2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma nyugodtan elengedheti magát

Napi horoszkóp: Ma nyugodtan elengedheti magát

Szeretői, akik már régen eltűntek az életéből, vagy akik hosszabb ideje távol voltak Öntől, most visszatérnek, sőt, soha el nem múló szerelmükről biztosítják - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A nap második fele kedvezőnek tűnik munkahelyi ügyeinek rendezésére, délelőtt csak teng-leng. Azért ne vállalja túl magát ebben a periódusban, mert ez inkább egy meditatívabb, befelé fordulásra alkalmas időszak. Ha van módja és lehetősége, foglalkozhat valamely ezoterikus diszciplínával. Erre kitűnően alkalmas a mostani csillagállás. Keressen olyan barátokat, ismerősöket, akik hasonlóan nyitottak ezekre a témákra.

Bika 04.21-05.21.
Anyagi helyzete válságosra fordul. Olyan veszteségeket kénytelen elkönyvelni, melyek némi előrelátással elkerülhetőek lettek volna. Most persze már könnyű okosnak lenni és belátni a hiba forrásait. A tanulságok levonása után azonban cselekednie kell, mégpedig azonnal. Fogjon inkább olyan dolgokba, ahol a szakértelme jobban kamatozik és kisebb a valószínűsége annak, hogy hibázzon, megvezessék.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy érezheti, hogy Ön körül forog a világ és végre elérheti a legtitkosabb, legnagyratörőbb céljait is. Kisugárzása erős, szinte bárkit képes a saját céljai érdekében manipulálni, a saját elképzelései mellé állítani. A szerelemben is ez a helyzet, könnyen uralni tudja a partnerét, akinek ez most jól is esik. Pénzügyileg kaphat egy jó lehetőséget, mégpedig olyat, amiben a kreativitását is kiélheti. Hivatásában a céltudatosság dominál, ezúttal nem jó taktika a beletörődés.

Rák 06.22-07.22.
Olyan ritkán adatik meg, hogy maradéktalanul boldog, hogy hirtelen nem is tud mit kezdeni ezzel az érzéssel és így önmagával. A legfelhőtlenebb pillanatokban is ott motoszkál az agya rejtett zugában a kétség, hogy rögtön történnie kell valami rossznak. Ma nyugodtan elengedheti magát. Ha magányos, rátalál az igazira. Ha már Ön mellett a választottja, feledhetetlen élményekkel gazdagodnak együtt.

Oroszlán 07.23-08.23.
Mintegy varázsütésre kezdenek a helyes irányba fordulni a dolgok. Pedig már azt hitte, hogy minden erőfeszítése is kevés lesz ahhoz, hogy megfordítsa a széljárást. Hirtelen megváltozik az emberek viselkedése is, és ez az, amit a legkevésbé tud megérteni, feldolgozni. Ne sokat vívódjon ezen, inkább örüljön, hogy a sorsa egyenesbe fordult. Adja végre postára a napok óta az asztalán heverő levelet - ez is a fordulat része. A halogatott cselekvés elvégzése is lehet öröm.

Szűz 08.24-09.23.
Zaklatottan, kialvatlanul ébred és ez rányomja a bélyegét az egész napjára is. Már megint türelmetlen, kötözködő. Csak a hibát veszi észre a beosztottjaiban, de ami nagyobb baj, a szeretteiben is. Ne szóljon bele mindenbe, ne akarjon mindent jobban tudni másoknál. Ezzel csak magától a jóakaróit is. Így könnyen megeshet, hogy amikor a legnagyobb szüksége lenne rájuk, támasz nélkül marad.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Alapjában véve nem lesz nehezebb ez a nap sem az átlagosnál, de olyan apróságok jöhetnek közbe, amelyekre nem számított, és így ezek az apróságok nagyon bosszantóak tudnak lenni. Nem elég, hogy túlóráznia kell, de a munka után még a fogorvosát is fel kell keresnie, ellenkező esetben könnyen lehet, hogy nem alszik majd egész éjjel. Az orvosnál nem csak a várakozás, hanem a fájdalmai is elfárasztják.

Skorpió 10.24-11.22.
A kedélyállapota eljutott a kiszámíthatatlan szintre. Ha a szerettei szerencsések, akkor legalább feltámad Önben a felelősségtudat a családja iránt. Szemrehányást tesz magának, és elhatározza, hogy új életet kezd. De az is lehet, hogy szorongással ébred, és egész nap attól szenved, hogy nem elég szép, gazdag és sikeres. Pedig semmi oka nincs rá, mégis ragyogó lesz a közérzete. Akarva sem tudná elrontani. Talán még lottót is érdemes lenne vennie.

Nyilas 11.23-12.21.
Bármekkora is Ön körül a zűrzavar - pedig lássuk be, nem is kicsi -, eddig nyugodt tudott maradni. Barátai jó szándékú tanácsait feltétlenül fogadja meg. Főnöke sokat követel most Öntől, de ha sikerül megfelelnie az elvárásoknak, váratlan sikerre számíthat. Megéri, ha a szerelemben most vállal egy kis kockázatot. Nem marad el bátorságának jutalma, feledhetetlen élményekkel gazdagodnak partnerükkel.

Bak 12.22-01.20.
Ha még nem sikerült megtalálnia a boldogságot, ma nagy valószínűséggel szembe találkozik vele. Persze csak akkor, ha nem zárkózik be a négy fal közé a munkahelyén, hanem hajlandó a kollégákkal ebédszünetben kimozdulni. Ajánlatokkal is megkísértik. Egy ezek közül kifejezetten előnyös. Szakmai előrelépést kínál és ezzel együtt több fizetést. Ne csapjon le rá hirtelen, a fejvadászok tudják, hogy miért éppen Önt akarják megnyerni erre a posztra.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szeretői, akik már régen eltűntek az életéből, vagy akik hosszabb ideje távol voltak Öntől, most visszatérnek, sőt, soha el nem múló szerelmükről biztosítják. Ez roppant hízelgő, viszont borzasztóan kellemetlen is lehet, kiváltképpen akkor, ha Ön már más irányban komolyan elkötelezett. Bárkivel is jár, hirtelen izgatóvá, egyszersmind uralkodni vágyóvá, féltékennyé és követelőzővé válhat. Ezért aztán felkészülhet néhány heves összecsapásra.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon sikerül tovább gyarapítania a pénzét. Talán egy adó-visszatérítéssel lepik meg, nem várt nyeremény várja a lottózóban vagy más módon kedveznek Önnek. Szenteljen időt végre a barátainak is. A nap folyamán szüksége lesz diplomáciai érzékére, hogy a családjában elsimítsa a nézeteltéréseket. Ha ez sikerül, ritka harmonikus estét tölthet el szerettei körében. Azonban ha a tüskéket nem sikerül kihúzni, a hangulat javítására semmi esély.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite