2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Belépett már a Boldogság Pártba?

Napi horoszkóp: Belépett már a Boldogság Pártba?

Örüljön, hogy akadnak ilyen napok is, amikor már az is izgalomszámba megy, ha levelet hoz a postás - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Engedje el magát! Az élet nem habos torta, és ezt Ön is egyre többször megtapasztalja, még akkor is, ha nem mindig ismeri ezt be. Sokkal könnyebben tudná élni az életét, ha a szerettei miatti aggódásának gátat szabna. Lehet, hogy eleinte nehezen jut túl a félelmen, de idővel sikerülhet. Igyekezzen figyelembe venni, hogy nem lehet mindenkiért felelős. Senki nem kívánja Öntől az ellenkezőjét, így a legnehezebb ellenféllel, saját magával kell megküzdenie.

Bika 04.21-05.21.
Úgy látszik, a szeptember egészében véve nem az Ön hónapja lesz. Annyi minden kedvezőtlen hatás éri, annyi rossz hírt kap, hogy most már kénytelen arra gondolni, nincs valami rendben maga körül. De azt, hogy merre keresse az egész problémahalmaz kulcsát, még nem tudja. Felül kellene emelkednie a napi sérelmeken, és tántoríthatatlan szívóssággal kellene nekilátnia a titok felderítéséhez. Másra hiába vár, ezt Önnek kell megtennie.


Ikrek 05.22-06.21.

Ön nagyra értékeli azt a képességet, ha valaki ki tudja fejezni az érzelmeit, mindemellett nem tudja megérteni. Különösen akkor tartja felfoghatatlannak, ha valaki hagyja is magát az érzelmei által vezérelni. Sajnálattal veszi észre, hogy a gyermeke is közéjük tartozik. Mindenesetre ne nagyon mutasson rá ennek a módszernek a hátrányaira. Higgye el, hogy ez a dolog beválik nála, és csupán ez az, ami számít.

Rák 06.22-07.22.
Miért kellene állandóan történnie valaminek? Örüljön, hogy akadnak ilyen napok is, amikor már az is izgalomszámba megy, ha levelet hoz a postás. Lesz még alkalom bőven, amikor hálát adna a sorsnak, ha sok ilyen semleges nappal ajándékozná meg. Most lazíthat a pergő események után, és felkészülhet az elkövetkezendő gondokra. Mert, hogy lesznek, nem is kis számban, az egyszer biztos, és ezt Ön is tudja.

Oroszlán 07.23-08.23.
A felületesség többszörösen is hibaforrás lehet, és nemcsak abban az értelemben, ahogyan most érti. Vegye elő például a mai lapokat! Olvassa el a harmadik oldalon található cikkeket és húzza alá azokat a sorokat, amelyek valamennyire érinthetik, befolyásolhatják az életét. Ha az ominózus cikkeket kivágja és elteszi, majd néhány hónap múlva újraolvassa azokat, meglátja, milyen fontos dolog a sorok között olvasni. És ez csupán a kezdet.

Szűz 08.24-09.23.
Majd szétfeszíti az energia, szeretne maradandót alkotni és most képes is rá. Ezen a mozgalmas napon mindenre képes. De pont ezért is idegesíti ma különösen, hogy minduntalan megzavarják. Olyan munkát sóznak a nyakába, amelyhez nem fűlik a foga. Mégis legyűri a viszolygását, mert szüksége van a munkára és a fizetésére. Vigyázzon, hogy mit és mennyit vállal. Később megbánhatja, hogy rosszul mérte fel az erejét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha azt hiszi, hogy a siker csak szerencse kérdése, akkor nagyon téved. A legtöbb ember ezt képzeli, és ezért nem is tudnak felmutatni semmit. Ön ne essen ebbe a hibába. Végezze el a feladatait, és ha már úgyis dolgoznia kell, miért is ne végezhetné úgy a dolgát, hogy az ne hagyjon maga után kivetnivalót. És ha Ön minden Öntől telhetőt megtesz, a siker nem marad el és elmondhatja, nem szerencse, hanem munka kérdése.

Skorpió 10.24-11.22.
Érdeklődése hirtelen feltámadhat a szép és különleges dolgok iránt. A kirakatban felfedez egy divatos ruhát, vagy egy lakberendezési tárgy ragadja meg a figyelmét, és azonnal beleszeret. Akkor is megvenné habozás nélkül, ha tudja, hogy nem engedheti meg magának. Ez mindenkivel előfordulhat. Ám okosabban tenné, ha nem mindig csak önmagára gondolna. Olykor a partnerét, hozzátartozóit is megajándékozhatná.

Nyilas 11.23-12.21.
Habár úgy tűnik, semmi oka rá, hajlamos a túlfeszítettségre. Ha őszinte akar lenni magához, beláthatja, bizonyos tekintetben több a szerencséje, mint az esze: pénzügyi problémái ugyanis váratlanul, az Ön hathatós közreműködése nélkül is megoldódnak. Nem sokan mondhatják ezt el magukról. Képezze magát! A fantázia gyakorlati érzékkel ötvözve ugyanis bámulatos eredményeket hozhat, de az alapok nélkül ezt nem tudja majd kihasználni.

Bak 12.22-01.20.
Belépett már a Boldogság Pártba? Ha csak az a követelmény, hogy boldognak kell lenni, Ön abszolút jogosult a felvételre. Csak úgy sugárzik az arca. Az is megeshet, hogy egészséges kisbabának örvendhet vagy lehet, hogy a dolog még a kísérletezés stádiumában jár, és az okoz ilyen örömet. Ki mint vet, úgy arat, avagy ki mint veti ágyát, maga esik bele. Ne rémüljön meg hasonló agyszüleményeitől. Jogos.

Vízöntő 01.21-02.19.
Remek ötletei támadnak a héten, különösen aktív a mai napon. Ne hagyja ezeket feledésbe merülni és azt sem, hogy mások arassanak velük sikereket. Már most meg kellene kezdeni a takarékoskodást, h tervei vannak az őszi szünetre. Az utazáshoz és a lakásfelújításhoz is tömött pénztárca szükségeltetik, és az sem árt, ha az embernek vésztartaléka is akad a váratlan, előre nem tervezhető kiadásokra.

Halak 02.20-03.20.
Ma nagyon óvatosan bánjon a pénzével, mert váratlan veszteségek fenyegetik. Az utcai közlekedésben is ajánlatos az elővigyázatosság. Ha mostanában nem érzi magát a legegészségesebbnek, nem szabad tovább halogatnia az orvos felkeresését és egy alapos kivizsgálást. Egyik barátja számít a támogatására. Ne tagadja meg tőle azt a kis szívességet, amely Önnek valóban nem teher, de neki sokat jelenthet.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite