2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Hiába, ennek a tekintetnek nem tud ellenállni

Napi horoszkóp: Hiába, ennek a tekintetnek nem tud ellenállni

Ellenfelei ma ismét meggyőződhetnek arról, hogy Önt nem lehet csak úgy váratlanul meglepni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Talán Ön is ezt az évszázados kifogást hangoztatja: „túl öreg vagyok, hogy tanuljak". Ostobaság. Valójában maga sem gondolja komolyan, hogy túl koros lenne új ismeretek elsajátításához. Legyen őszinte és vallja be, sokkal inkább lusta arra, hogy tanuljon. Pedig az életkor nem hátrány egy új szakma elsajátításánál. Még akár az élet- és munkatapasztalat külön előnyt is jelenthet. Vágjon bele bátran.

Bika 04.21-05.21.
Hiába, ennek a tekintetnek nem tud ellenállni. Megfogadta, hogy a mai napon végre pontot tesz a kaland végére, és bejelenti, hogy szép volt, jó volt, de vége van. Egyetlen dologgal azonban nem számolt, azokkal a bizonyos szemekkel. Akkor is ez a szempár igézte meg, és most sem tud szabadulni tőle. Ellágyul, és a jól megfogalmazott mondatot egyszeriben elfelejti. A szakítás tehát elmarad. De mi lesz ezután?


Ikrek 05.22-06.21
.
Többeket magára haragított, mert nem volt képes lakatot tenni a szájára. Ezen a napon sem lesz egyetlen társaságban sem népszerű, ha továbbra is gunyoros, szurkálódó megjegyzéseit nem képes magában tartani. Ne gondolja, hogy mindig az az üdvözítő, ha kimondja, ami a szívét nyomja. Tanúsítson egy kis jóindulatot. Ha látják Önben a jó szándékot, hogy igyekszik átgondolni a mondanivalóját, akkor talán nincs még semmi veszve.

Rák 06.22-07.22.
Teljesen lefoglalják azok a gondolatai, amelyek bizony nem mindig kellemesek. Időnként Ön is rájön, hogy talán mégsem tökéletes, és ez, még most is képes meglepetésként érni. Ilyenkor nem szeret egyedül lenni, keres valakit, aki bebizonyítaná Önnek az ellenkezőjét. Hát, ma sajnos nem talál ilyen személyt, kénytelen elfoglalni magát közömbös, figyelem elterelő dolgokkal. Majdcsak eltelik ez a nap is.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem maradhat titokban semmi sem. Legalábbis akkor, ha képtelen uralkodni szószátyárságán. Ha minden alkalmat megragad arra, hogy jól értesültségét fitogtassa, akkor ne csodálkozzon azon, ha bezárulnak Ön előtt az ajtók, és egy csapásra nemkívánatos személy lesz még a barátai körében is. Ebből kikecmeregni pedig sokkal nehezebb, semmint gondolná. Sokkal jobban tenné, ha meg tanulna lakatot tenni a szájára.

Szűz 08.24-09.23.
Nehéz „szülés" volt, de legalább az eredménnyel elégedett lehet: ismét sikerült maradandót alkotnia. Bár maga sem hitte, hogy képes lesz rá, most majd szétveti a büszkeség. Mindenki Önt éljenzi és ünnepli. A megérdemelt jutalom sem marad el. Az egyetlen, ami elszomorítja, hogy nincs kinek dicsekedni az elért sikerével. Jó lenne kettesben megünnepelni, de nincs kivel. Ezen azonban tud segíteni, ha nagyon akar.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Üresnek érzi az életét, pedig ha valakivel, hát Önnel történt egy és más mostanában. Nem lehet minden nap fergetegesen jó, sikeres vagy örömteli. Vannak egyszerű hétköznapok is, amelyek éppen olyan fontosak és szükségesek, mint az ünnepnapok, azzal a különbséggel, hogy ezeket el lehet feledni. Az ilyen napok arra is ideálisak, hogy kicsit feltöltődjön lelkileg és szellemileg. Használja ki, hogy ma csend veszi körülés meditáljon.

Skorpió 10.24-11.22.
A leghelyesebb az lenne, ha ma lazítana, pihenőt engedélyezne magának. Dolga ugyan lenne, nem is kevés, de megeshet, hogy nem jut az eszébe egyetlen épkézláb gondolat sem. A szorongásai erősödnek: egyre jobban belelovalja magát a sötét kényszerképzeteibe. Menjen el inkább színházba vagy szórakozni, de egy kiadós séta is jót tehet. Felfrissül tőle, és a fejét is kiszellőzteti. Már igazán ráfér Önre.

Nyilas 11.23-12.21.
Általában ért hozzá, hogy a pillanat adta lehetőséget kihasználja. Így van ez most is a családjával kapcsolatban? Higgye el, olyan problémákat, vitás kérdéseket akar erőszakkal, tekintéllyel eldönteni és elintézni, amelyeket pár jó szóval meg lehetne oldani, és akkor a családi élet gondjai-bajai egy csapásra megszűnnének. Mindenki elégedett lehetne a döntéssel és a megoldással, de csak akkor, ha ez kompromisszumok révén születik.

Bak 12.22-01.20.
Még a falevéltől is képes meghatódni. Kedvese hasonlóképpen szentimentális hangulatban van, ily módon jól ki tudják sírni magukat egymás kebelén, persze csak túláradó szerelmük okán. A külvilág durva ingerei bántják, mint ahogyan a durvára sikerült megszólalások, vagy a buszon való lökdösődés. Vigyázzon, ha ma mennek moziba, egy romantikus film már olyan érzelmi töltöttséget okozhat, mely a hétköznapokat is megnehezítené.

Vízöntő 01.21-02.19.
Folyamatos vitái lehetnek egy gyerekkori barátjával. Bár eddig mindig mindenben egyetértettek, most egy olyan kérdésekben kerültek szembe egymással, amelyeket korábban még egyformán értékeltek. Csak nehezen alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, melyek egyáltalán nincsenek az ínyére és ez most ebben a vitában éri el a tetőpontját. Felszínes ismerete viszont komoly érzelmi kapcsolatra változhat, ha teret enged a kibontakozásnak.

Halak 02.20-03.20.
Ellenfelei ma ismét meggyőződhetnek arról, hogy Önt nem lehet csak úgy váratlanul meglepni. Mindenre fel van készülve, helyesen méri fel a helyzetet, és ez biztosítja Önnek azt a fölényt, amelyre feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy meg tudjon birkózni az élet nehézségeivel. Ne legyen hát ingadozó és határozatlan, hanem ragadja meg a kínálkozó alkalmat. A rokonai vagy a barátai igénylik a tanácsait és bizalommal fordulnak Önhöz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite