a harmóniát, amelyre régóta vágyott. Szerencsejátékban sikere lesz: nem lehetetlen, hogy nyer a lottón vagy a totón. Ha kirándul vagy utazik, kedvező kilátások várnak Önre. Úgy gondol majd vissza erre a szombatra, mint aki biztosan érzi, hogy helye a társadalomban megszilárdult, és ereje teljében van.

Bak 12.22-01.20.
Próbálja meg beleélni magát az ellenfele pozíciójába, és ha nem érti meg, talán magyarázatot azért tud adni arra, mi váltotta ki nála az ellenségeskedést, bár már az idejét sem tudja, mióta feszül Önök között ennyire a hangulat. Saját fegyverét fordítsa ellene. Reagálásának módja többeknek tetszik, és az utókor számára példaként fogják emlegetni. Egy kockás asztalterítő mellett meg egyenesen mulatságosnak fog tűnni az egész eset.

Vízöntő 01.21-02.19.
Vegye a jelzést. Nem ez az első eset, hogy a vonzó egyénisége rabul ejt valakit, a szépségével pedig már eddig is sok hódolót szerzett. Éppen ilyen embert keresett eddig társul, róla álmodott már évek óta. És most itt van Ön mellett és megijedt. Behúzódott a saját világába és nem tudja eldönteni, hogyan tovább. Ne féljen kimutatni az érzéseit. Egy kapcsolat csak az őszinteségre épülhet, ha Ön elrejti az Önben rejlő csodát, ne csodálkozzon, ha véget ér, mielőtt igazán elkezdődne.

Halak 02.20-03.20.
A szombat rendszerint a hét legkedvezőbb napja. Most azonban ez csak megszorításokkal igaz. Ismét elhatalmasodik Önben a gondolat, hogy a tehetségére nem figyelnek oda kellőképpen, nem becsülik meg a tudását. Ez azonban nem szabad, hogy sértse az önérzetét. Az se befolyásolja Önt a tervei megvalósításában, hogy bizonyos emberek leplezetlen gyanakvással tekintenek Önre. A legfontosabb az önbecsülés.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite